MissEfterbliwen

du lever bara en gång

Vill bara sova :(

Kategori: My Life

Men nej det kan jag inte för nu måste jag skriva min bookcircle grej till engelskan, jag orkar verkligen inte :'(. Jaja skolan va riktigt chill idag iaf, först va matten inställd på morgonen vilket jag fick reda på när jag va där så vi få som va där bara flamsade runt hahah ;). Sen spanska (:() och sen svenska som vi bara tittade på en riktig b-film.
Efter skolan stack jag till träningen där jag va helt ensam på hela klubben hahah, sådär lagom två och en halv timme tidig så satt och titta på film. Sen träna vi i två timmar, maxade 30kg i bänkpress, väldigt nöjd ;). Efter de stack jag typ direkt hem till pimpim och åt pizza och lite sånt och har precis kommit hem.
Hade faktist tagit bilder idag också men fml jag glömde kameran på klubben, om den inte är där imorgon är jag bara så död...

30.Sova under bar himmel

Kategori: Before I Die

And we did. Va hemma hos elle med några kompisar och såg fotbolls-vm förra sommaren och sen så bestämmde sara och jag oss för att vara ute hela natten utan att sova. Men sen typ 1-2 på natten så tröttnade vi så vi och axel tog med massa kuddar, täcken, filtar och sånt och stack ner till sibbarp och sov där under bar himmel. Vi sov ju inte jättemycket eftersom vi vad där 4 och sen kom gräsklipparen och väckte mig sju på morgonen. Dem andra vaknade inte förräns typ 10 och då gick vi till limhamn och köpte frukost sen tillbaka igen haha :) Saknar lite den sommaren, jag och sara gjorde riktigt många helt random saker ;)

Tisdag

Kategori: My Life

Har varit en helt vanlig dag idag, hyfsat lugn skoldag vilket är skönt, kan behöva de, och det ser ut som resten av veckan också kommer att vara ganska lugn. Träningen va också helt okej, inte det roligaste träningspasset men ja helt okej. :) Sen nu när jag kommit hem har jag faktist inte hunnit göra så mycket, har varit en massa social med mamma och pappa och sen polisanmält min mobil och beställt skolkatalogen. Såg en riktigt snygg kille på bussen idag påvägen hem som jag fick öginkontakt med flera gånger, jag skulle satt mig bredvid honom. Han tog ner den nerfällbara stolen bredvid honom i typ två minuter sen tog han upp den igen. Jag va alldeles för feg för att gå och sätta mig där :$ måste fan bli lite tuffare!
Så avslutar vi bilden på glögg och lussekatter, mycke juligare blir det inte <3

Tillbaka igen :)

Kategori: My Life

Ska jag vara ärlig så har jag faktist helt glömt bort bloggen de senaste dagarna, men nej denna veckan har jag nästan inga läxor så mer tid till bloggen ;)
Igår hände precis ingenting förrutom att jag åt årets första lussekatt :). Idag har det nästan inte hänt någonting, jag och Paow träffades som vanligt klockan 7 på morgonen för att lägga oss och sova på bism och sen har vi nästan bara haft slapplektioner resten av dagen :).
Gustav och Kevin
Oskar och en som vanligt VÄLDIGT GLAD Jakob :D
Smygfoton är ju bara bäst!
Paulina och jag slåss om ett väldigt fint collage vi gjorde på kemin, hon lät mig inte fota det :(, kaaanske för att vi skrev ett namn på en lite speciell kille ;)

22.Inte logga in på facebook på en månad

Kategori: Before I Die

Tro det eller ej men jag lyckades och jag fick fem chipspåsar av soffe för det ;) Men det är lite jobbigt faktist, speciellt med personer som man bara har kontakt med genom facebook. Kan säga att det var väldigt mycket smsande den månaden ;)

7.Bli så full att jag spyr

Kategori: Before I Die

Ja det har ju hänt och det är bara äckligt och hatar alltid mig själv efter så nä, det är kul till en nivå men förfan jag ska hålla det där :)
Kommer nog aldrig glömma den kvällen, av flera anledningar...

This feeling inside

Kategori: Inspiration

Längtar till sommaren

Kategori: Inspiration

Är så trött på att alltid frysa!

Så var helgen nästan slut

Kategori: My Life

Idag har gått så fort, böjade med lång träning, paddling och gym, sen duschade jag och linnea jättelänge sen satt vi och pluugade/snackade ett tag. Vid halv tre så stack jag till hemköp och köpte godis sen tog jag bussen hem. Sen va jag världens bästa dotter och följde med mamma och lämna/hämta tilde på kalas. Klockan sex hjälpte jag mamma laga mat och sen vid sju så kom mormor, morfar, moster, hennes kille och två kusinerna. Sen nu har dem precis gått och jag har kommit fram till att imorgon kommer bli en väldigt stressig söndag med träning, städning, pluggning och ev pimpim.

6.Dricka i skolan

Kategori: Before I Die

Jag och den här tjejen är inte helt normala, vi satt och drack cider på skolans toalett hahahah ;)
Saknar dig som fan Erika!!!! Vi har inte setts på hur länge som helst ju!!!!


Förlåt för bilderna (förutom den första för den är jättesöt) men har inte så många på dig på denna datorn ;) <3


Dags för paddling!

Kategori: My Life

Hur spenderade jag min fredahkväll? Jo jag lagade mat med mamma, satt länge och pratade med mamma, flätade håret och målade naglarna på tilde, tittade på påspåret med mamma och började städade lite på mitt rum. Sen gick jag o la mig halv elva. Nu är jag ovanligt pigg en lördagmorgon men har ändå svårt att komma upp ur sängen eftersom det är så kallt ute :( Blir ju paddling idag och det är jättekul men inte i det här vädret :O

Jul hos mange

Kategori: Music

Fredagsmys!

Kategori: My Life

Biologiprovet gick åt helvete och den här gången skojar jag inte, jag kommer få ig. Sitter iaf nu och fikar på ett stort glas mjölk, digestive och mörk choklad. Och ja jag vet jag äter konstigt ;)

Palla verkligen inte mer

Kategori: My Life

Utvecklingssamtalen gick bra, iaf de flesta, men började må rätt dåligt mot slutet igen och nu mår jag riktigt kasst. Febern är tillbaka, men måste ändå plugga för har biologi prov imorgon och jag kan nästan inget :(. Funderar snart på att ge upp ändå innan jag somnar nerdrogad med alla alvedon och pandolin...

4.Besvara "50 questions that will free your mind"

Kategori: Before I Die

Gjorde det nästan direkt efter jag gjort listan och ja det var faktist riktigt skönt och bara tänka igenom allt ;)

Vet ni vad jag precis kom på, bara en månad till Julafton!!!

Kategori: My Life

Eller jag såg de på facebook men ändå :D

5.Gå in i killarnas omklädningsrum

Kategori: Before I Die

HAAHAHAHHA måste bara skratta lite åt mig själv åt det här, jag lovar, nu är jag inne i killarnas omklädningsrum minst en gång i veckan. Varför? De har bommat igen alla andra vägar in till gymmet, jag ska snacka med någon av killarna eller så har andy tagit min mobil, halsduk, dator m.m. Har tyvärr inga foton på deras omklädningsrum men lägger upp några från klubben istället ;)
Jag som tränar för fullt hahah ;)
Anton som tränar för fullt ;)
Maja tränar
...
Vanlig bild haaha ;)

1 år sedan

Kategori: Citat by Amanda

Vilken kris jag var idag, men det visar bara att alla sår läker med tiden och när dem läkt så är man starkare.

Jag vill bara sjunka ner i ingenting. När du finns där vill jag bara att du ska försvinna, men när du inte är där skulle jag göra vad om helst för att se dig. Jag saknar dig. Jag vill att du ska vara min, inte någon annans. I mina ögon är du så perfekt som man kan bli, jag vill så gärna räcka till. Vad gjorde jag för fel? Nej, just nu vill jag bara försvinna, sluta tänka. Glömma allt som varit. Träffa någon som älskar mig för den jag är. Le och skratta såsom jag älskar att göra. Såsom jag alltid gjorde när jag var med dig. Varför inser man inte vad det är man har förrän det är försent. Då det är borta. Det är då ångesten kommer ikapp. Hur länge ska det vara såhär, hur lång tid tar det innan jag kan sitta och le för mig själv igen. Jag vet varför jag inte kan gå vidare, jag älskar dig. Jag vill bara sjunka ner i ingenting.

Christmas is on it´s way

Kategori: Inspiration

Har så tråkigt men får världens så kommer nog många inlägg idag

sjuk!

Kategori: My Life

Väldigt roligt, eller inte. Det förstör allt, skola träning, vänner. Man kan inte göra nånting :( Så ja, jag är hemma idag, och sur på mig själv. Ska iaf på något sätt släpa mig iväg till skolan sen för har utvecklingssamtal som jag måste gå på ändå. Nu ska jag gå o lägga mig igen, va bara tvungen att ringa pappa så att jag får giltig frånvaro iaf.

Sjuk?

Kategori: My Life

Mår inte alls bra nu och har inte gjort de sen svenskan :( Kännde mig ändå lite bättre på träningen men nu är det hemskt, vet inte om jag ska till skolan imorgon ens. Måste nog på utvecklingsamtalet men ja... Annars har de varit helt okej dag idag, hade spanskprov och jag och ellie hade en väldigt fin flaska med lite blyertspå... Sen på träningen så skaka jag hand med anton om att om han klubbade en björn på minst 100kg till döds och släpa den hem till mig så ska jag ha sex med honom, alltså aldrig, men vi skratta rätt mycke när vi kom på de ;) Jaja ska sova nu och hoppas att jag känner mig frisk imorgon, vill inte missa någon skola :/

Så lång dag

Kategori: My Life

Otroligt lång och jag är så trött, tack gud för att det är sovmorgon imorgon <3 Allt är så jobbigt just nu. Kan man gå natur och ha bra betyg, elitsatsa på paddling och samtidigt ha ett liv? Ja det kan man, men det knäcker fan en, vet inte hur länge mer jag pallar dehär.
Så snyggt, fast hade nog velat ha den mer till sidan.

Hatar att ge upp!!!!

Kategori: My Life

Jag verkligen hatar att ge upp, men just nu känns det helt meningslöst. Jag kommer totalt faila på både matte och spanskprovet imorgon. Jag vet att jag inte kommer kunna lära mig allt till imorgon och känns som jag inte kommer någonstans så jag har gett upp. Blä längtar INTE till imorgon, känner mig sämre nu ikväll också igen. Fast sen e de ju alltid sämst på kvällarna och morgonarna.

Matte

Kategori: My Life

Gillar att min mattelärare sa till oss flera gånger att inte pluuga kvällen innan provet. Vad gör jag? pluggar....

21 november 2011

Kategori: My Life

Seg måndag och min paulina e sjuk :(. Men det jag har ändå skrattat en massa idag haha, men har verkligen inte hänt nånting och nu ska jag plugga eftersom jag har två prov imorgon och kann ingenting blääääää :(
när lammen tystanr på biologin idag hahah, den va iaf bättre än maskarna i vätskan :S
Och dagens dåliga: Mormor skulle kommit hem från sjukhuset idag men hon blev sämre så nu får hon stanna kvar  :(

Målat naglarna

Kategori: My Life

Men eftersom min kamera vägrar samarbeta med mig så blev det inga bilder på  dem. Det blev iaf svart med bronsglitter över :)

Mina räddare!

Kategori: My Life

Är jätteförkyld igen så jag hoppade över löpningen imorse och sov länge istället, behövde verkligen de. Men man har ju typ sina räddare, myskläder, grönt te, bonqua och såklart mina supermysiga fluffar på fötterna :D vet inte vad jag ska kalla dem hahah...

Jocke och pimpim

Kategori: My Life

Det var väl lite trevligt igår hahah ;) dem kom hem till mig med massa äckligt godis. Kommer aldrig låta dem köpa godis till mig igen :O Vi tittade iaf på the cube och holes. Båda jävligt bra filmer och sen snackade vi en massa. Dem stack ju inte hem förrän lite över ett hahah :D
Roliga människor ;) bilderna är från skolavslutningen haha

Alexander McQueen

Kategori: Inspiration

Jag vill haaaaa, så fina :O

lördag va det ja

Kategori: My Life

Ja vad ska man säga, dagen började i princip med ett dopp i kanalen, först då jag verkligen kännde mig vaken. Och ja det är kallt, det går inte att andas ordenkligt. Efter träningen så följde jag ,med elin hem till henne och linnea där vi åt duschade osv. Sen klockan tre gick jag, linnea, elin, andy, domme och anton och såg breaking dawn.. Tyckte faktist ändå den var bra :). Nu ska jag äta lite kalkon med familjen och sen så kommer pimpim och jocke hit och så ska vi ha lite filmmys :D

Småshopping

Kategori:

Småshoppade lite på lindex i igår innan träningen efetrsom jag hade så lång paus. Letade efter ett par sovshorts men hittade som vanligt annat istället, blev iaf en sovtröja, tre nagellack och lite sminkborttagningsmedel. :)
Har faktist på mig den nu :D
Ska klart måla mina naglar svarta med glittret över imorgon. Ville så gärna göra de ikväll men sen kom jag på att det är paddling imorgon vilket betyder att det kommer gå bort direkt.

Victoria secret fashion show 2011

Kategori: Inspiration

Vill ha ALLT! Och tänk om man hade den kroppen... (a)

Fredag!

Kategori: My Life

Och den är riiiiktigt seg, fast ska nog faktist gå och lägga mig snart och va riktigt pigg på morgonträningen imorgon ;) Har iaf inte gjort någonting idag förrutom att typ plugga lite hahah. Imorgon blir det iaf träning och antingen plugg med paulina och dem eller bio med mkk-gänget. Tror det blir bion hahah :)
Varför händer alltid allt när jag är borta och sen när jag kommer hem så är det helt dött...

Hemsk dag

Kategori: My Life

Seriöst det här måste vara min otursdag till max.
1.Min mobil är borta
2.Mitt busskort är borta
3.Jag missade bussen pga att jag halvvägs till hållplatsen kom på att jag glömt träningskläder
4.Missade nästan bussen igen för att mina innegympaskor va borta, har fortfarande inte hittat dem
5.Hittade inga fina pjamasshorts på lindex (ja det är ett stort problem!)
6.Somnade på klubben då jag egentligen skulle ha pluggat
7.Blev väckt av att andy tände lampan, värsta strålkastarna ju :(
8.Märkte att jag glömt springskorna så fick springa i mammas aerobicskor...
9... vilket gjorde att jag fick världens största skoskav och jävligt ont i fötterna
10. Huvudvärk under torsdagsträningen pga vätskebrist
11.Fick stressa så jag skulle hinna till bussen innan åtta
12. Halvspringandes i klackar med tusen väskor och ett halvätet äpple i handen så skulle det såklart sitta två killar och busvissla, vad annars...
13.Kärde mig på osthyvlen......... blooood........
14.Måste plugga nu eftersom jag inte fått gjort de innan idag eftersom jag sov
...15.Och eftersom att jag sov så kommer jag antagligen inte kunna sova ikväll
Och ja det va nog min dag idag, men imorgon är det en ny dag och den hoppas jag ska va jävligt mycke bättre.

16 november

Kategori: My Life

Har varit en helt okej dag idag, och sen träningen gick också helt okej :) Har dock fått blåmärken på handen effter att ha slått Andy. Känns fan rigtigt patetitiskt, han får ju inga blåmärken :(. Har iaf bestämt att jag ska träffa gänget på fredag också ska vi gå på bio hahah ;) Nu måste jag skriva min engelska som är till imorgon (y) och sen ska jag sova. Kommer nog bli sent ikväll för min hjärna står på noll...
Matten idag, fanns inga sittplatser till oss så vi fick sätta oss på golvet hahah...

Jag dör så söt!

Kategori: My Life

Jag vill också bo i en vattenmelon :O

Bilder från bröllopet del2

Kategori: Capturing the moment

Här kommer resten av bilderna från bröllopet :D
Mitt ben ser jättekonstigt ut hahah :/
Champagne showers!
Riktigt läskigt slott vi va i, hade inte velat va där själv på natten :$
Bänken brann upp och nej det var inte med meningen...
Tårta :D

Tisdag!!

Kategori: My Life

Precis kommit hem från träningen nu hahah :D. Skolan har idag bestått av grafekvationer, inställd spanska, subwaylunch, bra kemiresultat, ännu mer grafer, dansande bordpingis och kakfika på samhällen. Har alltså varit en heeelt okej dag ;). Sen innan träningen så gjorde jag klart spanskan och fick pluggat lite biologi på bara 20 minuter, riktigt nöjd :D. Sen träningen gick också bra, skulle börja köra tyngre gym idag och det va mycke roligare ;). Ovanligt nog va tobbe också där, längesen man såg han :O. Efter träningen så blev det mer biologi, mer kakor, en kort bastu och 20 minuters väntan på min buss med Andy. Nu njuter vi av att det är sovmorgon imorgon med lite mer plugg hahah ;)

Godermorgon

Kategori: My Life

Blev sent igår, bella kom hit och sen satt vi och snackade överlänge och skypade med momme. Så jävla mycke vi skrattade hahah :D Nu blir det iaf skola igen och hinner inte blogga mer just nu, ska till skolan också ju hahah ;)

tröstäter

Kategori: My Life

Sitter hemma och tröstäter äckligt godis, typ alla i klassen fick a på engelskaredovisningen förrutom jag :( jag fick b... Så köpte lite äckligt godis på macken påvägen hem och tittar på true blood som jag egentligen inte gillar :O måste hitta något nytt att kolla på hahah

Tidig morgon

Kategori: My Life

Har faktist redan varit uppe en halvtimme och duschat, nu äter jag frukost. Anledningen till att jag är uppe såhär jäkla tidigt är för att jag och paulina ska ses på skolan klockan sju när vi börjar 7.15, hahah vi är ju inte helt normala :).

Bilder från bröllopet del1

Kategori: Capturing the moment

Så nu är jag hemma igen och här kommer en del av bilderna från bröllopet ;)
Farbror och pappa i folkdräkt hahahh :D
Pappa,farbror och staffan gick först och spelade i kyrkan
maaaassa soldater, ändå lite coolt :)
Jag innan middan, håret va lockigare i kyrkan men la sig jättefort, skorna ser jättelåga ut också men egentligen är dem höga
Pappa och mamma :)

Kanske mitt sista inlägg här uppe

Kategori: My Life

Det här blir npg mitt sista inlägg här uppe för just nu håller jag på att packa medans jag väntar på mamma och pappa som är ute och går. När dem sen är tillbaka så ska vi äta brunch, packa det sista och sen bär det av hem till malmö igen :). Förresten dem envisades hela tiden att servera mig vin igår och när jag sa att jag inte drack vin så kom dem med 4,5 cider istället hahhah, drack lite av den men vågade inte dricka allt :)

Mina fötter...

Kategori: My Life

Känns ändå att man gått i högklackat hela dan, fötterna verker som fan :(. Jag gick iaf först till brudskålen som var inne i slottet, sen gick vi ut och eskil skärde av chanpangekorken med sin sabel och sedan sköt dem sånna kanoner. Efter det så skulle vi äta, var bestämmda platser så jag satt brevid en datatekniker inom militären och mittemot en kirurg, men det var trevligt och så och maten var helt fantastisk. Var tre rätters där inne och man blev riktigt mätt. Sen efter det så blev det bröllopstårta och kaffe/te, fyrverkerier och sist dans. Sen smet jag iväg eftersom jag va så trött. Så nu ska jag sova, hörs imorgon eller ja idag ;)

Vigseln är klar

Kategori: My Life

Hahahh bloggar direkt från bröllopet ;) Nej men sen sist jag skrev så har vi ätit lunch, gjort oss iordning och sen varit i kyrkan där själva bröllopet va. Lite coolt ändå att det var samma präst som döpte mig uppe i jämtland som dem hämtat ner bara för bröllopet :O. Sen han som gifte sig va militär också så det var en massa militärer där med sånna fina svarta kostymer med gulddetaljer och svärd. Sen några av dem från jämtland hade folkdräkt, bland annat min pappa. Visar bilder sen, lite svårt att förklara hahha :D Nu snart ska jag iväg på brudskål, skål för brudparet, och sen klockan sex blir det middag, skriver nog igen ikväll om det inte blir för sent.

En ny dag

Kategori: My Life

Så var det en ny dag, började med att jag gick upp 8 för att ta en löprunda i skogen med pappa, farbror och faster. Galen släkt man har och löprundan va rätt spännande, där fanns inte ens en stig. Väl till baka blev det lite frukost och sen nu ska jag plugga lite fram tills lunchen som är klockan 12 och efter det så är det fullt upp igen :)
Rätt avancerat bröllop hahahh :D

På bröllop

Kategori: My Life

Dagen började som vanligt med skola och sen efter det så kom mamma och pappa och hämta mig vid typ 12 tiden. Vid sex va vi framme i kyrkan där brudparet repeterade inför imorgon, mamma och jag hjälpte till att sätta upp blommer och pappa spelade fiol som han också ska göra sen på själva bröllopet. Sen åkte vi till det slottsområdet som vi ska bo på och så och träffade dem andra gästerna och åt en massa. Blev någon torskrätt och sen fruktsallad till efterrätt. Sen blev det kaffe/te i ett annat hus och lite olika lekar. Mitt lag vann, lag 3! :D Efter det så stack jag iaf upp på rummet för jag är riktigt trött och det är där jag är nu. Måste ju vara pigg för imorgon! Så skriver igen då, nu ska jag nanna ;)

Alltid håltimme

Kategori: My Life

Hahah har håltimme igen, igår stack vi till borgar och sen träffa vi ellies kille i stan. Idag stannar vi bara på skolan och är duktiga flickor och pojkar och pluggar.
Efter skolan blir det dubbel träning :)

Har ju aldrig tid att blogga :(

Kategori: My Life

Idag sitter man på skype med momme, bella och andy. Han utpressar mig totalt med videor och bilder och allt möjligt. Snodde hans mobil på klubben idag också, vi sprang runt hela området runt klubben i bara handdukar ahahah, så jävla kul. Men nu har han videosar på mig som ja... kommer få det hårt på träningen imorgon...

Onsdag

Kategori: My Life

Förlåt blev inte så långt inlägg igår, men satt på skype med Andy i en timme och tjugo minuter efter träningen så han typ inte. Sen efter det va jag ju tvungen att kolla klart på nya avsnittet av gossip girl som va helt fantastiskt.
Ska snart sticka iväg till skolan nu för att ha matte, 4h håltimme och sen fysik så man ändå slutar fem över fyra :(
Bild på Linnea och Andy från höstfesten som jag inte gick på, hade jättegärna velat va där. Men jag hade ju så jävla kul ändå den lördagen ;)

min mobiiil

Kategori: My Life

Ja vem har den? Andy! Så nu har han tillgång till alla mina bilder, sms, facebook osv :O. Håller på o dö! Men förutom de så va träningen helt okej och skolan va väl helt okej. Tror vi leker och skrattar lika mycke som vi pluggar. :D Har ett blåmärke på handleden också som bara blir större och större och gör skitont!

Min 101 lista

Kategori: Before I Die

Här kommer min meterlånga lista ahah :D Tänkte jag skulle berätta lite sen också om hur jag gjort dem jag klarade av ahahah

1.Bada i havet i regn

2.Bada på vintern

3.Bada topless på offentlig badplats

4.Besvara "50 questions that will free your mind"

5.Gå in i killarnas omklädningsrum

6.Dricka i skolan

7.Bli så full att jag spyr

8.Bo i en kuddkoja i tre dagar

9.Vinna en bowlingmatch

10.Bygga avancerat pepparkakshus

11.Spela riktigt hög musik

12.Få MVG i minst 10 ämnen

13.Färga håret i 5 olika färger (2/5)

14.Få A i ett ämne

15.Beställa en cheeseburgare utan ost på mcdonalds helt seriöst

16.Grilla på flotten

17.Göra en musikvideo

18.Göra en mycket fin snögubbe

19.Ha en sockerfri månad

20.Ha tekalas med 7 sorters kakor

21.Ha ett seriöst förhållande

22.Inte logga in på facebook på en månad

23.Gå på Laserdoome

24.Bränna upp en skolbok

25.Begrava te.x ett favoritsmycke som gått sönder

26.Se skräckfilm på bio

27.Göra en fin ask med hemmagjord choklad och ge bort till någon

28.Skicka flaskpost (S)

29.Sova på en parkbänk

30.Sova under bar himmel

31.Springa upp i en nedrullande trappa

32.Fiska

33.Städa mitt rum och slänga ut ALLT som jag inte har en bra anledning till att behålla

34.Ha vattenballongskrig

35.Sticka en mössa i turkost

36.Åka från första till slutstationen med en busslinje (gärna trean som går runt)

37.Tågluffa

38.Göra klart rubiks kub

39.Va vaken 3 dygn i sträck

40.Prova att vaxa

41.Åka utomlands ensam med kompisar

42.Puffa alla dina vänner på facebook

43.Betala något över 100kr med bara femmor och ettor

44.Gå på marshmallow/deep

45.Lära mig gå ner i split

46.Lära mig gå ner i spagat

47.Vinna en paddeltävling

48.Sova i en chinapuff

49.Klara 30 armhävningar i rad (på tår)

50.Bara äta vegetariskt i en vecka

51.Äga 10 parfymer (8/10)

52.Gå på en bal

53.Klättra upp för en lyktstolpe

54.Äta ben&jerry och se en riktigt sorglig kärleksfilm

55.Rulla mig i snö efter bastun

56.Bada fötterna i en fontän

57.Gå upp astidigt på morgonen för att bada i havet

58.Köpa 1kg godis och äta upp allt helt själv

59.Ha en sminkfri vecka

60.Sova över hos en kille

61.Ha en äkta sommarromans

62.jobba

63.Åka till köpenhamn själv

64.Lära mig en såndär svår kortblandning

65.Prova fäktning

66.Bada på äventyrsbad

67.Gå på spa

68.Dricka bubbelvatten upp och ner

69.Sätta igång ett billarm

70.Kolla hur många gånger man kan slicka på en klubba innan den tar slut

71.Bygga ett torn med kapplastavar som når upp till taket

72.Chubby Bunny

73.Förlora oskulden

74.Slå någon så hårt jag kan

75.Hälla badskum i en fontän

76.Prova yoga

77.Kyssa någon i regnet

78.Göra egen sushi

79.Springa en mil

80.Se en film jag aldrig sett innan i alfabetets ordning

81.Gå på en konsert

82.Åka till ullared

83.Ha pjamasparty

84.Sticka huvudet i en tidningshållare och fråga om det är någon där

85.Strula nykter

86.Spela datorspel (ni vet sånna killar spelar hela tiden)

87.Åka skateboard

88.Boxas

89.Måla grafitti(ute)

90.Gå på en fotbollsmatch

91.Ha picknick

92.Hålla en spindel i handen

93.Demonstrera

94.Lana

95.Ta foto i fotoautomat med kompisar

96.Skriva ett brev till mig själv i framtiden

97.Springa in i en glasvägg

98.Äta pizza direkt ur kartongen

99.Göra frukost på sängen åt någon

100.Få riktig massage

101.Gå eller ha klassfest

Pluggar

Kategori: My Life

Paulina och jag stack till bism klockan sju imorse när vi började 8.10 hahha. Sen låg vi där och sov, jätteskönt va det :D Nästa gång vi gör det så tar vi med oss frukost hahha, så mysigt. Annars har det väl varit en vanlig skoldag med massa skratt som vanligt ;). Nu sitter jag och pluggar matten och efter det ska jag fortsätta med fysik och biologi. Seeeegt...
Ska lägga in min gamla 101 saker jag ska göra på 101 dagar lista snart också, har faktist bockat av några saker på den :D Lovade Soffe innan idag att jag skulle göra det.

fml

Kategori: My Life

Seriöst jag är ytelåst så sitter utanför dörren och hoppas att någon kommer hem tidigt idag :(. Kommer säkert få sitta här till sju bara för de. Kallt e de också! Men vet inte vad som hänt, hade mina nycklar innan matten ju och sen nu är dem bara inte där, har vänt upp och ner på hela väskan och kollat i alla fickorna!

Halv sex

Kategori: My Life

Ja det är tiden jag ska upp ur sängen imorgon, jag kommer vara en äkta zombi hahah. Galna jag och paulina som helt random bestämmer oss för att komma en timme tidigare till skolan för att få bästa stolarna på bism. Så nu ska jag somna till lite true blood.

Nya ringar + strumbyxor

Kategori: My Style

Lördagen

Kategori: My Life

Var verkligen fullt upp hela dagen men riktigt kul :). Började med över två timmars paddling och sen hängde jag på klubben några timmar efter och bara snackade och hade kul. Sen stack jag in i stan och kollade på skor till min klänning, fast hittade inga så det problemet får jag lösa hahah, köpte tre ringar på jc istället som jag visar senare.
Efter det träffade jag iaf Paulina och vi stack hem till Diana där vi åt tacos, kollade på a walk to remember och hade lite tjejsnack, det va rätt mysigt ändå :). Klockan halv tio sen tog jag och Paulina bussen in till stan och gick lite, blev förföljde av en sån man, jätteläskigt :S. Sen när Paulina stack hem så träffade jag Johanna, Bella, Erika, Momme och hans kompis jacob. Vi satt och chillade på mcdonalds ett tag sen stack Erika hem och vi resten gick runt i stan och flummade som fan. Kom hem sådär lagom halv tre på natten ;)
Paulina raderade alla bilder på henne :(

Fredag kväll och tidig lördag

Kategori: My Life

För att vara en helt total oplanerad kväll så var den faktist jävligt kul. Fast brukar ju bli dem kvällarna som blir bäst. Började iaf med bio med soffe, abduction va väl helt okej ingen super film, men ändå kul. Efter bion så flummade jag och soffe totalt ur, gjorde vi före bion också men ännu mer efter.
När jag kom hem sådär runt 12 tiden så stack jag direkt hem till bella, där satte vi oss på hennes rum med ett glas vodka/apelsinjousice och varsin cider framför skype med momme, och såklart så flummade vi som fan och skrattade hela tiden. Är inte hemma förrän nu, lagom mysigt med träning imorgon då ja, blir verkligen fullt upp imorgon så kommer nog inte kunna blogga alls.
Dem va så söta att jag bara va tvungen att köpa en, sen satt jag och soffe och mumsa på dem på bussen hem.
så låg man i buskarna ja...
Söta soffe på bussen hem :)
Min otroligt saknade mogo-bella <3

Abduction

Kategori: My Life

Va faktist duktig och sprang 5km innan idag så nu tycker jag att jag gjort mig förtjänt av lite mat och sen bio med soffe. Abduction ska vi se och mata i oss massa onyttigheter så jag har något att göra av med på morgonträningen imorgon :D

Trippelbokad?

Kategori: My Life

Känns bra att man är trippelbokad imorgon kväll. Jag ska vara hemma hos Diana, på kanotklubben och med släkten imorgon. Lycka till säger jag bara! Nej, men om pappa inte betalat in för höstfesten så sticker jag till Diana, va ju ändå det jag bestämmde först även om jag fick för mig att det var idag hahah :)
Hatar att välja!

Vilse i pildamsparken

Kategori: My Life

Sprang vilse idag på löptestet, hur kan man. Runt pildamsparken hur svårt kan det va men nänä. Slutade med att jag kom in efter 19min, på ett 3km löptest... Jaja kan ju bara bli bättre nästa gång då ;). Efter löptestet så blev det torsdagsträning och jag är helt död nu efter den så orkar inte göra något ikväll.

taggar löptest

Kategori: My Life

Har bara tagit det lugnt hela dagen idag också hahah, måste nog börja plugga lite eller något snart så jag inte tappar skolan helt på måndag ;). Nu ska jag iaf iväg på 3km löptest på klubben, är rätt nervös faktist eftersom jag inte kunna löpträna mycket senaste tiden pga mina knän, men vi får väl se hur det går.

myser med min grymt saknade halsduk

Kategori: My Life

Är jätte trött men vågar orkar inte gå och borsta tänderna osv. Tänkte jag skulle in till stan imorgon då jag är på väldigt mycket shoppinghumör men vi får väl se haahah, ska iaf gå på bio efter träningen med soffe och azzi, blir antingen de tre musketörerna eller abduction(?).
Nä nu ska jag släpa mig iväg till toaletten...

Så va en dag till slut...

Kategori: My Life

Känns som om lovet bara försvinner. Men det var iaf kul i stan idag, köpte dock bara ett rutat häfte till matten så ingen vidare shoppingdag... Stack iaf direkt till träningen sen och det va jättekul, var ingen superseriös träning med basket, fotboll och lite mongoboll och sånt men det var ändå super kul. Sen så fick jag ju tillbaka min halsduk från Andy. Den luktar fan mer Andy än vad Andy gör, den luktar iaf inte äckligt.

Onsdag!

Kategori: My Life

Så va det redan onsdag och känns som lovet snart är slut :(. Ska in till stan med soffe idag och sen efter det så blir det träning. Men måste sticka nu annars kommer jag få springa till bussen hahah ;)

sovmorgon

Kategori: My Life

Orkar verkligen bara inte gå upp ur sängen och tänker inte heller göra det. Jag ska bara ligga här hela dan tills det är dags att sticka till träningen, styrketester idag så får tagga till ordenkligt ;). Nej men hars sett klart hela vampire diaries såsong två nu, tänkte se nya avsnittet av gossip girl men nej såklart så har det inte kommit ut(?), så blev att börja på vd säsong tre hahah ;). Kanske orkar mig upp ur sängen sen för att hämta något att äta och kanske sätta mig vid tv:n.

Looking at a guy you used to love´s picture and feeling nothing <3

Kategori: Citat by Amanda

.