MissEfterbliwen

du lever bara en gång

big bang theory

Kategori:

HAHAHAHAHAH detta är humor på hög nivå :D
Men nu ska jag ställa klockan på 6.25 och nanna för imorgon är det skola igen...

en bra men stressig vecka

Kategori: My Life

Den här veckan har det verkligen hänt mycket, ligger långt efter med träningen och ännu längre bak med bloggningen :O Fast har gott med ursäkter, den här veckan har jag börjat på en ny skola och fått en ny klass(mer om det i ett annat inlägg ;) ) och dessutom har det varit malmöfestivalen. Måste säga att den var fantastisk, var där med en massa mysigt folk och såg riktigt bra artister bl.a veronica maggio, daniel adams-ray, maskinen, mohombi, chris medina, sunrise avenu, jay smith och ja massa fler :D
Bjuder på en bild på min fläskläpp, mamma och pappa har köpt en medicinboll till mig och ja ni ser hur det gick...

Milkmaidbraid

Kategori: My Life

Och jag är redo för malmö festivalen :D sticker nog snart så kan inte lova några fler inlägg idag men vi får väl se ;)

En dag tills skolan börjar!

Kategori: My Life

Blev ingen uppdatering igår men gjorde ändå ingenting, jag tränade hela dagen och sen på kvällen stack vi hem till mormor och åt kräftor :) Idag har jag sprungit och kollat på kanot vm, blir malmö festivalen ikväll. TAGGA VERONICA MAGGIO OCH DANIEL ADAMS-RAY :D

Malmö festivalen

Kategori: My Life

Den va väl ungefär som jag väntat mig. Stack dit klockan 8 med bella o jp sen åt vi thai, vilket va helt okej, och träffade azzi. Efter de så lyssna vi lite på peter jöback innan vi köpte donuts och gick runt ock kollade läget. Inte jätte mycket men lite mysigt va de väl. I morgon ska vi dit igen efter att jag tränat :D
Mina sötnosar <3

tävla om datorfodral

Kategori:

Tävla om ett datorfodral hos alexandra här! :D

kanot på tv

Kategori: My Life

Jävlar dom visade precis kanot på tv och jag missade det :O:O:O Tur att det kommer igen klockan fyra, då ska jag sitta klistrad vid tvn ;)
Bild på Andy från lidköping

godmorgon

Kategori: My Life

Blev ingen uppdatering igår för bella kom direkt när jag kom hem. Men skåneligan gick bra iaf, fast inte för malmö... hahah men jag ska se till att småttingarna fortsätter kämpa. När jag kom hem så kom bella direkt och sen tittade vi på film o bara hade lite kul. Idag ska jag inte göra någonting, vill in till malmöfestivalen ikväll bara :D.

skåneligan

Kategori: My Life

Ska sticka till kanotklubben nu, först blir det träning och sen ska jag hjälpa till med skåneligan. Skåneligan är en paddeltävling för nybörjare i skåne, ska faktist bli kul att hjälpa till lite, ska ta med kameran också så ni får lite bilder.

Soul surfer

Kategori:

Ingen super film men den var ändå rätt fin. Det handlar om en tjej som förlorar sin arm i en hajattack när hon är ute och surfar men trots det fortsätter att kämpa. Based on a true story.

jag kommer aldrig låta dig se mig svag

Kategori: Music

ny dag

Kategori: My Life

Och det börjar vi med lite bilder, ska inte göra något speciellt förrän ikväll så har hela dagen på mig.
Bild från måndags, bussen mot mcdonalds ;)

Bilder från igår, ben & jerry och cider under bron :D

ben & jerry vid vägkanten

Kategori: My Life

Har varit ute med jp och bella nu, alla sommarkvällar borde ha varit som denna. ;) Vi cycklade och satte oss vid vägkanten och åt ben & jerry, sånna vattenmelons godisar och drack cider. Det var hur roligt som helst och vi skrattade hela tiden. Kommer verkligen sakna mina tjejer! <3

dåligt bloggat

Kategori: My Life

Har varit jättedåligt bloggat jag vet, men vill verkligen utnyttja den sista veckan på sommarlovet. Men får se, ska kanske sticka ut med jp o bella ikväll. Om jag stannar hemma så lovar jag iaf att jag ska ta igen bloggandet ;)

@pimpim

Kategori: My Life

Ligger i pimpims utestuga där vi sovit inatt, blev en sväng till macdonalds runt tolv men det va inte jättekul så ja :p. Men vi hade ändå en helt okej kväll. Nu är jag skit pissig och hungrig så funderar på om jag ska sticka hem :)

3 bra filmer

Kategori:

Filmerna jag och pimpim såg ;):
Riktigt bra film, älskar han slaven <3

Har äntligen sett hela nu efter många försök, tyckte inte den va jättebra men en helt okej film :)

Det är en skräckfilm så jag varnar er, jag satt helspänd och skiträdd hela fimen. Men den var faktist bra så om ni har lust att se en skräckfilm se den ;)

Hejsan :D

Kategori: My Life

Nu har jag vaknat men pimpim ligger fortfarande och sover. Igår så såg vi först mff-milan som milan tyvärr vann på straffar :( och sen stack vi till hemmakväll och hyrde tre filmer och köpte en jääääävla massa godis :O. Vi såg två av filmerna igår och den tredje ska vi se ikv så jag skriver om filmerna då. Jag sover hos pimpim då med sofia men vi hörs lite senare ;)

fixar lite på bloggen

Kategori: My Life

håller på att fixa runt lite på bloggen och testar mig fram så kan se rätt rörigt ut ;)

duktig jag är!

Kategori: My Life

Har man skills så har man!

godmorgon

Kategori: My Life

Ligger i min säng och myser lite, kvällen igår va inte så illa trots att jag var ensam. Jag satt och kollade på sagan om ringen samtidigt som jag chattade med anton och jakob och smsade med min pumpkin som förresten ska sova här inatt. :) Idag blir det städning och kanske ut och springa om det slutar göra så ont i min fot.
My pumpkin, miss u <3

bästa filmen genom tiderna typ :D

Kategori:

how come i always feel alone?

Kategori: Citat by Amanda

.

wild child

Kategori:

Veronica maggio på 2an

Kategori: Music

En geishas memoarer

Kategori:

En skitfin film som går på kanal 9 nu!

Så jäkla seg

Kategori: My Life

Hur segt som helst att träna imorse, vill bara lägga mig framför tv:n och titta på en bra film. Ska kanske kolla om man får igång vår omöjliga tv idag då :P

Vilodag

Kategori: My Life

Bokstavligen talat har inte gjort ett skit på hela dagen. Det står vila med stora bokstäver i träningsdagboken, och med anledning, har ont precis vid revbenen på ena sidan och har haft det hela dagen. Hoppas det går över snart :/. Har iaf legat och läst hela dagen idag och tänkte nog fortsätta med det nu. Vi hörs senare ikväll igen ;)

jag vill tillbaka nuuuu!!!!!!!

Kategori: My Life

sticker in till...

Kategori: My Life

Sticker in till limhamn nu för att för förhoppningsvis sista gången försöka få ordning på mitt bankkort och id-kort.

Min första mil!

Kategori: My Life

Jag sprang min första mil ikv, och det känndes helt okej, ska nog springa lite snabbare nästa gång eftersom jag inte va trött alls typ. Imorgon blir det paddling och sen får jag väl hitta på något, längtar faktist lite tills skolan börjar :$
Bild från kanot lägert i örebro!

middag fixad

Kategori: My Life

klarsnaggad

Kategori: My Life

Före:
Efter:

Nu bär det av!

Kategori: My Life

Nu sticker jag till kanotklubben, kommer väl hem någon gång sen med en massa bilder hahah ;)

so damn tired

Kategori: My Life

varje kväll... Blev iaf ett 2h och en kvarts träningspass idag på vattnet och sen nu är jag hemma hahah. Imorgon blir det att sticka till klubben tidigt, elva typ, vi ska snagga anton, ta lite paddelbilder och träna. Kommer bli skitkul! :D Nu ska jag fortsätta titta på white oleander, läsa bloggar och hoppas på att pappa kan fixa min mail.
Anton i snaggat?

Myser

Kategori: My Life

Sitter och tittar på film medans det ösregnar. Inte helt sugen på att jag om några timmar ska ut där för att cykla till träningen. Filmen heter iaf welcome to the rileys och jag älskar den :D

Saknade bloggen :(

Kategori: My Life

Tänkte att jag skulle sluta blogga men jag saknade det för mycket, dessutom är jag helt rastlös mellan träningarna. Det är inte fint väder heller och allt känns bara tråkigt. De glada nyheterna är att jag var i Lidköping på tävling i helgen och förrutom att det var hur kul som helst så tog jag bronsmedalj, ahhah min första :D. Det dröjer nog till nästa också men jag kämpar vidare ;)