MissEfterbliwen

du lever bara en gång

Tung helg!

Kategori: My Life

18 års fest i fredags och sen hann jag knappt hem på lördagen innan vi skulle iväg till Burlövsbadet för att träna balans i kanoterna. Va rätt kul trots att jag mådde illa, va trött och bara ville hem ett tag.
Imorse körde jag och Anton 10*100m maxlopp vilket va grymt jobbigt, säger jag som knappt brukar tycka att 200m är jobbigt... Efter träning avslutade jag, Andy och Anton med vars en stor kyckling kebab. Nu väntar massa biologiplugg ;)                                                                                                      
En helt vanlig torsdagsträning ;)
 
 

Matte och fysik!

Kategori: My Life

A i matten och B i fysiken. Får nog vara nöjd med det faktist ;)

Träning om nästan 8 timmar igen!

Kategori: My Life

Wihoo precis kommit hem och kom på att jag om typ åtta timmar ska sitta på en paddelmaskin. Har verkligen kört ut mig helt på träningen den här veckan. Började nästan gråta så mycket mjölksyra jag hade i låren efter 2*(grodhoppsburpis+jägarsits). 
För övrigt kämpar jag med att göra av med alla pengar på fika, vilket jag lyckas ganska bra med. Lunch med tjejerna i klassen igår och fika på pronto med bella idag. För säkerhets skull ska jag fika på fredag med.

Svenska idrottsgalan 2013!

Kategori: My Life

Lisa Norden vann allt hon va nominerad i vilket hon helt klart är värd, vilken tjej. För en gångs skull tycker jag alla priser gick till rätt person.
Nu ska jag sova så att jag kan va ordenkligt laddad för gympasset 06.45 imorgon ;). Alltid lika underbart att ställa klockan på 05.30...

Sydafrika del 3

Kategori: My Life

Sydafrika del 2

Kategori: My Life

Sydafrika del 1

Kategori: My Life

Finns ingen ordning på bilderna men det får duga ändå ;)

Jag är trasig!

Kategori: My Life

För er som inte visste redan så kom jag hem hel från sydafrika. Det gjorde jag däremot inte från träningen i lördags och igår. Är dock rätt säker på att jag fick med mig alla kroppsdelar, det känns... Har iaf studiedag idag och har städat, mest legat i fosterställning i sängen och låtit bli att röra mig. Lägger upp lite bilder sen ;)

GOTT NYTT ÅR!

Kategori: My Life

gott nytt år folket!!! Hoppas ni alla fick en lika bra start på det nya året som jag!