MissEfterbliwen

du lever bara en gång

40 minuter i ösregn

Kategori: My Life

Träningen var riktigt härlig, först rätt lugnt i en timme med ungdomarna sen 2 timmar hårdpass med de äldra. Körde medicinboll med alexandra, känner mig riktigt träningstaggad nu. Sen stack jag direkt till bussen i ösregnet eftersom jag har spanskaprov imorron, men nänä de jävla bussarna kom aldrig. Så jag stod där ute i ösregnet i 40 min innan en buss kom. Så nu är det skånetrafikens fel om jag är förkyld. Väl hemma blev det iaf pastasallad som jag idag ätit till lunch mellanmål och kvällsmat, börjar bli lite trött på de.
Dagens skämt: Magnus till oss andra om ludde och fredde; "det ser ut som dom springer runt nakna i gymmet och fnittrar" AHAHHAHAH jag doooooog!

Snart träning

Kategori: My Life

Nu ska sista lektionen börja, No genetik vilket jag faktist tycker är kul. Efter skolan ska jag äta pastasalladen som jag o bella gjorde hos mig på lunchen. Sen sticker jag och tränar 3 h. Jag vill gå ner 8kg så nu jävlar ska det tränas och ätas bra! Fick halvt panik när vågen hos skolsyster visade 58,9kg. Jag är inte så lång att jag ska behöva äta så mycket. Och nu menar jag inte att jag vill bli pinnsmal, jag vill ha en finkropp som jag är nöjd över och inte skämms för. Så döm mig inte!

Roast på Berns

Kategori:

Hittat ett nytt underbart humorprogramm som jag ska nörda nu för jag börjar bli trött på big brother, händer liksom inget nytt :P.
Ni kan iaf se första avsnittet av roast här!

Chokladboll vs negerboll

Kategori:

Ska man säga chokladboll eller negerboll? Jag bryr mig inte men det är sjukt hur folk kan haka upp sig på det. Låt folk säga negerboll om de nu vill det, att som svart trycka ner sig själv över det är fan bara fånigt. Om du vill säga chokladboll så visst, spelar det någon roll? När jag beställer i café och sånt så brukar jag säga chokladboll bara för att jag tycker det är fånigt att bråka över, jag verkligen hatar bråk! Men till mina kompisar säger jag negerboll för det har alltid hetat så och varför ska det heta något annat? Så jävla onödig debatt bara!
Men gott är det, längtar tills bella smsar så jag kan hugga in på de som står i kylen :D.

Avsluta dagen

Kategori: My Life

Träningen idag va kul, lite för mycket fotboll och lite lite fys bara. Den avslutades iaf med lite bastu med först elin och hannes och efter det kom fredde som sen också följde mig till bussen som jag fick springa till sista biten för att hänga med.
När jag kom hem åt jag och snackade allt från reglerteknik och datavetenskap till världskrigen och politik. Var faktist intressant för en gångs skull och jag lärde mig jättemycket av det. Kvällen avslutades sen med big brother och lite kvällsfika som bestod av grönt mangote, en apelsin och ett digestivekex.
Nu funderar jag på att somna till en film, kanske limitless? Blev rätt sugen på att se den när jag såg trailern :).
godnatt pussungar :*

<3

Kategori: Music

What are words

Kategori: My Life

Okej en förklaring till vdeon som jag la upp innan eftersom en viss person inte fattade ;) :
Killen som sjunger sjunger om sin flickvän. Efter sex år tillsammans så friade han och bara ätt år senare var hon med om en olycka. Hon blev rätt svårt handikappad, det är därför han sjunger om att han inte tänker lämna henne när hon behöver han som mest. Och nej hon kommer aldrig bli helt frisk igen.
Detta kan man kalla kärlek!

Finaste man sett på länge <3

Kategori: My Life

Om ni inte fattar så bara fråga!

poesi för fiskar

Kategori:

Älskar lite deras filmer ;)

Bakom miss efterbliwen

Kategori: My Life

På ett paddlingsläger i höstas så va där en kille, Andy, som tyckte jag va lite efterbliven. Vilket jag ju absolut inte är *host host*. Sen när alla bytte mobilnr efter så fick jag heta amanda efterbliwen på dom flestas mobiler. Han kallade mig efterbliwen också. Sen hur han egentligen fick in ett w vet jag inte. Sen när jag skaffade en blogg så va den egentligen stängd, jag hade det lite som en dagbok än som en blogg. Och då tog jag missefterbliwen bara för att det passade mig och lät bra, sen nu har jag lite fastnat för det. Hahah :D
Hade riktigt kul på det lägret. Synd bara att min dator blev stulen där jag hade alla mina bilder. Dessa två va de ända som inte va på den datorn från det lägret. Första är på mig och andra på ludde.

101 saker innan jag dör del 2

Kategori:

11.Tjäna pengar på min blogg


Fast grejen är nog mest att jag vill tjäna mina egna pengar. Men jag ska kolla upp det genom bloggen för det hade varit väldigt roligt att ha det som ett extra jobb hahah ;).

12.Sova på en parkbänk


Som en riktig luffare. Finns ingen större anledning :).

13.Tågluffa


Och kanske ska jag göra det i sommar, vi kommer ha askul isåfall :D.

14.Gå på bio själv


Ska sitta där helt själv med en stor popcorn till en riktigt sorglig film hahah ;).

15.Gå ner i split och spagat


Jag vill vara så vig, älskar att kunna böja min kropp lite som jag vill, dessutom minskar det risken för träningsskador. Så fort jag inte kan känna av sträckningen i mitt innerlår alls ska jag börja stretcha ut de ordentligt igen :D.

16.Få medalj


Japp, måste ju sätta upp nytt mål inom träningen så nu ska jag ha medalj, va ju riktigt nära förra sommaren ;).

17.Vara vegetarian i minst 6 månader


Det här är nog en av de mer jobbiga punkterna. Men jag skulle nog behöva det och jag ska göra det!

18.Klättra upp för en lyktstolpe


Ända sen jag såg jacob(?) klättra upp för en så har jag också velat göra det. Även om jag inte riktigt fattar hur det ska gå till så ska det gå!

19.Sätta igång ett billarm


Vilken adrenalinkick! Sen vet jag att det kanske inte är helt smart höhöh

20.Sova i en trädkoja


Så kul, ska bara hitta en trädkoja först...


Fast i kungsör

Kategori: My Life

Är fast i kungsör, min lillasyster är kräksjuk så det verkar som om vi inte åker vidare förrän imorgon. Om det nu skulle va så att det är någon som bor i kungsör så är det bara att höra av sig. Känns som jag behöver göra något, dessutom eftersom jag är här så ofta så hade de vatt kul att ha någon kompis här. :)
Nu går jag iaf ut lite med kamran för det är riktigt fint väder här!

I kungsör

Kategori: My Life

Är i kungsör nu hos farmor och farfar. Bilresan än sålänge har gått bra, även om min pappa när vi skulle åka bara: "Här har du en burk och en handuk?"
Jag: "Vad ska jag med de till?"
Pappa: "Ifall din lillasyster kräks."
Just då ville jag bara gå ur bilen... Imorgon fortsätter resan mot sälen, är riktigt sugen på att åka skidor nu. Har dock inga blogg möjligheter under veckan som det ser ut nu men jag ska fortsätta lägga in några tidsinställda ;)
Ciao, gör kanske ett inlägg imorron innan vi åker härifrån igen ;*

Snabbis

Kategori: My Life

Snabbt inlägg nu för mamma kommer när som helst. Har iaf en toppennyhet, jag är så gott som med i kanotsyd nu :D, får snacka mer om det sen. Nu sätter jag mig snart i bilen påväg till kungsör, och där har jag internet så ska försöka skriva ett inlägg. Sen imorgon bär det av till sälen ;). Ha de gött småungar ;*

ny bloggdesign

Kategori: My Life

Har en ny bloggdesign som ska in när jag kommer hem så håll ut ;).
Har laggt in lite tidsinställda under tiden jag är borta också så ni har något att göra, men nu ska jag fortsätta med no:n.

förlåt, men jag är jätte glad :D

Kategori: My Life

Jag är trött och ska gå o lägga mig nu vilket innebär inga bilder eller något långt inlägg. Men jag har goda nyheter också. Jag har precis skickat in min kanotsyd ansökan och hoppas hoppas jag kommer med :D. Kommer ihåg hur jag såg upp till de på första lägret och sen dess har mitt mål vart att komma med. Ni vet inte så glad jag kommer bli om jag kommer med :).

tappar läsare :(

Kategori: My Life

Men skitsamma, att ge upp är inte vad jag gör :D
Ska sticka till skolan snart och ha hemkunskap, gick upp 3 timmar innan vi börjar, älskar att ha gått om tid på mig på morgonen. Hann till och med locka håret sjungandes/ dansandes till "let me entertain you" HAHAH
Älskar att vara själv hemma på morgonen :D

Nationella

Kategori: My Life

Delprov A avklarat, känns riktigt härligt. Snart ska man in igen för att planera för b också, sen är man nästan klar. Känns helt okej, tror det gick ganska bra men vet tyvärr inte riktigt om jag kom upp på mvg, tror inte det. Men man kan ju alltid hoppas.

Taggad!

Kategori: My Life

Är riktigt taggad för nationella i fysik nu, har pluggat hela dan och är stolt över mig själv även om jag kanske skulle börjat liiite tidigare än dagen innan, men men...
Sen fick man ju en jättefin komentar av engelskläraren också, det går bra nu ;) ny energi i skolan klart!

Nytt på spellistan

Kategori: Music

Eftersom jag tydligen har enorma koncentrationsproblem så lägger jag ut lite nytt som hamnat på min spellista sålänge, och ja jag har rätt blandad musiksmak :$
Hoppas det finns någon som går hem hos någon hahah ;)
Nä nu MÅSTE jag börja plugga!!!

Mellanmålstips :)

Kategori:

Sitter för fullt och pluggar fysik nu men jag tänkte bara pausa för att ge mellanmålstips. Jag åt nudlar med tomat och keso till. Nudlarna va sådär, börjar tycka mindre och mindre om snabbnudlar men däremot keso och tomat skulle jag kunna göra till en vana.
Det går snabbt att göra innan träning, det är nyttigt och man blir mätt utan att känna sig klumpig sen när man tränar. Så det blir mer keso och tomat nu ;).
Men nä, snabbnudlarna klarar jag mig utan ;)

Plugga

Kategori: My Life

Ska snart sticka till skolan nu vilket faktist känns helt okej idag? Dock är jag lite sur för att jag kommer missa träningen idag :/, sen är det ju bara en träning kvar innan jag åker. Men jaja, det är ju nationella i fysik imorgon och jag måste verkligen plugga. Så idag ska jag plugga som bara den och läsa in så mycket det bara går för jag skulle verkligen behöva ett mvg på det här provet. Skriver mer under dagen eller ikväll, ska bli bättre på att ta bilder också, så puss ;*
otroligt söt bild hahah, ser ut som jag är åtta

HAHHHAHAHAH

Kategori: My Life

sov gott ;)

väntar och väntar

Kategori: My Life

Väntar på att mamma o pappa ska komma hem så vi kan sticka och shoppa till skidresan men ingen kommer ju :(. Jag som är sjukt sugen på de idag och till och med satte i mina linser som jag glömde bläää :/. Nej nu ska jag sjunga lite för jag är sjukt sugen på det :O

Den hårda vägen

Kategori:

Varför måste jag alltid lära mig den hårda vägen, varför gör jag alltid om samma misstag om och om igen. Varför ska det gå fel så många gånger innan jag tillslut lär mig. Varför måste det gå så många tårar, hur många gånger måste jag säga till mig själv att sluta. Varför kan jag bara inte lära mig själv att acceptera sanningen. Varför ska jag alltid hoppas och sen inse att det aldrig kommer gå, är trött på det. Varför blir det aldrig rätt, varför är jag inte nöjd med det jag har. Varför måste jag alltid lära mig allt den hårda vägen?
För det gör mig starkare varje gång <3

101-lista

Kategori:

Nej nu jävlar, de andra listorna jag gjorde blev så tråkiga mot slutet så nu har jag börjat på en ny, och varje söndag lägger jag upp 10 punkter med början idag ;)

1.Snöbollskrig i bikini


Hhahaah tänk vad kul att springa runt mitt i vintern i bikini och kasta snöbollar på allt och alla och bara skita i att det är jävligt kallt :D

2.Paddla utomlandd


Vet dock inte om jag vill ha den där bakom mig i min smala kajak, men ändå tänk att känna solen bränna på axlarna och svalkande vattenstänk i solen. Hade varit riktigt härligt och kul.

3.Paintball


Hade varit riktigt roligt, speciellt eftersom jag är ett före detta dataspelsfan och fortfarande tycker det är ganska kul att spela. Det hade ju varit som dataspel irl.

4.Gifta mig


Nästan alla tjejer drömde väl om att en gång i livet ha på sig en lång vit klänning och stå brevid mannen man älskar och vill spendera sitt liv med. Jag vill det fortfarande :).

5.Äta en rå chili


Typ bara för att... Men det sägs ju vara bra för matsmältningen så att man får plattare mage :)

6.Färga håret rött


Tycker att rött hår sticker ut på ett fint sätt, om man passar i det då. Men måste prova någongång på mig själv och se ;).

7.Åka vasaloppet


Har ju en lång släkt på pappas sida av skidåkande. Har till och med några som vunnit det, känner att jag iaf måste delta och köra i mål innan jag dör bara för att föra släkten vidare ;).

8.Fylla, sex, ångest


Sista och första har man ju varit med om men någon gång i sitt liv måste man väl köra hela raden. Dock kanske inte den mest lyckade punkten i listan efter/om jag gjort/gör det.

9.Åka ubåt


Ryser bara jag tänker på det, för de som inte visste det så har jag enorm cellskräck. Att sjunka under vatten i en sån där är mer min värsta mardröm än något jag vill göra. Så om jag gör det kommer jag vara stolt över mig själv för att jag klarade, så nu har ni anledningen till varför :).


10.Hälla badskum och sen bada i en fontän


Tror inte jag behöver förklara varför... :D


söndag igen

Kategori: My Life

Nej nu verkar det som om det inte blir något gym idag? Varför kan ingen!?!? Jaja om det inte blir så kanske jag går och kollar på soffes innebandymatch, måste ju heja lite ;).
Men nej det blir ingen shopping idag heller för pappa är sjuk, så dagen består av pluggande, med lite avbrott för bloggtrafik.nu som är jättebra om ni vill höja era besökarsiffror. Även om man slutar gå in där sen så fortsätter ändå besökarna vara många fler än innan. Mina besökarsiffror har gått ner rätt mycke de senaste dagarna så nu är det dags att få upp de igen :D.

Aco spotless

Kategori: My Life

Aco spotless serien är en räddare för alla sov vill bli av med pormaskar, finnar och andra sånna röda prickar snabbt. Jag använde det igår innan jag gick och la mig och jag måste säga att när jag vaknade i morse, så fin hy har jag inte haft på flera månader. Det är det bästa köpet av rengörings/ hud produkter jag någonsin gjort. Köpte dock inte två av produkterna men nästa gång jag är på apoteket ska jag köpa de också. Jag bara älskar dem :D. Ska skriva om de mer utförligt om typ en vecka när jag använt de lite mer.
Men nog om det, idag väntar fysikplugg, städning, gym och lite shopping till skidsemester nästa vecka med familjen. Så det är bara att börja nu, puss hej :*

Årets första dopp!

Kategori: My Life

Årets första dopp i havet avklarat, soffe tog en massa bilder som jag ska kräva av henne sen :D det måste väl finnas någon som går att visa...
Ikväll ska jag träffa bella och vi ska bara chilla lite, det känns som söndag. Men nä den här helgen har varit riktigt rolig. Jag halvt dog imorse efter träningen när ludde och fredde fick för sig att hoppa i kanalen AHHAHAHAHAHHAHA
Fick liite inspiration bara ;)

Känns konstigt att ta på sig bikinin...

Kategori: My Life

;)

blääääää

Kategori: My Life

Vaknade sex i morse av att jag mådde illa, som vanligt dagen efter. Men det var ändå kul faktist, länge sen jag gjorde något sånt.

Slumpade bilder eftersom jag inte orkar sortera dom nu





Skriver mer om det och lägger ut fler bilder efter träningen ;)

Glömde

Kategori: My Life

Glömde att uppdatera igår, förlåt. Sitter iaf i skolan just nu och väntar på att no:n ska börja. Efter skolan ska jag till stan med Erika och sen ikväll ska jag träffa lite folk. Bland annat Erika, pimpim och bella tror jag. Men ja får väl se hur det blir, känner på mig att de kommer bli en bra fredagkväll ;).

hårproblem...

Kategori: My Life

Tänkte att jag skulle ha lockigt hår idag så igår kväll sprayade jag saltvatten spray i håret och gjorde en hård inbakad fläta. Men sen när jag tar ut den så istället för att lägga sig lite vågigt som det gjort innan så ser det bokstavligt talat ut som en lejonman :/. Har försökt fixa till det lite nu men det ser fortfarande hemskt ut, hoppas det lägger sig under dan. Tur att det bara är skola sen träning idag haha ;)
förlåt för dåliga bilder men måste sticka nu så hinner inte ta med kamran, skriver kanske sen i skolan eller före träningen om jag hinner, annars gör jag det ikväll ;)

Killpaus

Kategori: My Life

Nä nu ska jag ha killpaus! Jag vet inte alls vad jag vill med varken vänner, killar, skola eller vad som helst. Speciellt killar pallar jag inte med just nu så jag ska ha en killpaus, klart jag inte slutar snacka med min killkompisar men annars så nä. När jag vet vad jag vill igen så är jag igång men just nu så tar jag det lugnt hahah :D
För övrigt så gick kvartsamtalet och det bra. Gud vad jag längtar tills vår klass ska åka till prag nu, vi kommer ha så jävla kul där :D.
Och tro inte att jag är på dåligt humör eller deppig nu, jag är riktigt på topp just nu, promise ;) <3

Lite nytt

Kategori: My Life

Har fixat lite nytt igen men är inte nöjd med headern så ska nog ändra snart igen. Men ha det gött sålänge, blir nog ett längre inlägg efter skolmöte+kvartsamtal ;).

In da school

Kategori: My Life

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja, typ bara liiiite trög dag idag. Hatar onsdagar, tråkigaste dagen i veckan. Har skolmöte och kvartsamtal idag med. Jaja, taggar iaf helgen riktigt mycket, den kommer bli bäst! :D
Lite kuliga ;)

somnar hela tiden

Kategori: My Life

Precis vaknat igen, hur kan jag somna innan klockan sex, de senaste dagarna har jag ju somnat så fort jag lagt mig ner. Vafan är det som händer? :/

bildbomb

Kategori: My Life

fotografen

Kategori: My Life

Va ute idag igen med mammas systemkamera, gick en runda med bella och soffe sen ikväll va jag lite med bella. Sn när blev söndag den roligaste helgdagen, jaja ska ladda upp lite bilder imorron i skolan så ni får sova gott nu.
Pöss :*

hur kan jag?

Kategori: My Life

Hur fan kan jag somna halv nio en lördag när jag på vardagar inte kan somna förrän efter tolv :$. Där försvann ju min lördagkväll också, fan vilken tråkig helg. Fast det va ju kul att sova ut, 13h är nog mitt reckord hahaha :).
Idag ska jag iaf städa mitt rum, plugga no, gymma och fixa bilderna som jag tog igår när jag va ute med johanna och fotade. Förvänta er inga fantastiska bilder, det va ju första gången jag lånade mammas systemkamra som jag för övrigt älskar :D.

kanot syd

Kategori: My Life

Igår va jag med Felix hemma hos mig och titta på film, och ja det va väl okej förrutom att jag var riktigt trött. Höll på att somna hahah :). Har också för första gången snackat något som börjar likna tjejsnack med mamma. Är riktigt glad att jag tog hem han för nu känns det som om jag ändå kan berätta lite mer för min mamma ;).
Dagens glada nyhet:
I slutet av träningen idag frågade Lazzlo mig om jag ville va med i kanot syd, något jag nästan dröt om när jag började paddla. Han skulle ta upp det igen på tisdag. Och för er som inte vet vad kanot syd är, typ alla, så är det en elitsatsning på paddlande ungdomar i skåne. De har bla en massa paddlingsläger och åker och tävlar osv, det ska bli riktigt kul om jag kommer med :D

söööt <3

Kategori:

såååå tråkigt

Kategori: My Life

Har inte lust att göra någonting, jo äta godis typ hahah :O
Nej men jag har verkligen astråkigt just nu, fan att det inte är sommar...
Gjorde en film i skolan idag, synd att jag inte kan lägga ut den för den va verkligen överjul att göra, nej men det är tur att jag ska ut ikväll för annars hade jag dött av tråkighet, blir morgonträning imorgon också :)
Har blivit helt obsessd av sånna små flätor, ska nog göra i mitt eget hår någon gång, fast absolut inte hela då :D

För mycket drama :/

Kategori:

Vet inte om jag någonsin sett något sånt drama i vår klass innan. Det tog ett bra tag innan jag fattat vad som, eller ja egentligen fattar jag fortfarande inte. Hur fan kunde något sånt hända. Så jäkla rädd jag var efter också när en av mina kompisar som var inblandade inte svarade på mobil. Tänkte på det hela träningen. Men jag vill inte välja sida, och jag tänker inte välja sida. Däremot hatar jag när alla andra gör det, det är inte bara en person som mår dåligt, varför ska det alltid vara alla mot en. Jag fattar inte det, man känner sig så jävla misslyckad och ensam. Jag tycker inte det är rätt att slå någon, och jag skulle aldrig kunna göra det själv. Alla gör fan misstag, misstag gör en starkare. Så sluta dömma folk efter misstag. Och nej jag tar fortfarande inte sida, men jag älskar dig, okej. Jag finns <3

Vampire Diaries

Kategori:

Hemma igen nu, har varit hos soffe och tittat på vampire diaries. Tror jag fastnade :O

sträckt mig :/

Kategori: My Life

Sträckte mig idag på gympan. Insidan av låren, inte kul, det gör jävligt ont. Hoppas iaf att jag kan träna imorgon ändå för annars får jag damp. Nu måste jag plugga hemkunskap, no och matte men skriver nog något mer eftersom det här va rätt kort :) pöss :*

Jag har blivit vig :O

Kategori: My Life

Insåg de först ordenkligt nu på träningen, var bara en dm från att gå ner helt i split. Är faktist riktigt stolt över mig själv, om jag fortsätter så här kommer jag komma ner helt innan sommaren, skitkul.
Träningen överhuvud taget var riktigt rolig idag, först var vi ute och sprang, sen körde jag lite stretching med tjejerna och sist blev det lite bastu med tobbe :).
Imorgon ska jag dock antagligen ha evolutionsredovisning, det ända negativa just nu :/.
Men nä, idag är jag på riktigt bra humör :D
Bild från konfalägret i sommras, känns som jag inte hade några problem alls då. Ska börja le så mycket som jag gjorde då igen, för livet är vad man gör det till ;).

svaren :)

Kategori: My Life

För er som inte kunde trycka på linken så är här svar på frågorna ni har ställt mig. Tycker det är skitkul att svara på era frågor, så det är bara att fortsätta om ni undrar något. Också roligt att så många läser min blogg, jag ser ju det på statistiken men det är en helt annan sak än när folk säger att de faktist läser den och tycker den är bra :D.