MissEfterbliwen

du lever bara en gång

Maraton summer camp

Kategori: My Life

så nu är man hemma igen från en otroligt fantastisk vecka som jag aldrig kommer glömma ;) har nu också laggt upp ett hårt träningsschema så nästa gång tänker jag INTE vara sist! Alltså typ nästa helg i lidköping hahah ;) Kom förresten 8 nu på marathon sm, väldigt många som bröt och jag ramla i så ja men jag är ändå nöjd. Nu ska jag ladda över lite bilder :)
Saknar de redan <3

längtaaaar

Kategori: My Life

Om typ en kvart så kör mamma mig till träningen, lyxigt :$, och sen efter träningen så åker vi upp till kungsör. För en gångs skull vill jag faktist dit då jag ska få paddla där imorgon och sen på måndag åker jag till örebro på marathon summer camp. Längtar verkligen :D Fast börjar redan bli nervös...

wildfox swim

Kategori: Inspiration

eclectic glamour

Kategori: Inspiration

it´s raining men

Kategori:

Det har regnat nästan hela dagen och ändå har jag varit ute och tränat två gånger idag, en gym och en paddling, så duktig jag känner mig ;). Sitter iaf inne nu och ska kolla på howles moving castle, jättesöt film :D
Såg denna innan idag, rätt söt men inte en av de bästa ;)

Denna ska man se!!!!!

Ska fixa kort :D

Kategori: My Life

Nu ska jag iväg och fixa bankkort och paddla, hörs när jag är hemma igen ;)

årets första tältning

Kategori: My Life

Stack först till stranden med soffe idag och sen vidare till stan för att fika och jag köpte en parfym som jag visar sen :) Efter det så körde jag varvet på tid och satt med medans alla andra åt korv, gillar inte korv men lite social måste man ju va. Sen på kvällen så tälta jag med sara, sanna, natta och soffe. Jättemysigt, vi gjorde en klassiker till hemakväll för godis och sen vidare till mcdonalds för en paj :D
Sen va vi om Pernilla också som va ensam hemma men vi stack typ direkt, inte jättekul att va fullt nykter när andra är helt borta.

paddelbilder på hannes från sm

Kategori: Capturing the moment


dagens planer

Kategori: My Life

Blev inte mycket uppdatering igår men jag gjorde verkligen ingenting på hela dagen, var och träna en sväng bara och träffade nybörjarna. Fick även hjälpa en av de upp, 9-11 år var de, så små :$. Idag ska jag dit igen och köra varvet och korvgrillning. Inte för att jag gillar korv men... Sen ikväll så ska jag träffa saknade sara, sanna och natta.
Nu blir det städning :(
Bild från förra sommaren när sara jag och martin tältade på sibbarp ;)

jag hoppas att du får leva med det resten av ditt liv

Kategori: My Life

Orkar inte resa mig ur sängen även om jag snart måste göra det eftersom det måste göras innan träningen klockan fem. Kvällen igår med bella var jättemysig, först satt vi bara o snacka lite och sen en halvtimme innan hemmakväll stängde cycklade vi allt vad vi kunde och köpte ben & jerry. Supergott!!!! Sen tittade vi på stolthet och fördom medans vi smaskade och jag somnade så att jag missade typ hela filmen :(

vad gör vi, nu kör vi

Kategori: My Life

Sticker till bella nu som jag saknat supermycket, vi höres!

Jobbig träning

Kategori: My Life

Kämpade hårt idag och det känndes riktigt bra, taggar till ordenkligt nu för marathon sm om två veckor. Är helt trött nu och väntar på att jp ska svara, om hon inte svarar så ska jag nog spela spel ikväll, älskar bordspel :D

Paddling igen!

Kategori: My Life

Uselt väder så va ska man göra? Jo man ska paddla! Behöver ju träna i dåligt väder så bara att börja idag, drar med mig mamma och pappa också eftersom jag inte får paddla själv. Sen tror jag jag ska träffa pimpim idag också ;) Hörs senare!

Mumsar ballerina kladkaka och mjölk

Kategori: My Life

Club Monaco

Kategori: Inspiration

Kan inte somna om

Kategori: My Life

Har man gått upp kvart övers sex i en vecka så bryter man inte det bara sådär, jag vaknade sju imorse och kan inte somna om så jag såg klart sista avsnittet av gossip girl. Vad gör man nu då?
Bästa bilden från västervik hahah ;) nu ska jag ladda över bilderna från hofors när jag ändå inte har något att göra :)

Tillbaka!!!!!

Kategori: My Life

Känns skönt att vara tillbaka igen! Jag har haft en underbar SM vecka i Hofors. Har kommit mycke närmare malmö kanotisterna och har lärt mig hur mycket som helst. Har dessutom gjort saker som jag aldrig gjort innan bla paddlat i bara bikini utan flytväst och ridit. Har en massa bilder också som jag ska ladda över imorgon. Längtar otroligt mycket nu till marathon lägret i örebro, fast jag är ensam från malmö så ska det bli jättekul ;). Godnatt så ses vi imorgon!!!

SM nästa

Kategori:

Om typ fyra timmar så ska jag gå upp och jag tänker sova de tio timmarna i bilen ;) Önska mig lycka till nu!!!

Men det är ju sommar

Kategori: My Life

Jag vet att jag inte uppdaterat på jättelänge men det är ju sommarlov. Eller ja om man nu kan kalla veckan som barnvakt för sommarlov, men om jag får en kajak så va de fan värt det. Idag ska jag packa och köpa nya träningskläder då jag har alldeles för lite. Imorgon bär det av till sm, vilket betyder ingen uppdatering på en vecka ;) hahha lessen...

Så trött

Kategori: My Life

Är ju helt död om kvällarna. Idag har iaf inte varit så anorlunda. Sova, laga mat, sola, bada, träna är vad som hänt, med en femåring springande efter sig såklart. Nej men har faktist träffat soffe, bella och erika också idag. Grymt saknade tjejer! Var på sm möte också, jag åker redan på lördag och kommer inte hem förrän på söndagen veckan efter så det blir paus här på bloggen ;).

Ingen uppdatering igår

Kategori: My Life

Menmen, på dagen hade jag fullt upp, passade tilde så vi åkte och badade, åt glass, plockade jordgubbar, kollade på film och gick hem till bella för att låna mer film. Allt detta innan halv fem. Sen stack jag och tränade i 2 h 30 min. När jag kom hem så skulle jag egentligen stuckit till pimpim med bella, gud va jag saknar ina tjejer :(, men hade så jävla ont i magen så gick o la mig istället.
Vet inte vad jag ska göra idag riktigt men vi får väl se vad som händer.

Trött tjej

Kategori: My Life

Är riktigt trött nu. Det blev först en timmes gym med fredde, tobbe och alex och sen en timmes paddling med hannes, anton och martin, blev säkert lite mer än de också. Nu ska det jävlar i det gå bättre på sm än vad de gjorde i västervik ;) Imorgon blir det mer träning och ska nog träffa Johanna sen efter på kvällen.
och jag har en lillasyster som vägrar gå och lägga sig...

Barnvakt och fixat naglarna

Kategori: My Life

Ska faktist sitta barnvakt till syrran hela veckan tyvärr :( Just nu sitter hon och lillkusinen och spelar wii medans jag fixar naglarna. Ikväll ska jag försöka komma ut och paddla lite och sen köra lite gym.
Blev inte perfekt men pallar inte göra om det :d

Tillbaks från västervik

Kategori:

Kom hem för några timmar sen nu efter en riktigt kul helg på SUC (svenska ungdoms cupen) i västervik. Hade jättekul med Maja och mina bois trots vädret (regn, åska, blåst), inget kul att paddla i. Kom sist i k1 och k4 200m, ramlade i på det ända jag hade chans på, 2500m. Kom iof fyra i k2 men det va för att jag paddlade med en jävligt bra tjej ;). Denna veckan är det hårdträning inför SM på lördag :D
En inte jättevacker bild på mig och mina bois. Kommer fler om jag orkar ladda upp fler hahah ;)

Sista intagningsbeskedet

Kategori: My Life

Och... trumvirrrrrrrrrrrvel...........
JAg kom inte in på procivitas, va fem poäng ifrån. FEM!!!! Ett betyg, bara lite störigt.... Jaja står typ högst upp på reservlistan och annars hamnar jag på bladins och jag är nöjd :)