MissEfterbliwen

du lever bara en gång

Film och spel!

Kategori: My Life

Efter en hel dags ingenting så slutade det med middag hos mormor och sen film och spel med min moster och hennes sambo. Nu avslutas dagen med skype och sen tagga inför imorgon! :D

Inga kryckor i helgen?

Kategori: My Life

Så trött på kryckor nu, hoppas på att vara av med dem tills imorgon... Idag har iaf gått bra, har bara använt en och gjorde även min rörelseanalys som jag egentligen skulle gjort i tisdags. Ska bara köra pre-rehab på skulderblad och lite axlar. Sen rehab på foten såklart... Att stuka samma fot tre gånger på fem veckor känns ite helt bra...
Nu är jag dödstrött och efter att ha sett det nyaste avsnittet av Big Bang Theory så kan jag nu lugnt lägga mig och sova ;)
 

Skit-tisdag!

Kategori: My Life

Lyckades stuka foten igen idag på idrotten och mycket värre den här gången. Kan inte gå oå den så har kryckor  :(. Missade därför rörelseanalysen med, jag som tyckte det skulle bli kul... Skit-dag! Och nu kan jah inte sova heller för att det gör ont...

En måndag

Kategori: My Life

Känndes som om jag skrev mitt bästa fysikprov någonsin imorse och sen direkt efter hade vi en lysande historiaredovisning! Dagen har alltså varit bra ;). Var på petri och kollade också och tror typ jag hann träffa halva min umgåskrets på den halvtimmen. Lite överdrivet kanske men det var grymt och tror nog faktist jag ska byta!
Nu ska jag sätta mig och skriva klart en bokrepport på en bok som jag inte ens kommit halvvägs i, men det ska väl gå bra ;)
Årets första brasa!

Måndag med smak av fysikprov

Kategori: My Life

Det är måndag och jag har fysikprov klockan 8. Hemsk dag -.-. Ändå är jag på läskigt bra humör idag. Förrutom fysikprov och historiaredovisning så ska jag till Petri och kolla in lite allt möjligt. Funderar nämligen på att byta skola. Trivs inte lika bra på skolan jag går på nu som jag gjorde innan. Allt börjar bli grått och tråkigt och inget nytt händer...
Ni får ha en bra dag och jag hoppas ni inte lider av så stor träningsabstinens som jag ;)

22 September 2012

Kategori: My Life

Höll i de smås träning idag, kan inte påstå att jag är jättebra som tränare än men det fungerar :). Efter det så kom familjen och hämtade mig och sen blev det iväg till mobilia. Skaffade ett par nya jeans från Lee. Behövdes verkligen. Resten av dagen har jag bara sovit och hjälpt till att laga mat. Sen imorgon blir det städning och läxor! :)
Bild på starten på finalen av nelo-mixcuppen som jag körde med Björn i Jänköping. Tror vi slutade på en 6:e plats vilket jag faktist är grymt nöjd med med tanke på vem vi körde mot. Kan inte beskriva hur mycket jag saknar paddlingen!

Ansgar är kidnappad och jag kräver lösensumma!

Kategori: My Life

Drömmar man inte vill vakna från!

Kategori: My Life

Har drömt så jävla bra inatt :D. Två drömmar som är något av det som jag vill ha mest just nu, det är då man verkligen bara inte vill vakna upp. Nu gäller det bara att göra dem verkliga så att jag slipper vakna ;).
Var ute igårkväll och sprang själv i mörkret, det var riktigt underbart, kommer lugnt göra det igen :).
Upptäckte ett jättefint ställe i bunkeflo som jag aldrig sett innan. Lär nog aldrig hitta dit igen heller ;)

Ännu en evig träningslös dag...

Kategori: My Life

Ni kan inte tänka er hur segt det är från att träna 8-9 gånger i veckan till 0... Jag går bara runt efter skolan och gör ingenting! Längtar redan till nästa helg då träningen drar igång igen :). Måste nog faktist börja erkänna att jag blivit en träningsnarkoman... Jaja, nu ska jag snart ut och springa lite lugnt i mörkret, har ju inte sprungit ett löppass på över en månad pga foten.
Min fina maskot som någon va så snäll och lämnade i min kanot! Underbara MKK människor!

Sämre igen...

Kategori: My Life

Trodde verkligen jag skulle gå till  skolan imorgon men nu är jag inte lika säker igen. Är tröttare igen, trots att jag sovit hela dagen och har inte fått i mig någon mat sen 12 tiden. Har ont i halsen nu också och börjat hosta. :( Blä, känns inte alls bra :/
Tur iaf att jag slipper ångesten över att missa massa träning. Jag skulle ju ändå inte träna nu...

Anders Gustafsson!

Kategori: My Life

Anders Gustafsson (OS-kanotist) ska komma och hålla i en träning för oss och ha ett pepp-talk inför höst/vinter träningen :D. Så nu blir det 2 veckors vila sen jävlar så kör vi! Kan inte bli annat än bra ju ;). Längtar redan till näst nästa söndag!
Lite häftigt ändå ;)

Höstregattan 2012

Kategori: My Life

Som årets sista tävling tyckte jag den va helt grym. Nytt person bästa på 1000m igen och även på 200m där jag slog mitt tidigare med över 5sek hahah ;). Vilket är rätt jäkla mycket på 200m. Jag och Björn var också grymma i k2an där vi blev 6:a av ca.27 tävlanden tror jag och nästan alla hade minst en senior i båten. Långloppet gick rätt mycket sämre, ramlade i på första varvet och kom då långt efter alla andra. Det ända roliga är att trots vinden, vågorna och badet så var jag bara ca 30sek långsamare än vad jag va i våras. :)
För att sammanfatta; grymt avslut på årets säsong och nu är det bara att tagga inför vinterträningen!
Tog tyvärr aldrig några bilder men lägger upp fler om det dyker upp på facebook eller någon annan stan. Maja tog iaf denna bilden till hennes blogg, och ja det är jag i rosa jacka...
dr 
 

JUC i Lidköping 2012

Kategori: Capturing the moment

Tävlingen i Lidköping var helt underbar. Känndes verkligen som träningen hade hjälpt och jag gjorde personbästa på både 500m och 1000m. Marathon loppet gick inte lika bra jag hade problem med att springa på min lessna fot. K2an med Hannes gick inte heller jättebra men vi tog oss till mellanheat, K2an med Andy gick inte heller super men vi tog ändå en fin tredjeplats. Som toppen på hela JUC-säsongen tog jag det totala silvret, även om det absolut inte betyder att jag är näst bäst så betyder det ändå att jag kommit lite närmare ;).











 

Avslutar tävlingssäsongen med en ordentlig förkylning!

Kategori: My Life

Hur ska man annars avsluta den ;). Nämen är hemma från skolan idag, och nej inte pågrund av förkylningen utan för att jag har en huvudvärk som man inte skämtar om och ingen ork i kroppen alls efter helgen eftersom jag typ inte kunde äta något (?). 
Tänkte skriva lite inlägg sen idag. Har bla 3st inlägg som jag vill få in, men får se vad jag hinner. Pågrund av huvudvärken är jag inte uppe ur sängen mer än typ en halvtimme åt gången.
HAHAHAHAHAH hur kul är inte det!

Den finaste låten någonsin!

Kategori: Music

Vänta nu lite...

Kategori: My Life

Jag ska vara i skolan klockan tolv idag, jag somnade klockan 9 igår och vaknade imorse 20 över 6. Vad har hänt med min dygnsryttm, det här kan inte va normalt :O. Resultatet efter för många morgonträningar? hahah jag som tänkte lägga in fler sen ;).

Stress...

Kategori: My Life

Har haft helt fullt upp ända sedan jag slutade skolan med pluggande och matlagning. Tiden gick alldeles för snabbt, har mycket mer jag borde ha gjort ändå :O. Orkar inte skriva så mycket mer just nu men ska försöka få in lite inlägg nu innan jag åker till Jönköping nu i helgen ;).
Imorgon blir det träning också så tvivlar på att jag har mer tid då men vi får väl se ;)
 

Trött, trött, trött...

Kategori: My Life

Ni kan inte föreställa er så trött jag var när jag tjugo i sex imorse skulle upp för att duscha. Var hemma elva igår, koffein och socker-speedad, så ni kan ju tänka er när jag somnade -.-. Nu väntar snart skolan på mig. Men skriver om helgen sen för den har faktist varit helt fantastiskt underbar! 

Tävlingsförberedelser

Kategori: Som en kanotist


Eftersom jag är borta nu hela helgen på tävling i Lidköping så får ni ett inlägg här hur mina tävlingsförberdelser brukar se ut när de är som bäst.
Dagen innan loppet kör jag helst ingen hård träning utan vilar istället. Vid flerdagstävlingar har man ju dock inte så mycket val :). Jag försöker också dricka mycket och äta ordenkligt och bara sånt som jag vet att min mage gillar. För jag lovar, en tävlingsnervös mage behöver inte mer :). 
På tävlingsdagen dricker jag mycket igen och väger in min båt om jag inte gjort det redan innan. Båten ska väga 12kg vid sprint och 7 vid marathon.
3-2h innan loppet äter jag. 3h innan vid större måltider (frukost,lunch,middag) och 2h vid mindre mellanmål. Har jag lopp innan får jag anpassa även måltider osv.
2h-50min innan säkerhetskollar jag så att vikterna sitter fast ordenkligt och, om jag kör en besättningsbåt, att den är rätt inställd. Jag kollar också vilket nummer jag har, letar upp rätt nummerlapp och sätter fast den på båten. Jag bytar även om och sätter upp håret och sånna småsaker
50-40min innan börjar jag en lätt joggingrunda för att få igång kroppen lite. Brukar försöka springa 15-20min men det kan variera rätt mycket. Efter det värmer jag upp stillastående genom att tänja lite på musklerna, tex vindmöllan osv.
20min innan ger jag mig ut på vattnet. Brukar köra mycket distansfart som uppvärmning oavsett distansen jag ska tävla i. Kör också ibland lite starter men är rätt dålig på det. Det är något jag måste bli bättre på ;).
5min innan glider jag bara runt på vattnet och taggar till ordenkligt.
Under hela uppvärmningen försöker jag alltid föreställa mig starten, under loppet och när jag kör över mållinjen.
Ser alltid mig själv vinna oavsett hur liten chansen är ;).
 

i bilen till lidköping!

Kategori: Som en kanotist

Nu är man påväg till lidköping. Sitter i bilen och är sådär lagom nervös. Tror jag ska sova lite nu sen blir det väl ett stopp snart. :)

Lidköping i helgen!

Kategori: My Life

Om en halvtimme ger jag mig iväg till skolan och sen klockan 12 till klubben för i helgen ska jag till Lidköping för JUC (Svenska juniorcupen) final och årets näst sista tävling. Börjar bli rätt nervös men det ska nog gå bra ;). Kommer att köra k2 nelo cuppen 500m med Hannes.M, D/H18 mix 500m med Andy och D18 k1 500,1000 och 15000m. Blir alltså många lopp med försök och allt sen har jag mycket skolarbete att göra också så vi får se hur mycket bloggande det blir men jag lovar, jag ska försöka ;)

Hej hej!

Kategori: My Life

Klockan är tidigt och nu ska jag iväg på morgonträning. Har extrem mycket att göra de här dagarna så vänta er inte så mycket inlägg...
Hejdå!

Bästa musik!

Kategori: Music

 

alternativ träning

Kategori: Som en kanotist

Har precis kört lite alternativ gymning, alltså så att jag slipper lägga tyngd på foten. Paddla/springa känndes inte som ett alternativ... Men så fort foten blivit bättre ska jag börja träna stabilitet i vristerna så att jsg slipper gå igenom det här en tredje gång på tvæ veckpr ;)

En gång är ingen gång, två gånger är en vana!

Kategori: My Life

Jag har redan tagit mig igenom det en gång, varför ska jag behöva göra det igen :( har jag inte lärt mig min läxa? Så nu väntar ännu en vecka av ingen löpning, försiktig paddling och compromissad gymning... Det ända annorlunda är att jag ska vara redo för tävling om en vecka. FML ska lägga mig nu och tycka synd om mig själv sen ska jag sova så jag är pigg för 20min plaskande ute på vattnet imorgon...
En stukad fot är ingen anledning till att inte träna!


GDDYHNBCDDGHKURSSF

Kategori: My Life

Nej! Fan lyckades trampa fel när jag spela laserdoom och nu gör det ont att gå igen... Om en vecka är det tävling i marathon. Hur fan ska jag kunna köra lyft nu! :( det va detta som inte FICK hända :'(

laserdom?

Kategori: My Life

Precis kört ett härligt förmiddagspass och nu blir det ev laserdoom med hannes och hannes ;)