MissEfterbliwen

du lever bara en gång

Hello kitty plåster <3

Kategori: My Life

HHAHAHA sötast eller vad? <3

Klänning?

Kategori: My Style

Funderar att beställa den här från nätet att ha på bröllopet och sen hitta ett par snygga högklackade till?

Ingen klänning

Kategori: My Life

Har varit i stan med pimpim och azzi nästan hela dan idag, vi snackade nån stopp i ungefär fem timmar hahah :D Nej men vi hade supermysigt, gick runt och shoppade lite. Tyvärr handlade jag ingenting, behöver pengarna till den där klänningen som jag aldrig hittar. :( Funderar på att beställa från internet iaf, kanske ända utvägen ändå...
Ska iaf gå på bio med azzi och pimpim någon gång i veckan nu bestämmde vi, ska bestämma vilken och när ikv över skype.
Mina älsklingar på espresso house idag hahah <3

Holes

Kategori: My Life

Sen senast så har jag sovit, ätit och sen kom pimpim hit så poppade vi en jäkla massa popcorn och tittade på holes. Så jävla bra film hahah, älskar den :D. Imorgon ska jag upp vid 9 och sen åker jag och pimpim in till stan och träffar azzi. Så sjukt länge sen, vi ska shoppa, fika och lite sånt ;).

Uuuuuupdatering

Kategori: My Life

Okej så igår tränade jag, stack direkt efter in till stan med bella för att gå in i varenda affär på entré utan att hitta en ända klänning. Väl hemma så satt jag o bella och tog de lugnt en timme, sen kom andy, anton, domme, hannes och maja hit med en jäkla massa efterrätt <3. Sen kollade vi på skräckfilmer, insidious va värst (lägger in trailern längst ner om ni vågar titta på den), jag klämde sönder andys hand hela filmen (a).
Imorse stack alla, förrutom bella då, till träningen och sprang så där lagom trötta. Efter det satte vi oss igen och kollade på film på klubben, holes, riktigt bra film. Lägger till den längst ner ;) Fick en massa andra filmer och andra säsongen av vampire diaries av andy också :D så nu ska jag ta de lugnt så jag orkar göra något ikv :)

Så trött...

Kategori: My Life

Så tur att det bara är ett barnkalas per år. Jag är så trött nu, orkar inget, ska börja skriva in min träningsbok i datorn lite och sen ska jag sova. Ska ju upp på morgonträning imorgon också som vanligt och efter det så ska jag in till stan med bella och leta klänning till bröllopet jag ska på om några veckor :)

Looov!

Kategori: My Life

JAg har lov och har haft det i några timmar nu! Om typ en timme så är det barnkalas och jag pallar verkligen inte med det. Skulle nog iaf ut med pimpim efter, hoppas det! Men just nu vill jag verkligen bara sova...

<3

Kategori: Music

så länge sen <3

Kategori: My Life

HAHAHAH vilka minnen och så små och roliga alla ser ut, helt anorlunda. Ändå så är det bara ett år sen! Älskar Andys krull också hahah.

haloweeen

Kategori: My Life

Sitter just nu hemma, hade bara två riktiga lektioner idag hahah :O Ikväll ska jag nog in till skolan igen för det är haloween firande där ;) blir säkert kul så ska försöka tvinga med alla hahah.

@espresso house

Kategori: My Life

Eftersom vi har tre timmars håltimme idag så sitter jag med Paow och Ellie på espresso house och fikar och pluggar. Eller ja, jag ska börja plugga snart... kanske...

Nya klubbjackor!

Kategori: My Life

Har varit en mysig dag idag som vanligt, dock jobbig. Känner att jag redan börjar bli skoltrött(?) hahah inget bra tecken. Efter skolan var det iaf träning som vanligt, gymmet. Som vanligt hade vi riktigt kul och efter så hjälpte Linnea och Andy mig med fysiken eftersom jag är helt borta.
Nu ska jag lägga mig och också som vanligt titta på vampire diaries :), ska upp sex imorgon så borde nog sova snart.

I wish nothing but the best for you

Kategori: My Life

Ja vad ska man säga, var en helt vanlig skoldag tror jag, och har knappt kännt något alls i mitt knä :) efter skolan så blev det paddling och det var ju lite mer spännande, blev k2 med Linnea och självklart så ramlade vi ju i. Fyfan vad kallt det var, man var tvungen att hela tiden påminna sig själv om att andas. Men ja efter det så stannade jag kvar på klubben och åt pyttipanna, pluggade lite och hängde med Andy och Anton. Stack inte hem förrän 9-10 nån gång :O
Så kul man kan ha med en röd penna ;)





Jäkla knän

Kategori: My Life

Ska somna in till vampire diaries nu, känner att jag kan behöva lite sömn och glömma hur sur jag är på knäna :( Blir nog converse imorgon, tror det är snällare och sen efter skolan imorgon är det paddling. Tar inte jättemycket på knäna så tror jag kan klara det. Ska maila cissi innan jag somnar bara, fick ett långt mail av henne om min träningsmotivation och mina mål, känns jättehärligt när man har ett sånt stöd, ångrar verkligen inte att jag gick med i kanot syd!
Gonatt och puss på er :*
Kommer sana mina älskade skor men nu ger jag allt för att knäna ska bli bättre så jag kan fortsätta med min löpträning!

Blä, jävla skit helvetes :(

Kategori: My Life

Jag vill springa tre gånger i veckan men det vill inte mina knän, för tillfället vill de inte springa över huvud taget :(. Har haft ont nästan hela dagen, hemskt! Jag som hade tänkt träna idag, men eftersom jag var rädd för att göra det värre så lät jag det vara. Ska försöka börja göra en massa knäövningar och se om det blir bättre. Jag som äntligen började komma igång med löpningen, sprang ju faktist milen på under en timme igår. :O

Wake up call

Kategori: Music

Eftersom jag verkligen inte har något kul att säga så lägger jag ut en låt istället.

Käkar riskakor i sängen

Kategori: My Life

Smart chey här!

Nice guys finish last

Kategori: My Life

Hemma från träningen för några timmar sen, va riktigt härligt idag, sprang milen på under en timme. :D Nu sitter jag och pluggar svenska så jag slipper göra så mycket i veckan, tänkte ju träna måndag också eftersom jag missade lördagsträningen men vi får se.
Astrids och min fina teckning som vi gjorde på spanskan ;) en massa djur om ni inte kan se det hahah...

Hey, hey, hey hey hey, i don´t care what dj say

Kategori: My Life

I don´t even look their way!

Tråååkigt

Kategori: My Life

Precis ätit cheescake med dem vuxna där nere och nu har jag bara tråkigt, sitter och skypar med Andy, Anton, elin och linnea(?).
Lägger upp lite bilder från första gången vi lagade mat på klubben ;), nu gör vi ju det efter varje träning <3



Take me away

Kategori: My Life

Blev en lugn kväll igår med en massa snack, pizza, tripp till hemmakväll, godis och the last song ;) självklart så somnade jag till filmen och kom hem sådär halv två men det va kul att träffa mina bitches from hell igen.
Blev ingen morgonträning imorse heller då min hals har blivit ännuvärre :( så blir att städa och plugga hela dagen till ikväll då Tilde ska ha kalas.

Hej hej monica, hej på dig monica

Kategori: My Life

Ska hem till bella nu och äta pizza med pimpim och erika, efter det så vet jag inte vad vi gör och sen inatt så sticker jag och pimpim kanske på fest. Vi får se hur det blir men kommer nog hem ganska sent (om jag kommer hem). Så tagga morgonträning imorgon!

White trash beautiful

Kategori: Music

Med snabbnudlar på spisen

Kategori: My Life

Slutade tidigt idag så stack direkt hem och tittade på lite vampire diaries samtidigt som jag pluggade biologi och målade naglarna svarta. Nu väntar jag bara på snabbnudlarna på spisen, har inte ätit något annat än halstabletter på hela dagen så kanske dags för något annat ;)

Tandläkaren

Kategori: My Life

För en gångs skull är jag glad att jag hade tandläkar tid idag för det betyder att jag inte börjar förrän 12.20 idag :D så nu ska jag bara ligga och chilla i några timmar, eftersom tandläkaren bara tog typ fem minuter och dem bara kollade lite så var det lätt värt det!

Hej!

Kategori: My Life

Min hals svider
mår piss
Hejdå!

Så nu har jag lösenord

Kategori: My Life

Och det är andys fel, han har redan typ kopierat massa sidor från min blogg som han använder mot mig, nu ska jag och jp se mean girls och sova!

@pumpkins place

Kategori: My Life

chillar @ pumpkins place och väntar på att hon ska bli kvar så vi kan sticka till ica o köpa godis och sen hem till mig!

Studiedag imorgon!!!

Kategori: My Life

Ligger i min mysiga säng och försöker börja på en muntlig redovisning av "en komikers uppväxt", och nä det är inte så tråkigt som de låter det e så jävla mycke tråkigare :(. Något positivt är iaf att ikv så ska jag och pimpim ha film och pluggkväll tillsammans med lite plopp och melongodisar :). Men nej nu ska jag forsätta plugga och tycka synd om mig själv så ha de.
Vad vore livet utan paddlingen <3

Rivstart!

Kategori: My Life

Jag är usel på rivstarter oavsett om det är i paddling, löpning eller livet. Men nu blir det en rivstart på bloggen. Jag ska (försöka) fixa en roligare designe och sen så ska här bloggas. Tycker ju det är kul så varför inte, hoppas bara dem gör en blogg.se app till android också för jag vill ha :(
Min skola som jag hatälskar!

längesennn

Kategori: My Life

Men vet inte vad jag ska skriva, inget har hänt. Men sitter och skyper med Andy och Anton nu men jag typ skriver snart igen tror ja, hahah :)

nya skor!

Kategori: My Life

Fick dem här av Mia, dem va för små för henne hahah men passade mig perfekt ;D Tack!

söööööndaaaaag

Kategori: My Life

Har sån enorm träningsverk sen igår och en hemsk hosta vilket gjorde dubbelpasset idag väldigt tugnt, men det va kul också. Fick ju blåbärspaj efter hahah :D. Dessutom så börjar det planeras lite filmkväll på klubben med massa gott och en skräckfilm ;).
Men resten av dagen ska här pluggas, måste säga att jag faktist redan idag har hittat två insekter, gjort klart min engelska presentation och börjat göra klart min kemi presentation.

I´m sexy and I know it

Kategori: Music

Ska sova nu, morgonträning imorgon igen ju ;)

sena nätter, tomma glas

Kategori: Music

så var lördagen snart slut.

Kategori: My Life

Var tog den vägen? Tränade dubbelpass imorse så efter 4 timmars sömn släpade jag mig upp imorse och sen va jag inte hemma förrän typ två och då snacka jag med mamma och åt. Sen skulle jav vila mig typ en halvtimme innan jag börja plugga men självklart så somnar jag då och sover i fyra timmar -.-, så snart är det mat och sen en maaaassa pluggande och kanske en träff med bellsis ;).
Träningen imorse gick btw riktigt bra, vi var få och träningen var hård men adreas från ängelholm va där också och det va lite kul. Känns som malmö äntligen börjar lära känna lite folk i andra klubbar ;)

JAHA

Kategori: My Life

Ja de va väl en sådär kväll, kändes mest seg, död och pinsam stämning. Men jag måste sova nu så så fort jag skypat klart med pimpim så ska jag sova. Klockan är liksom 20 i 4 och jag ska upp 8 imorgon :/ älska morgonträning!

Ändrade planer

Kategori: My Life

Sticker till någon fest med Johanna och Bella ikv istället. I värsta fall hamnar vi väl på donken ;)

7 oktober

Kategori: My Life

Stack direkt till stan efter skolan och trodde att jag skulle få gå själv i fyra timmar, men nej efter att jag en timme efter jag gått från skolan äntligen fått ut mitt busskort så träffar jag mia och inte långt efter bella och sen Astrid. Och sen så hade jag ju bestämt att jag skulle träffa Soffe också hahah. Känndes som en riktig återträff ;) Fick shoppat en hel del också :D
'

Ensam hemma

Kategori: My Life

Är ensam hemma och sitter och gosar med min nya halsduk, är helt kär i den! Skulle ju egentligen varit och firat agnes men nu så blev det ju inte så efter som tågen har feta problem. Pimpim fråga om jag ville på fest ikv också men är inte alls festsugen så nu blir det plugg kväll ist! Nä men guuuu va kul fredag!

5 insekter?

Kategori: My Life

Blä :( Har letat insekter hela veckan och inte hittat en ända. Så nu ska jag ut igen innan och leta insekter.... JAG VILL INTE!!!

Smärtan när man slår i tårna i en tröskel

Kategori: Citat by Amanda

.

Ingen tid

Kategori: My Life

Hade typ ingen tid igår och ingen tid idag heller. Vi har ju börjat på nytt träningsschema på klubben nu också, efter två träningar känner jag mig helt slut och imorgon så är det träning igen. Hur ska det här gå? Jaja hoppas på lite mer tid imorgon iaf. Tills dess får ni försöka hålla ut ;).

sjuk :(

Kategori: My Life

Hemskt :( Jag har huvudverk och så fort jag reser mig upp så blir jag helt yr. Jag som skulle gymma med min bellsis idag. Måste iaf vara bra tills imorgon då jag har matteprov, sista fotbollstillfälle och vinterträningen börjar. Speciellt det sista kan jag bara inte missa! :O
Bjuder på gruppbilden från lägret ;)

Jag sitter längst ner till höger om ni inte hittat mig än ;)

WTF!!!

Kategori: My Life

Vafan hittade jag precis i min bokhylla!?
Är rätt så säker på att ni inte kan läsa det men det börjar såhär: "Om du läser detta, eller jo när du läser detta brev kommer jag ge dig ett tecken. Ett tecken så att du förstår vem du är. Du måste tycka att detta låter mycket konstigt, men jag har faktist gett dig rätt många tecken redan." sedan fotsätter det bara och till slut: "När tiden är inne kommer jag att söka upp dig. //MVH T.I.N.I" jag har fan sjuka kompisar...

Fyfan vad jag älskar min sport!

Kategori: My Life

Jag blir alltid så taggad efter alla läger och nu har vi fått ett nytt träningsschema också och jag bara älskar det. 6-7 träningsledda pass i veckan! Ska bygga upp mitt eget träningsschema nu utifrån det och lägga upp mål osv. Ska också hinna plugga samhälle, matte och fysik ikv så nu ska jag börja jobba. Kommer mer om själva lägret och bilder sen efter jag ätit ;)