MissEfterbliwen

du lever bara en gång

tillbaka igen

Kategori: My Life

Sara sov aldrig hos mig igår, hennes mamma ringde och skällde ut henne så hon stack hem :/. Jag kunde iaf fortfarande inte sova så jag kollade på big brother till typ tre inatt. Sen var jag hungrig men när jag skulle gå ner till köket så släcktes lampan i trappen så då blev jag rädd och gick o la mig igen.
Nu sitter jag på engelsklektion vilket är intressant eftersom vår vikarie inte vet vad vi ska göra...

adå ;)

Kategori: My Life

Sitter o kollar Big Brother medans att jag väntar på sara som ska sova här. Utan att säga något till sin mamma och utan att mina föräldrar vet. HAHAH, vi får se hur de gå. Men lite spännig är bra, dessutom kan jag ju inte säga nej till sara ;).

Det här saknar jag.

Kategori:

Sommaren! Så jävla jävla mycket!
Vill så gärna ut och paddla igen! Min lilla älskling ligger längst ner och fram <3

Jag vill inte!

Kategori: My Life

Vintern gör mig bara trött och deppig, dessutom förkyld. Vill verkligen bara ha sommar nu :(. Jag vill verkligen bara bort från det här vädret. Och ja nu sitter jag här själv igen och deppar, och imorgon blir det en massa pluggande och sen efter det börjar skolan igen. Är verkligen inte på humör för det här. Efter gymnasiet ska jag definitivt flytta till Italien. Finns ingen chans att jag stannar kvar i kalla Sverige och deppar halva året. Inget kul ju!

Hellu :)

Kategori: My Life

Ville mest se om jag klarade att lägga upp youtubeklipp utan bild hahah :D
Men iaf, igår träffade jag bella. Först gick vi på långpromenad sen hem till henne och gjorde smoothi och skrattade. Hade jättekul som alltid, hoppas nu på att det gick bra för henne idag på hundutställningen ;)
Idag har jag avklarat ett medicinbolls träningspass, inte jätte hårt men det känns ändå rätt bra nu efter. Jag har också bakat cheescake till ikväll. Vi ska ha gäster, samma som vi sen om några veckor ska åka till sälen med ;)
så peace out <3

Min favoritplats

Kategori:

Jag bara älskar sibbarp på sommaren. Har alltid varit där på sommaren, det är liksom så nära och jag har massor av minnen där. Hoppas på att nästa sommar också spenderas där :).
Sen är det norra Italien. Jag skulle så gärna vilja flytta dit efter gymnasiet. Där är mycke varmare där än vad det är här i kalla Sverige och dessutom kan man åka skidor där. God mat, skidor, bad, shopping, lugn och lite liv, det är drömstället. Dessutom har jag varit ganska mycket i norra Italien, speciellt i Verona där jag var i 5 veckor medans pappa jobbade där. Jag skulle väldigt gärna vilja åka dit igen. Det är mitt mål :).
Lite bildbomb här ja men ändå, tänk att bo där <3

Gårdagens shopping :)

Kategori:

Är faktist rätt nöjd :D

...

Kategori: My Life

Jag vill bara sjunka ner i ingenting. När du finns där vill jag bara att du ska försvinna, men när du inte är där skulle jag göra vad om helst för att se dig. Jag saknar dig. Jag vill att du ska vara min, inte någon annans. I mina ögon är du så perfekt som man kan bli, jag vill så gärna räcka till. Vad gjorde jag för fel? Nej, just nu vill jag bara försvinna, sluta tänka. Glömma allt som varit. Träffa någon som älskar mig för den jag är. Le och skratta såsom jag älskar att göra. Såsom jag alltid gjorde när jag var med dig. Varför inser man inte vad det är man förlorat förrän det är försent. Då det är borta. Det är då ångesten kommer ikapp. Hur länge ska det vara såhär, hur lång tid tar det innan jag kan sitta och le för mig själv igen. Jag vet varför jag inte kan gå vidare. Jag vill bara sjunka ner i ingenting.

neje

Kategori: My Life

Vet inte vad som har hänt med mig, dålig uppdatering igen. :S
Jaja, lite kort om vad som hänt senaste dagarna ;)
tisdag: Får damp på optiken på södervärn, de är bara sura hela tiden, jag vägrar åka in där en gång till så nästa gång får pappa ta det! Stackars pappa, men tror inte de är lika sura då. I alla fall, träningen gick bra sen vad jag kan minnas och kvällen spenderades hemma :).
onsdag: Började med att jag på dagen stack in till stan med Asrid och Mimmi, var väldigt länge sen jag träffade dom och vi hade riktigt kul. Vi kollade en massa skor, fast jag köpte inget förrutom lite linsvätska. På kvällen stack jag hem till sara. Vi köpte först godis på hemmakväll och sen tittade vi på fredag den 13. Måste sluta kolla på skräckfilmer, blir bara rädd. Efter det varvade vi ner till rosa hahah :D.
idag:Efter att jag kommit hem från sara så stack jag in till stan med soffe, ska visa lite bilder på vad jag köpte imorgon. Jag stack direkt från stan till träningen sen. Och idag var det riktigt hårt. Va helt död när jag kom hem så nu ligger jag i sängen och tror jag somnar snart. Orkade verkligen inte gå ut idag, kände bara inte för det.
Gonatt sötisar, ska börja uppdatera ordenkligt igen med <3

Är bara SÅ kär i dessa skorna!

Kategori: My Life

Speciellt de i mitten är bara snygga! Alla är från sccorett, ska börja kräva mitt barnbidrag o spara för jag måste ha dom två första :3

Dag.26 Mina rädslor

Kategori:

Hahah är rädd för riktigt mycket :S
Att vara ensam, vingliga trappor, spindlar, hajar, under sängen, mörker och ja finns tusen saker till hahah :/

liten update

Kategori: My Life

Är verkligen inte på blogghumör men jaja, känner mig ändå tvingade att göra en liten update ;)
Igår sov jag iaf hos pimpim, vi chillade lite till film osv, sen på morronen gick vi upp ganska tidigt för att in till stan och mata ankorna :D supergulligt, ska lägga upp lite bilder sen också tror jag ;)
Nu är jag iaf hemma och ska packa lite träningskläder, löpning idag :/ Måste sticka rätt tidigt också eftersom jag ska om södervärn och lämna in mina glasögon
Peace out gubbar ;)
Fransk manikyr trivs superbra med de, ska nog göra det lite oftare så jag inte kladdar så mycke varje gång :S
BTW isadora är nog mitt nya favoritnagellack älskade det

Uppsats om en ko!

Kategori: My Life

Man kan spola fram till typ 55sek om man inte pallar höra han sacka en massa :P
Jadå jag tror jag lyckades lägga upp youtubeklipp :D
iaf om det är upp så är dettta klippet ett måste se om man gillar att skratta ;)

hemma igen :)

Kategori: My Life

Såja nu är man hemma igen efter en riktigt rolig natt/kväll. Fast mest såg vi på film och luffade i bunkeflo, men det var riktigt kul ändå. Nu ska jag strax hoppa in i duschen sen får jag se vad som händer idag. Har lust att bara ta det lugnt ikväll, fast ja jag får väl se hur det blir. Bara jag gör något är jag nöjd :)
ändå härligt att inte ha något alls planerat idag :D

Dag 24. Det här får mig att gråta

Kategori:

Vet inte riktigt faktist, jag gråter nästan aldrig :P Vet inte varför, oftast kan jag inte gråta även om jag vill gråta för de känns så mycke bättre efteråt då. Men iaf, jag gråter väl typ ibland när jag känner mig ensam och så. En riktigt sorglig film kan också få mig att börja gråta. Eller om jag har riktigt riktigt ont någonstans, men då ska det verkligen va så jag inte kan hålla emot för jag verkligen hatar att gråta inför folk :S

HHAHAHA google-bild, älskar den ;)

dagen börjar :)

Kategori: My Life

Och dagen börjar med lite project runway hahah mysigt ;)
så fort jag tagit mig upp ur sängen ska jag börja städa lite också, för det behövs verkligen...

Dag 23. Det här får mig att må bättre

Kategori:

Mina kompisar klart!
Oavsett om de skäller ut mig tröstar mig eller vad som helst, så mår jag alltid bättre när jag vet att de alltid finns där för mig. Har världens finaste vänner och är alltid rädd att förlora dem, vet inte vad jag skulle göra utan er. Utan er hade jag inte varit jag, det är ni som gör mitt liv värt att leva. Jag älskar er ut och in. Även om vi bråkar ibland och är sura på varandra så älskar jag er fortfarande. Jag kommer alltid finnas där för er och lyssna på er så som jag vet att många av er har lyssnat på mig många gånger.
Hahah har bara helt enkelt världens finaste kompisar :D

godnatt sötisar <3

Kategori: My Life

tagga första träningen på två veckor imorron
upp halv 9 ;)
Mitt pedosmile ;)

My little ponny <3

Kategori: My Life

Precis tittat på the bucket list, spelat bubble trouble och bara chillat hos jp. Och nu sitter vi och tittar på my little ponny. Mys och mycke skratt, chill fredakväll ;)

Dag 22. Det här upprör mig

Kategori:

Något som upprör mig extremt mycket är när folk trycker ner alla. Jag tror att vi alla någon gång kännt oss nertryckte av någon annan och det är deffinitivt inget man vill bli. Jag bara hatar när folk inte kan tänka på hur andra känner, ha lite medkännsla. Därav alla kroppsideal också, varför kan man inte bara få vara nöjd med det utseendet man har. Jag hatar också när folk inte har respekt för andra, man ska behandla folk som man själv vill bli behandlad. Vadå, gäller detta bara vissa? Är det så jävla svårt att visa lite respekt ibland. Och en sak till, ja man kan vara kompis med alla. Sålänge man gillar att va med personen är det väl bra, varför ska alla andra bry sig. Vem bryr sig om status och sånt skit, försök bara va dig själv och ha kul, va glad livet ut.
HAHAH finns 1000000000 saker till som upprör mig men det här räcker nog för den här gången ;)

sällskap i sängen ;)

Kategori: My Life

Just nu ligger det en katt undertäcket nujefär mellan mina knän hahah, mysigt ;)
Chill freda... För imorron är det träning igen :D
dessutom pallade jag inte strandbaden idag, får se om jag sticker till malmo by night sen i veckan eller inte :)

The forbidden kingdom

Kategori:

Såg den igårkväll :)
Den va bra men lite fattig ibland hahah, men iaf värd att se ;)

lite skön musik och plugg

Kategori: Music

Dag 20. Den här månaden

Kategori:

lägger in månadens kalender bara, och riktigt allt e kanske inte uppskrivet men ja det är det mesta som är bästämt iaf ;)
Om det nu går att se nått :P

Mitt sista digestivekex!!!

Kategori: My Life

19.Ha en sockerfri månad


Det ska jag börja på från och med nu!
Inga fler digestivekex, choklad eller annat sånt!
Nu jäklar!

Dag 19. Detta ångrar jag

Kategori:

Jag gillar inte att ångrar saker, så onödigt egentligen för det gör en bara deprimerad :P
När jag ångrar något är det väl mest sånt som varför vågade jag inte göra de eller säga de, hahah kan bli riktigt sur på mig själv över sånt. Sen ångrar jag också att jag inte tatt bättre hand om skolan :)
Men nä man ska inte ångra saker, man ska se frammåt istället och se till att man inte gör om samma sak igen, man lär sig av sina misstag. Varför ångra något man lärt sig? ;)

Procivitas

Kategori: My Life

Hade ett inlägg som skulle in i morse men det ville tydligen inte min dator :O
Jaja efter att ha sprungit runt i malmö 20 minuter hittade jag tillslut till procivitas, sen sprang jag omkring 10 minuter till inne i procivitas när jag skulle hitta reseptionen...
Jaja väl framme va det kul iallafall och det är en riktigt fin skola. Jag hade iaf kul där :D
Nä nu är det dags att höja sina betyg så man kommer in där också, fööra året hade de 285 som lägsta intagningspoäng :O hahah fast i år ska de nog ta in två klasser och då blir de ju lite lägre men ändå...
Jaja nu ska jag börja plugga lite bye bye ;)

Dag 18.Min favoritfödelsedag

Kategori: My Life

Om jag måste välja så var det nog den senaste, bara för att mina tjejer va där ;)
annars brukar mina födelsedagar vara rätt tråkiga eftersom ingen orkar göra något så snart efter jul. Men min absoluta favoritfödelsedag väntar jag fortfarande på :D

De hade inget att säga, så sa dem det!

Kategori: Music

:D:D:D:D:D:D

Kategori: My Life

Nu är det bestämt, på påsklovet åker vi till kolmården :D
hhaha blir mycket resande nu ;)
Mars: Sälen
April:Kolmården
Maj:Prag
Juni:Frankrike
I vinter: sydafrika?
JAG LÄÄÄNGTAR!!!!

Ny designe

Kategori: My Life

Ny designe igen :D
började tröttna på den gamla så klippte bara ihop något fort, ska dock frågo soffe sen om hon inte kan hjälpa mig med lite detaljer hahah :) börjar ju nästan lära mig de här ;)

Please don´t stop the music!

Kategori: My Life

HAHAHAHAHAHAHAH

Dag 17. Mitt favoritminne

Kategori:

Vet inte om jag har något speciellt favoritminne, har däremot många underbara minnen med mina kompisar som alltid gör en gladare när man är deppig :)
Jag har de finaste kompisarna man någonsin skulle kunna ha <3

Dagens stora problem

Kategori: My Life

Anledningen till att jag aldrig svarar på komentarer är för att jag inte vet hur jag ska svara på dom :/
hahah annars älskar jag att få komentarer :D

Svenskt!

Kategori: Music

Dag 16- Min första kyss

Kategori:

HAHAHAHA känner mig lite sådär oromantisk men egentligen, vad spelar första kyssen för roll?
Det är en sån stepping stone bara. Allt jag kommer ihåg från det var att de smakade fanta hahhah xD
sen vet jag faktist vem det va men det är liksom ingen jag känner
Så nä, för mig betyder min första kyss precis ingenting. Jag bryr mig typ inte :)

Dag 15- Vad had jag på mig idag

Kategori:

Skulle egentligen vatt igår men jag har typ nästan samma idag så ;)

dagens låt ;)

Kategori: Music

14.Mina drömmar

Kategori:

Har inga speciella drömmar :O
Jag vet verkligen inte alls vad jag vill med livet, eller jo, jag vill ha kul :)

goda och dåliga nyheter

Kategori: My Life

De braiga nyheterna är att jag slipper ta någon medicin eller något sånt, för jag verkligen hatar sånt
De dåliga är att jag har haft fyra olika infektioner plus influensa så nu får jag inte träna på ca. 2 veckor kanske längre :( Vet ine hur jag ska klara de :O
Jaja nu ska vi se de positivt, jag kommer få mycke mer tid till att plugga :)

mjölkchoklad in my <3

Kategori: My Life

Nä nu tycker jag jag har vatt för deppig i bloggen och eftersom jag hatar personer som är deppiga hela tiden vägrar jag också vara det, så nu ser vi allt positivt :)
Har precis kommit hem från nationella nu och det gick ändå bra, hoppas verkligen på de.
Just nu sitter jag o tittar på Cutting Edge 1 och dricker ett stort glas mjölkchoklad bara för att pigga upp lite för om en och en halv timme ska jag till doktorn och jag har sjukhus sckräck. Men det ska ändå bli skönt att se om jag har nått så ni får ha de bra!
Adios godingar ;)
Sådär lagom risig och osminkad hahah ;)

Nu tänker jag inte va sjuk längre

Kategori: My Life

Nä nu ska jag duscha, ta på mig lite kläder och sen ska jag ut o gå lite med bella
Sen ska jag sova gott inatt och vara full laddad för andra nationella i svenska :D

13.Den här veckan

Kategori:

Ja än sålänge har de ju inte vatt så kul :S
Sjuk osv annars har de ju inte hänt något spec
förutom nationella då men de verkar ju gå bra iaf
Bli nog inte så intressant vecka heller hahhah :)
pöss pöss

dagens ögongodis-Ross Thomas

Kategori:

kramp

Kategori: My Life

Har kramp i magen :(
finns inte så mycke mer att säga, har sträcksett cuting edge filmerna(alla utom första) och jo förresten min facebook e tillbaka :D hahah
älskar dom här godingarna <3

...

Kategori: My Life

Oh yes maginfluensa!!!
och fb funkar fortf inte kan det bli bättre?
Och jag behöver filmförslag...

HAHAHAHAH

Kategori: My Life

Snackar emuer och fåglar med jp o anden.
-Men hönor kan inte flyga!!!
HAHAHAHHAHAHAAHH
nä nu ska vi snacka evolution igen ;)

12.I min handväska

Kategori: My Life

Tro inte att jag är ordningssam nu för det är jag verkligen inte :O. Men min handväska är faktist rätt bra, lägger till saker hela tiden där som jag kan behöva eftersom jag annars är extremt duktig på att glömma sånt :)
Nycklar
Mobil
Hörlurar
halstabletter
lepsyl
nagelfil
penna
alvedon
plåster(både vanliga och för brännsår)
busskort
tändare
tofs
busskort
sån nässpray
våtservett

Accused at 17

Kategori: My Life

bara se den filmen!!!!!

11 – Mina syskon

Kategori: My Life

Har en lillasyster, Tilde, som är fem år. Och även om jag ibland har lust att bara kasta ut henne genom fönstret så hade jag aldrig klarat mig utan henne.
Hon betyder mest för mig och jag älskar henne över allt annat <3
Men blä vad hon är jobbig ibland...

jobbig dag

Kategori: My Life

Så jäkla typiskt, går o lägger mig tio för att jag ska få mycke sömn och gissna när jag somnar? Halv fyra!!!??!??!? Riktigt hatar när man inte kan sova, och för att göra de hela bättre så hade jag kollat fel på tiden så jag va på borgar en timme tidigare än jag egentligen skulle så jag gick och åt frukost på espresso house sålänge.
.
Jag gillade inte borgar så mycke, tycker det var för stort och klasserna alldeles för stökiga, men jaja jag har sett värre :P Nä nu ska jag titta på lite film och sen ska jag plugga ikv, ska gå och lägga mig tidigt idag med eftersom jag är helt trött nu :)

koncentrationsproblem

Kategori: My Life

Har konsentrationsproblem (stavning?), ska egentligen skriva mitt engelskarbete men börjar bara tänka på annat hela tiden :( Jaja ska nog gå o lägga mig o titta på en film snart och somna tidigt för imorron ska man till borgar ;) måste gå upp hyfsat tidigt då så ja...
Men iaf mamma har tillslut gått med på att jag kan få sluta på orkestern för den här terminen eftersom jag har mycket med skolan och allt YESSSS!!! HAHA :D
jaja godnight people nu ska jag titta på Life as we know it ;) <3

hostar sönder min hals

Kategori: My Life

Är mycke bättre idag än vad jag var igår men är fortfarande extremt hängig och det blir ingen träning idag för min del. Hoppas att jag kan träna på tisda nu, är ju överlänge sen jag tränade nu :/
Funderar just nu på att bara ta ett varmt långt bad, de hade vatt riktigt härligt just nu.
Men måste nog städa och plugga lite först, borde färga ögonfransarna också :P
Jaja fortfarande mycke att göra idag, skriver kanske något litet ikv också ;)

sämst på design... ja...

Kategori: My Life

HAHAH jag är sämst på bloggdesign, men jag lär väl mig så småningom... typ...
iaf härligt med lite nytt sålänge :)

dagens ögongodis <3

Kategori: My Life

Precis sett Burleque och den va överbra. Never back down är också en film med cam gigandet som man bara måste se!!!!

blääääää

Kategori: My Life

mår kasst IGEN
får damp, har inte vatt helt frisk på tre veckor och nu är det sämre igen :(
blir nog o stanna hemma ikväll då FAN!
jaja btw linser blir hårda när dom inte ligger i linsvätska, ser ut som sån hårdplast :O
och på månda ska jag till borgar :D

I´m crazy and i´m proud of it

Kategori: My Life

Kom hem från entré för några timmar sen, blev mycket shopping och god mat ;) dock med bella istället :D
Vet inte riktigt om jag ska hitta på nått ikv, är rätt trött och har morgonträning imorron men sticker kanske hem till bella o chillar lite ;)
amanda goes kontor-style ;)
bella goes weird-min...

dagens midda, gott gott :D hurra för asian-food!

dagens shopping :D
underkläder och grå kofta från new yorker
örhängen från kapphal
två leggings och rosa kofta från bik bok
och sist sminkborttagning från apoteket ;)

Äntligen fredag!

Kategori: My Life

Äntligen fredag, och efter denna lektionen har jag bara två lektioner kvar :D
Efter skolan ska jag nog till entré med soffe sen får jag se var jag hamnar ikväll
men nä nu måste jag fortsätta skriva mitt evolutionsarbete
puss puss
Från i höstas AHHHA :D

bastu och choklad

Kategori: My Life

Hallu, hinner inte fixa bloggen nu ikv, kom hem helt sent.
Men vadå ingen kan ju säga emot att sitta i bastun en timme och äta choklad efter 3 timmars fys och kondition :D
nä, men imorron ska jag fixa de... kanske...

nu blir man ju sugen på choklad igen, kan till och med känna lukten :(

tränaaa

Kategori: My Life

Älskar torsdagar!
Börjar sent och slutar hyfsat tidigt, sen inte så många jobbiga lektioner.
Och nu så ska man och träna :D
.
Har lite idéer till en ny bloggdesigne också så ska kanske börja titta på de ikv om jag hinner ;)
Är otroligt stolt över att det är jag som tagit den här bilden!
JAG VILL HA SOMMAR!!!!

:)

Kategori: My Life

It´s not the perfect boy I want
It´s you


sommar <3

Kategori: My Life

Hahahh har redan börjat kolla på bikini, men jag längtaaaaar till sommaren!
Och det finns ju så många snygga bikini <3
bara de att jag inte äger en ända...(snygg då)

trööööt...

Kategori: My Life

Är hemma från träningen nu, blev tidigt eftersom bastun inte funkade :( vafan den va ju ny och allt...
Blev inget öppet hus på petri idag heller eftersom jag ville träna och sen ville jag inte gå dit själv
.
Men nu borde jag plugga, fast blir nog att titta på glee istället, är övertrött. Har ju blivit beroende av de haha :)

cider <3

Kategori: My Life

Börjar misstänka att jag o erika är alkolister.
Cider på en tisda?
Bliderna e typ någon månad gamla ;)