MissEfterbliwen

du lever bara en gång

Är på så jävla dåligt humör

Kategori: My Life

Skriver mer imorgon om jag är på bättre humör då. Nu ska jag ligga och sura framför gossipgirl.

Lying in the sun bitches!

Kategori: My Life

Fredag!

Kategori: My Life

Idag är det fredag och eftersom det snart är fredag så slutade vi tidigt. Jag måste dock skriva klart min bilduppsats, ska nog faktist gå ut och skriva klart den i solen! Spanskprovet imorse gick skitdåligt, tyvärr, där gick nog mitt mvg.
Ikväll så ska jag ringa hallonsaft hhahhahah ;) ska få tag i bella först bara. TAGGA VALBORG!

MVG i svenska

Kategori: My Life

JAg är så överlycklig nu, trodde verkligen det skulle gå riktigt dåligt men jag fick fan MVG :O Har nu fortfarande chans till totalt mvg i svenska hahaha. Nu blev min dag bra ;)

ändå lite roligt ju

Kategori: My Life

Hittade inte hur man gjorde det suddigare så jag improviserade lite bara ;)

HAHAHAHAHAHAH

Kategori: My Life

Cyckeltur i tygelsjö?

Kategori: My Life

Tror iaf det var tygelsjö, vi åkte förbi klagshamn iaf:)
Här kommer lite blder som jag snodde från pimpim
Jag försöker cycla ifatt tävlingscycklisterna... nej det gick inte så bra...
Fan va livet är bra nu! :D

Kolla vädret!

Kategori: My Life

Precis varit ute med skolan och sprungit 3km. Sprang det på 13,40 så är ändå nöjd :) Fast jag hade nog kunnat göra det bättre, måste börja löpträna igen.
Nu ligger jag ute i solen, riktigt skönt är det, och pluggar. Har en uppsats som jag måste lämna in imorgon. Typ fem sidor om renässansen och jag har skrivit knappt en halv :/. Duktig jag är.
AHHAHHAAH helt röd i hela huvet

Livet är lätt, vad mer kan man säga!

Kategori: My Life

När solen kom så försvann alla problem. Förstår inte ens längre vad problemet va? Det går bra i skolan, jag har världens bästa kompisar och jag har inga killproblem. Snackar faktist inte med någon kille alls just nu, hahah har tröttnat. Tycker alla blir tråkiga typ direkt.
Hade världens härligaste träning idag. Kanske lite för många oväntade bad men ändå :D Jaja, känner inget större behov av att blogga just nu. Ska somna till lite gossip girl (för det tyckte pimpim) och sen ska imorgon bli lika bra som idag ;)

Hemma

Kategori: My Life

Nu har jag kommit hem och nu ska jag ut med bellsis ;)

Uppdatering angående maten

Kategori: My Life

Maten innan har varit hemsk men middagen idag, oxfilé med friterad potatis, berneissås och en bönlagun, va riktigt god. Fast det kan ju bero på att maten inte ingick idag och man behövde betala extra. ;)

Kolmården

Kategori: My Life

Hej hej, sitter på hotelrummet nu efter en hel dag i djurparken, jag har tagit hur många foton på djuren som helst. Jag är kär i min moster nikon d300 nu :$, och i hennes objektiv med som går upp till 300 :O. Blir många bilder att rensa sen.
Men jag har det ganska mysigt här, om det inte varit för att jag missade nästan hela lovet som jag skulle gjort rätt mycket på och för den äckliga maten (här snackar vi om riktigt äcklig mat) så hade det varit helt okej :).
Men maten... blääää. De har buffé till allting och massa äcklig mat som min mage inte fixar :(. Blir tillbaka till min normala kost så fort jag kommer hem, gillar det såååå mycket bättre ;).
Puss pussgurkor :*

Uppdatering från vildmarken

Kategori: My Life

Jag sitter just nu på vildmarkshotellet i kolmården. Hinner inte skriva så mycket men jag kan säga att jag har tagit rätt snygga bilder på krokodiler och rockor idag. ;) Imorgon vänter själva djurparken :D.
Adios amigos :*

Lego

Kategori: My Life

Nu är alla mina kusiner på pappas sida här, jag bygger lego med den äldsta av dom som är sju. Fast jag har typ gett upp :/ Jaja får väl försöka bygga klart min traktor ;)

plugga på lovet?

Kategori: My Life

Jepp, så blir det när man aldrig gör det annars! Jag har ett stort arbete om renässansen som ska vara klart på torsdag och eftersom jag inte kommit längre än till en inledning så är jag så gott som tvungen att nästan skriva klart allt nu på lovet. Lagom kul, men jag behöver så många höjningar jag kan få och jag hade verkliigen behövt ett i bild med. Så nu ska jag plugga, fast att det är lov hahah :(
Hahah underbart söt bild, men känns onödigt att sminka sig ;)

Fiskaren Amanda

Kategori: My Life

Fast ne... riktigt så va det nog inte. Men jag va faktist ute och fiskade med nät :D. Igår så rodde jag ut med mamma, pappa och några till och lade ut nät. Sen idag så rodde vi ut igen för att hämta upp de. Ni skulle hört mina panikskrik när fiskarna sprattlade till bakom mig ;), jag va skiträdd. Åtta fiskar blev det, men tyvärr bara en som vi ska äta. Hatar att vi dödade sju stycken helt i onödan :(.
Snart ska jag ner och provsmaka aborren vi fick upp, det luktar gott iallafall :D

the life you don´t have always seems perfect

Kategori: Citat by Amanda

.

Nya kategorier

Kategori: My Life

Citat: Här kommer jag skriva både citat som jag själv kommer på och andra mer kända som jag tycker stämmer bra eller som jag bara gillar.
Filmer och tv: Rekommenderar filmer, tv program och serier som jag tittar på och tycker är bra. Ska försöka skriva lite bättre recensioner med.
Hälsa och tips: Tips på bra mat, träning, hudvård mm kommer finnas här.
Jag fotar: Ska bara lära mig kameran och photoshop lite bättre först och sen ska jag fylla den här kategorin, har tusen idéer just nu!
Min stil: Kläder osv hahah ;).
Mitt liv:Bara allmänt vad som händer i mitt liv. Kommer vara min huvudkategori eftersom det här är en personlig blogg.
Musik: Jag lyssnar på nästan all musik så det finns säkert någon låt du gillar här, annars är det bara att ge tips på låtar till mig. Är alltid i behov av det.
Paddling: Jag paddlar och jag älskar det, här berättar jag om mina framsteg med paddlingen och hur det går på tävlingar osv. Kanske även lite om duktiga paddlare, vill hitta en förebild inom paddlingen.
Det kommer säkert komma fler kategorier sen men det tar jag då, puss så länge :*

Nya tag

Kategori: My Life

Nu blir det nya tag igen ;) Jag ska göra om typ hela bloggen, ny design, ny header och nya kategorier!
Som en liten uppdatering så befinner jag mig just nu i kungsör och har otroligt tråkigt, börjar tro att här faktist bara bor pensionärer.
En kul sak jag gjort idag är iallafall att jag har provat ro, det var kul men jag tror att paddling passar mig mycket bättre ;).
Nu ska här fixas, har ett par dagar på mig nu innan kolmården :D

ger snart upp!

Kategori: My Life

Bråkar med kamran, jag hittar inte självutlösaren, har hittat hur man ställer in hur länge den ska va på och sånt men nej inte självutlösaren :(. Om någon vet var den finns så säg till, det är en nikon d70s iaf. Nu ska jag gå o plocka in stativet som jag plockat fram och allt sen ska jag gå och värma lite tomatsoppa!
Men ikväll blir det grillning med pimpim och soffe! :D mysmys eller vad ;) Om jag och systemkamran är bättre vänner då följer den med annars blir det bara den lilla.

fly för livet!!!

Kategori: My Life

Har flytt från mitt rum! Anledning? Där va en spindel, och den försvann i min säng... Glöm att jag sover där nu :S

Nu ska jag somna till livet enligt rosa!

Kategori:

.

Lady gaga-Judas

Kategori: Music

Lady gagas nya låt, gillar ni den? Själv tycker jag den va rätt dålig :/

bloglovin?

Kategori: My Life

Min frukost

Kategori:

Känner mig så mycket bättre idag, är piggare och har inte alls lika ont i halsen ;)
Idag ska jag färga ögonfransarna, tvätta håret, bli av med annat hår och börja på en ny design till bloggen. Ska städa mitt rum också. Men det skulle jag ha gjort de andra senaste månaderna med...
Eftersom jag fortfarande inte har lust att ta några bilder på mig själv just nu (inte duchat på tre dagar och varit sjuk) så kommer här en bild på min frukost, havregrynsgröt med äppelmos och russin. Jättegott ju! :D
Extra mycket äppelmos och russin idag med ;)

Hard breakers

Kategori:

Grymt skum film och helt osammanhängande i början men den hade sina roliga stunder. Fast fortfarande inget jag rekomenderar.

Prada to Nada

Kategori:

Mysig film men inte så speciell, och man vet verkligen hur den ska sluta redan från början ;)

Ed hardy

Kategori: My Style

Jag vill ha ALLT! Så jävla snyggt!

Easy A

Kategori:

Såg den filmen igårkväll, är det inte världens bästa tonårsfilm :D Älskar den iaf och tycker alla borde se den ;)

Fortfarande sjuk

Kategori: My Life

Jag som började må bättre igårkväll, men nä när man vaknar på morgonen så bränner det i halsen. Om fem minuter så är mina paddelkompisar ute och paddlar medans jag sitter här inne och har tråkigt, blir väl ännu mer film idag då :). Hoppas på att iallafall komma ut en liten stund och fota lite eller något.
Tack för alla fina kommentarer, fortsätt så :D

Gamma bild från min födelsedag, tack för toapappret soffe! ;)

Converse

Kategori: My Style

Bara måste ha ett par converse i sommar, kan dock inte bestämma vilken färg. Finns ju tusen :O
Tyckte dom va snygga :O Fast helst vill jag ha alla!
Nä måste bestämma mig för ska kanske in till stan imorron med mamma, hjälp!

Taken

Kategori:

Bästa actionfilmen jag någonsin sett tror jag, kanske inte riktigt men jävligt bra iaf. Tycker alla borde se den så bara se den ;)

Sjuk här ja

Kategori: My Life

Tycker synd om mig själv just nu. Sista dagen i skolan innan påsklovet och jag blir sjuk, bara för det så är det jättefint väder :(. Jag som va riktigt sugen på att göra något ikväll. Det värsta är att jag e typ helt halvpigg? Jag ligger i sängen och har helt tråkigt och vill bara ut o springa av mig. Men sen när jag reser mig så får jag riktigt ont i huvudet, har ont i halsen också och har tappat rösten om nån ville veta.
I hate my life and i wanna die
jag får inte paddla!

Genetik kan gå och...

Kategori: My Life

Är så trött på genetik nu att jag snart somnar i boken. Träningen gick iallfall bra, inget speciellt med den egentligen. Hade doch velat ut o paddla eftersom det va så jäkla fint väder men jag låg o solade lite efter träningen istället.
Hinner inte skriva mer idag för måste fortsätta plugga, men vi hörs imorron folks ;*

Taggar träning

Kategori: My Life

Enligt facebook så ska det bli hårdträning med nick ikv :D är grymt sugen!
Första gimpförsöket haahah, ända jag kan göra än så länge. Fotot är på bellsis :*

Antagen

Kategori: My Life

Blev antagen till mitt förstaval petri och kom även in på procivitas. Ska byta så det blir mitt förstaval ;). Är på helt bra humör nu hahah, grattis alla andra också! :D

what are words if you really don´t mean them when you say them?

Kategori: Citat by Amanda

.

Inga ordentliga lektioner?

Kategori: My Life

Kom på att jag egentligen inte haft en ända riktig lektion idag, förmiddagen gick till nationella, svenskan "lyssnade" jag på de andras redovisningar(nej jag satt vid datan...), sims satt vi och snackade/ritade och matten snackade vi och spelade pixino. Sen var det bara idrott kvar och de är ju inte så jobbigt :S
När jag kom hem har jag iallfall pluggat en massa no, lagat mat (tomatsoppa :D) och nu håller jag på att lära mig GIMP. För er som inte vet så är GIMP som photoshop fast gratis typ :p.
Hhahah bild på mig från lägret, tagen av ludde. Gulligt hihih :$

Look at me

Kategori: My Life

Sitter och lyssnar på svenskredovisning. Har haft nationella i engelska idag och det gick väl helt okej. Vet inte riktigt hur planerna ser ut idag förrutom att jag ska plugga och laga mat, funderar på tomatsoppa(?).
Hörs senare iaf ;).
Undrar vad dom som sätte upp strumporna tänkte? :O

Om man vill så går det

Kategori: Citat by Amanda

.

Tisdag

Kategori: My Life

Har varit en helt okej tisdag, sista mattelektionen va ju bara sjuk hahah :D man måste bara älskaa vår klass! Träningen va däremot sådär, vi hade ingen tränare igen, sen blev det ingen lång basu heller. Ludde och fredde följde mig iaf till bussen och nu sitter jag här med en kopp te, stort glas mjölk och 50g mörk choklad :).Ska plugga lite mer genetik och sen ska jag somna till lite big brother sån tönt som jag e ;).

Minnena med er är det viktigaste jag äger

Kategori: My Life

Så är de när man lägger in sina mobilbilder för första gången på datan ;)
Men älskar er hahhah <3

Jag vill inte ha dig tillbaka, jag vill bara att du ska vilja ha mig tillbaka så att jag kan krossa dig så som du krossade mig!

Kategori: Citat by Amanda

.

Helgen

Kategori: My Life

I fredes var jag först i stan med Erika och Johanna, jag shoppade upp mina pengar som vanligt så nu är jag pank igen :(. Jag ska visa vad jag shoppade sen när jag kommer hem. Sen stack Johanna hem, jag o erika sprang runt i stan lite till och sen stack vi till paddlingsklubben. Där spelade vi lite basket och fotboll med Andy och Hannes. Fredagkvällen va rätt tråkig sen, vi bastade lite och försökte få igång en film men misslyckades.
På lördagen kom alla andra klubbar från skåne plus Domenique, Ludde, Patrik och Ola. Jag ska be Elin om bilder från lägret så jag kan lägga ut lite :). Vi hade två paddelpass på lördagen och andra passet tog jag ett bad i kanalen hahah. Det va kallt men ändå lite kul. Nu är jag ju först på MKKs badlista 2011.
Söndagen sen va vi uppe 7 på morgon för 6km löparrunda som jag och Johanna (från landskrona) sprang på ca.30 min. Bra enligt mig men har ordenklig träningsverk nu. Efter det blev det ett förmiddaspass paddling sen mat, städning och packa sig hem. Känner faktist att jag blivit mycket bättre på paddling sen förra lägret, ser fram emot att se tävlingsresultaten i sommar :D.
När jag kom hem ringde jag bella o vi stack ut i solen och köpte glass och lite annat. Sen mötte vi Johanna och Erika och vi köpte chips (vad hände med att jag skulle bli nyttig?). Jag va inte hemma från halv åtta och då va jag så trött att jag åt, gjorde mig i ordning, sen la jag mig i sängen och tittade på mästarnas mästare.
Rätt detaljlöst men ni får mer när jag får bilderna ;).
Puss sålänge :*

Förlåt...

Kategori: My Life

Har varit kass uppdatering senaste dagarna och i helgen så blir det nog inget alls eftersom jag sticker på träningsläger.
Hoppas ni förstår om jag bara säger att jag är lite halvdeppig för det hände en sak på paddlingen idag. Inget allvarligt så, jag hakar bara upp mig på småsaker hahah. Nej men imorgon är jag lika glad som vanligt :).
Hoppas ni har det bra, ska försöka hinna skriva ett långt inlägg imorron efter nationella ;).
Vill egentligen bara gå o lägga mig men måste packa.

Tredjevärldskriget får vänta lite till :)

Kategori: My Life

Vi överlevde det, även om vi inte har bestämt allt än! Men orkar inte skriva mer nu så jag berättar imorron, ska titta lite big brother och somna gott. Och ja jag kollar på de även om det är totalt onödigt egentligen...

In da school

Kategori: My Life

Träningen igår va riktigt dålig för vi hade ingen tränare. Fast det gjorde inte så mycke för efter satt jag i två timmar med andy, anton, fredde och ludde i bastun. Va länge sen jag skrattade så mycke, andy och anton göd de så jävla mycke roligare.
Idag väntas det krig med tjejerna, på något sätt längtar jag? hahah
Jag som trodde att det ända andy kunde va att hacka datorer, men nej han kan rita också. Nu måste jag bara komma på något som jag kan slå honom i :/

Planer för imorgon

Kategori: My Life

Tänkte att jag imorgon ska ta ett foto varje timme som jag är vaken och sen visa de i bloggen. Annars är det väl inte så mycket imorgon, svenskan, packa och träning. Räcker nog för att ta upp hela min fritid.
Nu blir det läggdags trots att jjag har lust att göra ett jätteinlägg. Ska ge lillasystern medicin och sen lägga mig och titta på något som jag kan somna till, typ en film? Får se vad det blir, puss och kram :D

Tågluffa

Kategori: My Life

Jag är överglad just nu :D i sommar ska jag ut med mina småfisar johanna, erika och isabella (tror bara det va vi?) och tågluffa i Sverige. Jag längtar så sjukt mycket!!!!!!!! På onsdag ska vi iallafall bestämma när hur och var och sen sticka och träna på gymmet. Uppdaterar lite mer om det då ;).
Hade nästan glömt den kvällen hahaha :O älskar att hitta gamla bilder!

Sucker Punch

Kategori:

Kan nog bäst beskriva den som en obehaglig barnfilm? Jag gillade den iaf inte speciellt mycket och nu snurrar mitt huvud så mycke att jag kommer få svårt att sova. Fan då!
Men jag får väl försöka nanna nu så godnatt!

Never let me go

Kategori:

Jag har aldrig gråtit till en film så som jag gjorde till den här, det tog ett tag att lugna ner mig efter också. Även fast jag bara grät i slutet så är det här den sorgligaste filmen jag nånsin sett.
Den handlar om tre barn som är "uppfödda" endast för att donera bort sina organ när de blir vuxna.
Tror det är det snabbaste sättat att få bort mascaran på hahah, sen har min kudde massa svarta fläckar med :/.

Lata lärare

Kategori:

Även om jag har jättebra lärare så är de riktigt lata. Vi fick ett projekt arbete som innehöll både so och no och jag valde att presentera det muntligt. Men eftersom de inte lyckades fixa en tid då jag kunde göra det så måste jag nu istället spela in när jag pratar :(
Hatar att höra min egen röst men efter idag kommer jag nog ha vant mig hahah ;)

Myser lite i sängen

Kategori: My Life

Och rubriken låter ju bara så fel men jaja. Jag p pimpim satt iaf i en kinagunga och snackade och skrattade. Skrattade nog mer än vad vi snackade hahah xD
Sen stack jag hem till bella och vi snackade också lite sen började vi titta på succer punch men jag somnade efter typ 2 minuter så jag sov där inatt. Direkt när jag vaknade sen, typ en timme sen nu, så stack jag hem och åt frukost. Nu ligger jag här i min underbara säng och bloggar, tittar på big brother och läser lite bloggar hehe :)
Saker jag ska göra idag:
*Träna, springa eler gymma
*Städa mitt rum
*Spela in mitt no-arbete
*Bli så gott som klar på min svenskredovisning
*Skriva en utvärdering om mitt arbete på slöjden
*Komma på idéer vad jag ska göra med mina gamla kläder
Finns säkert mycke mer men detta är vad jag kommer på nu. Kommer bli en stressig dag :/.

Svar

Kategori: My Life

Jag ska ut med pimpim nu hahah, sen får vi väl se vad som händer ;) själv då? hahah :)

Bättre sent än aldrig

Kategori:

21.Färga håret rosa


Hahha bara för att och sån färg som går bort direkt typ.

22.Gå med i ett demonstrationståg


Vet dock inte riktigt mot vad, jag vill ju göra det för något jag verkligen tror på.

23.Lana


Fast vet ju inte vad jag ska lana eftersom jag inte spelar längre... Får väl typ lana wii hahah :D

24.Dyka


Har alltid haft en hat/älska till havet. Jag kan sitta och kolla på dokumentärer om havslivet och läsa rena faktaböcker om det bara för skojs skull, det intresserar mig. Dock är jag livrädd för det som så mycket annat. Men vad är livet om man aldrig vågar!

25.Lifta med någon jag inte känner


Men inte med någon skummis och absolut inte ensam :S

26.Publiksurfa


Läskigt, men tänk ändå vilken upplevelse!

27.Flyga luftballong


I wanna fly!

28.Bli gripen av polisen


Onödigt kanske, men någon gång ska man ju bli påkommen med vad man gör. Dock inget allvarligt såklart :S

29.Se raket avfyrning


För det hade ju varit lite häftigt hahah ;)

30.Hoppa bungee jump


I wanna fly!


MVG i fysik

Kategori: My Life

JAdå, jag skrev mvg på nationella i fysik, är på överbra humör just nu. Ikväll blir det gymmet med mamma sen ska jag nog träffa bella idag också. Innan eller efter vet jag inte, kanske båda ;). Nej är på så jäkla bra humör just nu. Anders sa också att det ser ljust ut för en höjning i fysik nu. :D hahah nu ska jag fortsätta med biologin så jag får ett mvg där med :)