MissEfterbliwen

du lever bara en gång

@swasiland

Kategori: My Life

internet för första gången på den här resan! Har haft helt underbart och känns som det kommer fortsätta så. Idag hade vi paus från djuren och åkte till swasiland och upplevde lite afrikansk kultur istället. Imorgon ska vi tillbaka till sydafrika, buchen och lejonen ;)

SYDAFRIKA!!!

Kategori: My Life

Bara några timmar kvar sen ska jag ut genom dörren, bussen till Hyllie, tåget till Kastrup, flyget till Frankfurt och till sist flyget till Johannesburg i Sydafrika :D. Längtar som en galning!

Årets 2 bästa jullåtar!

Kategori: Music

 
 
 

Julafton!!!

Kategori: My Life

Julafton idag, kan lugnt säga att jag inte haft en ledig stund. Julgym och julklappsutdelning på klubben, packning och självklart julfirande med släkt och vänner har verkligen tagit hela dagen. Har fått grymt många presenter och är helt klart nöjd, tyvärr har jag inga bilder eftersom jag inte hittar min kamera...
Imorgon bär det av till Sydafrika, längtar sönder!!! :D
Blir repris på de juligaste bilderna!

Möms

Kategori: My Life

Julgodis baket har börjat! Lagom mysigt en halvkrasslig dag. Blev ingen träning imorse men va ute och gick 6km i  ovädret. Nu är det provsmaksdags och sen kanske lite matteplugg.
 
 
 

Danmarksinspiration!

Kategori: My Life

Helgen i Danmark va verkligen en inspirationshelg. Vi blev tränade av den danska OS-fyran! Kom hem med blåsor/sår i händerna och ont i hela kroppen, så som det ska kännas. Nu laddar vi om för träning och Sevilla :D. Grymt taggad!
10*50 ryggdrag... har aldrig haft så ont i mina underarmar...