MissEfterbliwen

du lever bara en gång

snaaaart

Kategori: My Life

Sitter hos sara nu. Kan inte fatta att vi åker om några timmar, de kommer bli så jävla kul!!! Kommer kanske ha chans att skriva nått där men kan inte lova ;) Klockan sex komer taxin så jag räknar med att sova på flyget :D <3333333

G6

Kategori: My Life

Väskan är färdipackad nu, förrutom små-saker. Snart sticker jag till Sara, sover där inatt och sen imorron tidigt på morronen så sticker vi till GRAN CANARIA!!!! hhaha tror inte jag kommer hinna göra fler inlägg innan jag åker men så fort jag kommer hem kommer bilder och flera inlägg ;) Ha de så bra i kalla sverige!
HAHAHAHA så söööt <3

jag vill till gymmet nu :(

Kategori: My Life

Jäkla onåbara typer, jag vill o träna nuuuuuuu. Men såklart får jag inte tag på Bella, Sara o Erika. Jaja annars får vi vell ta det efter optikern. Nu borde jag iaf gå upp ur sängen och göra något vettigt, typ packa så att jag faktist hinner till gymmet idag.

Packat o klart... eller inte!

Kategori: My Life

Har iallafall börjat och det är ju... tja en början. Men nu är jag riktigt trött så packningen sparar vi till imorron tillsammans med städning och träning. På kvällen måste allt va klart. Imorron kommer bli stressed läs de baklänges...

We´re not gonna take it!

Kategori: My Life

HAhahha länge sen jag skrev jag vet men har haft så himmla mycke sen jul. Är iaf jättenöjd med både julklapparna och födelsedagspresenterna jättefina ;) <3 nu väntar vi bara på mobilen oxå då... Idag har jag först vatt me tjejerna i stan, shoppade bla två tubtoppar,leggings,en kofta och hårspray, volympuder. Sen hem duscha och fixa till "vuxenkalaset" som håller på just nu. Det känns dock mer som ett barnkalas eftersom här e typ 10 barn... Har spelat lite guitar hero oxå vilket jag är sämst på!!!!
Imorron så sticker jag först till gymmet på förmiddan sen direkt till optikern efter det. Sen på kvällen ska jag sova hos sara eftersom vi sex på morronen nästa dag ska åka till gran canaria! :D FYFAN VAD JAG LÄNGTAT!!!!!!
Nä men nu ska jag försöka packa lite och kanske städa lite, sen ska jag försöka va lite social med gästerna ;)
korsett? nä tror jag väntar några år till men snyggt e de <3

God Jul!

Kategori: My Life

God jul alla! :D Har ätit alldeles för mycke nu som vanligt på julen så nu får man snart iväg o träna snart. Gymmet nästa ;) Nä men just nu sitter man med kusinen och sitter och spelar facebook och panda(?) spel hahah :D
Från vi två till er alla...

nästa år...

Kategori: My Life

I morse va det skolavslutning. Riktigt härligt med lov nu, sen kunde ju betygen vatt lite bättre. Men ändå höjde ju mig med tio poäng så nu ligger jag på 250, vilket vell ändå är rätt okej. Nu tittar jag på Knight and Day vilket ändå är en rätt okej film.
.
Dagens citat, är kanske rätt långt men det här:
Minns ni den tiden när allt var perfekt? När man hade önskningar om att bli större, om att bli prinsessa eller kung så att man fick bo i ett slott. På den tiden när man kunde träffa någon och tio minuter senare vara bästa vänner, bara för att man alltid fick lov att vara sig själv. För att man inte behövde vara någon annan, klä sig modernt eller ha mest pengar. Jag saknar den tiden. På skolavslutningarna när alla ville stå längst fram i kören och sjunga, på kalasen när alla ville ha den största tårtbitten eller tillexempel första skoldagen när man ville ha den snyggaste ryggsäcken.. Man var så självsäker, osjälvisk. Men tiden förändrade oss alla. Utseende, attityd, personlighet ja allt förändrades.
Det är då INTE jag som skrivit det utan jp på sin blogg, jojanz.blogg.se
.
Jag tror att jag kommit på mitt nyårs löfte nu: Nästa år ska jag stå längst fram i kören, nästa år ska jag bara vara mig själv. Det är när jag är mig själv som jag är glad, det är när jag kan vara mig själv som jag aldrig kan sluta le. Jag behöver inte kompisar eller någon kille som jag inte kan det med. Och jag kommer aldrig hitta någon som gillar mig för den jag är om jag aldrig är mig själv. Så nästa år ska jag inte va rädd för att le, skratta, snacka, nästa år ska jag bara vara mig själv och bara göra sådant som jag vill göra. För det spelar ingen roll vad andra tycker. Om dom inte gillar mig för den jag är så behöver jag inte dom!

Spread your wings and fly
reach up, and touch the sky!

något som värmer <3

Kategori: My Life

Man blir så jäkla glad när något skriver något snällt till en, det riktigt värmer och man blir på helt bra humör. Hahah jag blir helt hoppig ;)
Dagens citat:"om du undrar varför jag har börjat pratat med dig är för jag tycker du verkar vara en mycket trevlig, rolig och vacker person ;)"

linser

Kategori: My Life

Och idag har jag ÄNTLIGEN fått mina linser. JAG KAN SE! Ska skaffa färgade linser sen, riktigt häftigt. Kan fundera på vilken färg jag vill ha så länge ;D
Dagens klumpighet: Ramlade på cycklen... igen... på samma ställe som igår, så hela mitt lår är nu täckt av ett blåmärke... aj...
Dagens fras: (va tvungen o ta de oxå) Erika:"Man skulle kunna tro att du har en hemlig kille som slår dig..."

Träning, träning, bastu!

Kategori: My Life

Har nästan precis kommit hem från träningen. Först var det mest bollsporter, basket, fotboll och lite annat. Efter det så gymmade jag med fredde och ludde och sen satt jag och fredde som vanligt nån timme i bastun och snackade. hahahah vet inte hur många timmar jag spenderade på klubben idag men rolit var det. :D Det är verkligen ett ställe som jag riktigt trivs på, fullt med härliga personer. Längtar alltid till träningarna. Men nu ska man till gymmet imorron och SEN ska jag dit igen för sista träningen detta året. Kommer sakna det dom här fyra veckorna hahah :')
jaja nu ska jag sova så natti natti <3
(btw är på riktigt bra humör just nu om ni inte redan märkt de ;D)

tråååkigt...

Kategori:

Sitter på engelsklektion och lyssnar på redovisninar vilket är riktigt tråkigt. Väntar på att få prata med SYO:n oxå så får vell hoppas att hon säger något bra och att hon glömt mig sen senast. Har två lektioner kvar efter den här och efter det så sticker jag och tränat, nästan en vecka sen sist så är riktigt taggad nu.
Dagens klumpighet: Ramlade på cycklen när jag skulle brommsa så har helt ont nu :( lite pamela e man ;)

Ung och bortskämd!

Kategori:

Så jävla orättvist!!! Ellinor gjorde inget fel eller nånting på hela veckan. Bara massa föreldrar som vill att deras barn ska vinna. Paulina skulle åkt ut för flera veckor sedan, hon gör ingenting förutom att stå och se söt ut!!! Blir så jäkla sur när något e så himmla tydligt orättvist. Och föreldrarna är så jävla patetiska, nä men min dotter är alltid duktig och bla bla bla. Snälla, ni är fan mer barnsliga än era barn. Man förstår var dom fått det ifrån!!!
Och bara för att göra alla lite glada igen så bjuder jag på en söt bild ;) så här kommer dagens sötnos:

?????

Kategori:

Har försökt jobba lite på designen och ja... det ser annorlunda ut. Och mina rubriker har helt försvunnit. Men det får vi fixa en annan dag för idag har jag inte längre tid. Engelsk arbetet om Irland ska vara klart imorrgon så nu är det verkligen dags att sätta fart.
Skoldagen har varit helt ok faktiskt. Börja sent sluta tidigt och inga lektioner ;). Sen att niorna förlorade mot alla andra klasser i fotboll är en annan sak, och att vi va tvugna att dansa världens skummaste dans :/.
Men nu är det bara EN VECKA kvar till jullovet :D längtar verkligen nu.
Lärarna gå lucia, kommer sakna den traditionen :')

Lucia

Kategori:

Idag är det lucia vilket betyder INGA VANLIGA LEKTIONER!!! :D vi ska pyssla dansa och spela fotboll i skolan. Fast dansa är inte riktigt min grej... jaja det betyder iaf att vi börjar senare och slutar tidigare ;) Tänkte ta med karan till skolan idag så det kanske blir lite bilder. :)

One

Kategori:

Är hemma från bion nu, harry potter filmen var faktist värd att se, den var bra :). Men vem möter man där om inte sin moster och hennes kille. Dessutom har man bokat platser precis bravid... hahah sånt händer inte
Här kommer iaf lite bilder från pepparkakshuset, och nu ska jag gå o lägga mig så natti natti ;)
nu ska jag lära mig lite bloggdesigne ;)

Dagens låt:One-U2

Hur får man en blondin att drunkna?

Kategori:

-Man lägger en spegel i botten av en pool!
hahahaha
Sitter och tittar på nyheterna, letar efter roliga saker på uttrakad.se, läser blondinskämt på roligaskamt.se, bloggar, skriver på ett Irland arbete i skolan och läser bloggar. Samtidigt som jag städar mitt rum och kollar igenom min 101-lista. Okej, kanske inte gör allt samtidigt men det är iallafall det som jag håller på med just nu. Och bygga pepparkakshus såklart ;). Ikväll ska jag gå och se den nya Harry Potter filmen med mamma och det ska bli kul, jag har ju varit ett väldigt stort harry potter-fan ;D
jaja nu ska jag fortsätta skriva mitt Irland arbete så att det blir klart tills imorron så pöss pöss <3

har vatt mycke

Kategori:

Jag har haft riktigt dålig uppdatering i helgen, som ursäkt, jag har inte vatt inne på datan typ alls och när jag har vatt inne har jag varit så trött att jag inte orkat skriva något. Men nu ska vi köra igen, idag kan jag nog hinna skriva några inlägg. ;)

8.Ett ögonblick

Kategori:

Ja ett ögonblick har man vell många av, men innan idag när jag kollade genom några av mina bilder så såg jag några bilder från "star of life". I början när jag kom till mamö arena tänkte jag bara vafan gör jag här. Men sen på scenen när alla stog och dansade och sjöng. Den kännslan var riktigt härlig och det är klart ett fint minne. :) speciellt nu när man glöömt hur drygt det var innan det var dags ;)

Chill hos jp

Kategori:

Sitter hos pumpkin nu, har precis slutat skolan. Nu ska vi plugga, äta lite och sen sticka till öppet hus på bladins och procivitas ;)

7.Min bästa vän

Kategori:

Har haft samma bästa vän i hela mitt liv. Träffade dig bella när vi va två på dagis, bästisar sen första dagen. Du har alltid försvarat mig, hade aldrig klarat mig utan dig. Vi har bråkat tusentals gånger men aldrig mer än i högst nåra dagar, oftast bara några timmar. Vi har hållt ihop i 13 år och de kommer bli fler <3 Du betyder allt för mig och även om jag kan bli störd på dig ibland kan jag aldrig hålla de länge. Du får mig alltid att skratta när jag är lessen. Älskar diii bellsis <3<3<3<3<3<3<33<3<3
hade beslutsångest så blev lite bildbomb ;) <3

vätskebrist?

Kategori:

Får skitont i huvudet varje gång jag reser mig. Och ja jag reser mig långsamt. Gissar på vätskebrist men de e bara för att jag inte vet något annat. Så egentligen har jag ingen aning om va de e :S hoppas bara de går över tills imorron.