MissEfterbliwen

du lever bara en gång

31 Januari 2012

Kategori: My Life

Ja vad ska man säga om idag hahah :O Nej gud va mitt liv är tråkigt... Gick i skolan och tränade. Det mest spännande som hänt idag är nog att spännisarna förökat sig igen. Först va dem tre nu är dem fem. Dem är som bakterier :O
Så söööt elr vad :O

Hejsan!

Kategori: My Life

Jag är äntligen klar med dagens arbete! Bara två slitsamma dagar kvar och sen är denna veckan avklarad :D Kommer nog inte bli mycket bloggande med tanke på hur mycket jag har att göra denna veckan. Dessutom är jag inte på blogghumör. Sen har jag liksom lite blandade kännslor men just nu är jag väl mest besviken på mig själv hahah.

mår som man förtjänar...

Kategori: My Life

Tror titeln säger allt, mitt huvud lider hahah :( Men det är sånt man får ta. Jag kom iaf hem för en liten stund sen för att fräsha upp mig. Hela jag stank rök och värre saker... Nu är jag iaf nyduschad osv och snart bär det av till rosegarden med Linnea, Maja, Elin, Anton och domme. Har säääkert glömt någon hahah ;)

Ikväll är natten vår

Kategori: My Life

Hahah kan inte beskriva hur taggad jag är just nu! Trodde den här helgen skulle bli piss men nej... Ikväll skulle jag passat min lillasyster men sen räddar sara mig och kommer på världens bästa plan :D sen visar det sig att jag inte behöver passa Tilde ändå hahah... Nu blir det iaf utgång ;) see ya bitches <3

hata näsblod!!!

Kategori: My Life

Är typ sjuk, elr ja jag är jätte förkyld, har ständig huvudvärk och får näsblod lite hela tiden. Jättemysigt med att det där sista gör att man spottar blod några timmar efter också ju. Hahah nej men seriöst jag pallar inte, hade jättemycket kuligt inplanerat denna helgen och nu måste jag välja bort typ mer än hälften :(. Jag skulle på kickboxning och efter det träffa mitt "gamla" kompisgäng idag. Imorgon skulle jag ut med kanotklubben och vandra i någon sån skog typ och ha kul, kanske åker ändå om jag är bättre imorgon. Och sen på söndag så skulle jag träna och sen efter käka på rosegarden med kanotisterna (bara ungdomarna). Det sista gör jag nog iaf hhahah ;) Men resten känns hopplöst...

25 Januari 2012

Kategori: My Life

Hahaha vet seriöst inte vad jag ska skriva om längre :O En helt vanlig skoldag... Efter skolan så stack jag och Diana och fixade ögonbrynen, blev precis lika nöjd som förra gången :D Efter det stack jag till klubbmötet om kommande tävlingssäsongen. En massa tävlingar som man blir uttagen till så nu gäller det att träna hårt. Är riktigt taggad nu, nu jävlar kör vi ;D
Orkar inte plugga idag heller... Blir stressplugg imorgon ja!!! Svenskan är iaf klar hahah ;) Och visst ser man tydlig skillnad på ögonbrynen. Den övre bilden är nu och den nedre för någon vecka sen.

24 Januari 2012

Kategori: My Life

Har ni tänkt på att det idag är exakt en månad sen julafton? Jag tycker det känns som det gått mycket längre tid hahah... Jaja i skolan hände iaf inget speciellt tror jag. Efter skolan stack jag till träningen och började plugga, känner mig väldigt duktig ;) fick typ inte gjort nånting på 1,5 timmar. Träningen va väl inte heller jätte effektiv, vi snackade mest. Sen efter så bastade vi och tog årets första dopp i kanalen och flamsade runt hahah :D Sen avslutades dage med att hannes, anton och andy följde mig till bussen, sen tog dem mitt busskort så jag missade en buss. Fast det gjorde inte så mycke vi snackade en massa och hade kul ändå ;)
Hahah rensade bort dem värsta bilderna, shit tror det är dags att satsa på portugal/beach 2012 innan det är försent. Känner mig inte helt stolt i bikini/underkläder för tillfället...

23 Januari 2012

Kategori: My Life

Ja vad säger man, en vanlig måndag hahah ;). Jag, paow och diddy hade lite nostalgimoment också och tryckte studsbollar hahah. Bara för att vi kan liksom :D. Nu har jag precis kommit hem från kickboxningen och det va riktigt kul idag också, förrutom att jag då spräckte en blodådra på ena knogen så nu har jag ett stort fint blåmärke där som gör jätteont :(. Syns dåligt på bilden.

I never wanted you to break down

Kategori: Music

22 Januari 2012

Kategori: My Life

Tränade först imorse vilket bara var jobbigt, hade ingen energi alls. Sen stack jag snabbt hem och åt och badade. Klockan två träffade jag astrid sen gick vi och hade typ picknick i snön borta vid ödehusen. Vi va ute i typ en timme innan vi förfrös och vi snackade om en massa nostalgiminnen :D Nu sitter jag och pluggar, väääldigt kul ju... Känner att jag gjort ovanligt mycke en söndag hahah ;)

Spa bad

Kategori: My Life

Testade julklappen jag fick av moster idag vilket var typ ett spabad ;). Efter ett helt misslyckat träningspass, orkade ingenting, så kännde jag att jag behövde. Det var iaf riktigt skönt :D

Heartbreaker

Kategori: deep things

Jag orkar bara inte mer, känner för att bara ge up allting. Det är så tungt att gå upp varje morgon och det sliter att alltid vara trött. Känner verkligen bara för att sluta, ser ingen mening med att fortsätta. Jag bryr mig inte om ett A i matte eller att jag gör fler chins längre. Utan det jag verkligen bryr mig om och kämpar för är också de jag aldrig får.

kan något lysa svart?

Kategori: deep things

Och ja det är en helt seriös fråga!

Kickboxning!!!

Kategori: My Life

Har precis kommit hem från kickboxningen och FYFAN vad kul det var. HAHAHA näästan så jag funderar på att byta sport ju :O Nej men det var faktist riktigt kul, längtar lite till fredag då jag och pimpim kör nästa pass ;)
Och nej jag har inte uppdaterat på länge men det är så tråkigt att läsa/skriva om sånt jag gör varje dag, så nej nu ska det bli kuligare ;)

Before I Die

Kategori: Inspiration

mumms kladdkaka!!!

Kategori: My Life

Du vet de jag sa om att jag skulle vara ensam hahah, bella är här nu ;). Kunde inte låta bli, vi sitter iaf och käkar kladdkaka som vi bakat och skrattar en massa :D

Här färgas det hår!!!

Kategori: My Life

Sitter ensam hemma med hårfärg i håret, en pepparkaka i handen och tittar på how to lose a guy in 10 days. Har alltså otroligt mysigt här för mig själv :). Känner att jag faktist bara vill vara helt själv ikväll och bara ta det lugnt hahah. Ibland är det så skänt att va ensam hemma :).
Snappar upp lite tips från filmen också haha så nu vet jag hur man blir av med en kille ;)

13 Januari 2012

Kategori: My Life

Dagen började med dubbel biologi, vilket jag trodde var döden, men det var faktist helt  okej. Vi såg en film och sen start vi igång ett arbete om människans utveckling, tycker till och med nästan det är lite intressant :). Efter det blev det samhälle där vi pratade lite och tittade på nyheter om kungen. Sen slutade vi egentligen men jag och Fanny satt kvar en timme efter och snackade sen efter det gick vi och åt pizza och snackade i två timmar. Vi pratade alltså non-stop i 3 timmar, är det ens mökligt? :O hahah lite kul var de iaf och nu är jag hemma igen och funderar på vad jag ska göra. Blogga, plugga, färga håret eller bara chilla?

12 Januari 2012

Kategori: My Life

Varför känns dagarna mycket längre när man går i skolan än när man är ledig :(, det är inte kul då ju.... Jaja snart är det iaf helg igen, hoppade träningen idag eftersom jag idag fick reda på att svenskagrejen skulle vara inlämnad imorgon. Panik eller vad? Fast hinner nog inte bli klar idag men man borde ju kunna hinna skriva de sista imorgon :).   
Världens bästa låt eller vad hahahah ;) Jepp det är sånt här vi tittar på på matten, men det är ju alldeles för lätt nu hahah tycker nästan det är lite tråkigt även om det är skönt...

11 Januari 2012

Kategori: My Life

Vrf är jag trött hela dagen men sen när jag ska sova så är jag hur pigg som helst??? Känns bra, kommer nog inte somna på ett tag och sen ska jag upp 05.10 imorgon. För övrigt hafr det inte hännt mycke idag, en seg skoldag och sen lite lugnare träningspass vilket var rätt kul. Onsdagarna är inte så seriösa utan vi mest flamsar runt och har almännt roligt :D Vi hörs imorgon igen, har två par nya skor också ju som jag måste visa så fort jag får tid ;)

Ingen uppdatering igår heller

Kategori: My Life

Har blivit jättedålig jag vet men orkade inte igår. Jag kom iaf tillbaka till en lång skoldag och sen stack jag till klubben för första gången på vad som kännts som hur länge som helst. JAg fick höra om allt de gjort på skidlägret och tyckte att det va lite fööör mycke som angick mig. Jag skulle varit där och försvarat mig ju :(.
På bussen påväg hem träffa jag bella och vi satt och halvskrek så alla i hela bussen hörde om riktigt pinsamma saker. Vi märkte de inte förrän vi gick av hellar då killen som satt en bit ifrån kom fram till bella o sa "du tappade den här". HAHAHAHHA låter inte kul när man skriver de men vi skrattade riktigt mycke :D
NEj nu ska jag koncentrera mig på matten, hörs igen ikväll ;)

Ny början!

Kategori: My Life

Varje gång som jag känner att jag behövt en ny början dem senaste åren så har jag färgat håret, och nu tyckte jag det var dags igen. Så när jag var i stan idag så köpte jag hårfärg, den här gången stannar jag blond, lite annan ton bara men hoppas det blir bra. Får se när jag får tid att färga det. Har alltid färgat mitt hår mörkare innan så de ska bli lite spännande.
Köpte ett par nya helt underbara vinterskor från replay som jag gått och tittat på i flera månader, en ring som jag letat efter mins ett år och en ny masqara med :). Men nu ska jag krypa i säng eftersom det imorgon tyvärr är första skoldagen det här året. Kan inte direkt påstå att jag längtar...

Mot stan!!

Kategori: My Life

Passade min lillasyster på förmiddagen och nu är det mot stan som gäller med soffe :). Ska nog köpa ett par vinterskor eftersom dem jag köpte är helt slitna och gillar inte mina stövlar.

Pingvingång

Kategori: My Life

Ja det är unjefär så det ser ut när jag går nu, en ordenklig löprunda i fredags, gym igår(mest ben) och rullskidor idag. Har träningsverk i hela benen vilket gör att jag går väldigt roligt.
Förlåt att jag inte skrivet men har verkligen inte gjort något kul, igår gymmade jag med bella och städade ur hela min garderob, slängde en full svart sopsäck och tycker fortfarande att jag inte har någon plats. Idag har jag åkt rullskidor och börjat städa mitt rum. Jag har verkligen blivit lat under det här lovet, gör nästan ingenting alls på hela dagarna, kanske tur att skolan och träningen börjar snart ändå hahhah ;)

Är så arg!!!

Kategori: My Life

MIN SLUTA TIDIGT PÅ FREDAGAR ÄR BORTA!!! ISTÄLLET FÖR 12 SÅ SLUTAR JAG 14.20 :( Bara för att byta ämne så ska jag gå ner och äta apelsinmarinerad anka nu med apelsinsås, finns inte mycke som är godare än det :D

Godnatt! :)

Kategori: My Life

Nu ska jag långsamt dra mig mot sängen, har fortfarande inte helt ställt tillbaka dygnet igen. I Dubai är klockan nu 04.17, liksom inte konstigt att jag är trött :O. Har iaf precis varit hoss bella, vi åt lite billys pizza, gjorde ogoda negerbollar och tittade på beastly och lite annat smått&gott som vi hittade på tvn. Självklart så snackade vi en massa som hänt med huvudämne nyår. Önskar verkligen att jag varit hemma för alla verkade ha riktigt kul :)
Pumpkin och min bella, älskar er två <3

med pimpim!!

Kategori: My Life

Sitter hemma hos mig med pimpim och äter godisspöken, plopp och meloner frmför greys antomy :) Vi har det mycket mysigt. Länge sen jag träffade tjejen ju pga julafton dubai och allt det dära ju. Mycke att ta igen!
Pimpim på malmöfestivalen i sommras, saknar att kunna gå runt i shorts och converse.

broken

Kategori: Music

2011-2012

Kategori: deep things

När jag tittar bak på 2011 så känns det som om det är massa jag bara ångrar. Jag gjorde så många val men inget av dem lyckades bli rätt. Vänner som jag önskar att jag fanns där för och inte bara svek när de behövde mig, killar jag borde behandlat så mycke bättre och uppskattat. När 2011 började lovade jag mig själv att jag alltid skulla vara mig själv, men nu inser jag att jag var mig själv mycket oftare 2010 än jag varit 2011. Jag lovade att jag skulle stå för mig själv och vad jag tycker, att jag inte skulle bry mig om vad andra tycker och önska att jag var någon annan. Jag skulle se det bra med mig själv, inte bara det dåliga, och sluta försöka vara perfekt.
Jag har samma löften till mig själv inför 2012 och kommer ha det varje år tills de har uppfyllts. 2012 ska vara jag och bara jag, jag ska ha min egen vilja och säga vad jag tycker utan att vara rädd för att andra inte ska gilla mig för det. Det är dags för gamla sår att läka, vissa saker ska man glömma. 2012 är mitt år!