MissEfterbliwen

du lever bara en gång

Imorgn kommer jag hem

Kategori: My Life

Imorgon är jag hemma igen hörs då!!!!

sista dagen med internet

Kategori: My Life

Imoron blir det inget internet och efter det vet jag inte. Blir iaf till havet imorgon ;)
Ikväll lärde jag mig igen att man INTE ska spela frågespel med mamma och pappa...

Nu blir det middag

Kategori: My Life

Undrar om det finns något som kan slå musslorna igår ;)

Tillbaks på hotellet för att vila lite

Kategori: My Life

Är verkligen jättesugen på att lägga ut bilder men det får väl vänta lite till, typ tills jag kommit hem. Men jättekul med alla kommentarer var nu de kommer ifrån haahhah :D Ska snart ut och äta kvällsmat hörs sen när jag är tillbaka igen.

På hotellet i Belgien

Kategori: My Life

Liger på vårt hotell i Belgien just nu, har redan sovit här en natt och ska sova här inatt igen innan vi drar vidare. Mamma, pappa och Tilde är på något konstmuséum som jag inte orkade följa med till men de kommer och hämtar mig sen när det är dags för lunch.
Igår va jag runt på en massa krigskyrkogårdar och på en champagne grej. Champagne är nog faktist det godaste du kan dricka som innehåller alkohol. Fast cider är ju också gott :O. Har iaf det bästa internetet hittills på resan så blir nog fler inlägg ;)

Jävla underbarn

Kategori:

ahhahahhaha asså detta tar ju priset

Kategori: Music

Sista dagen

Kategori: My Life

Sista dagen i Frankrike nu och för middagen har spenderats på tennisbanan och sen ett snabbdopp i poolen. är helt slut nu. Hoppas på mat snart också.

Ännu en dag slut

Kategori: My Life

Blev en heldag i Dijon som har spenderats gående, är dödstrött nu och imorgon är sista dagen här i Frankrike. Hoppas det blir riktigt bra väder då :)

A la France

Kategori: My Life

Hej igen, har spelat lite tennis nu vilket jag är helt usel på och duschat. Blir att ligga skavfötters med syrran inatt då det finns stora getingar ute i stugan där jag sovit innan. Ska iaf snart lägga mig, ha de bra ;)

Strålande sol

Kategori: My Life

Har varit fint väder hela dagen äntligen :D Vi var först i Dijon men dit vi skulle där va typ stängt så vi ska dit imorgon igen. Istället åkte vi till ett kloster och gick runt där, jag lekte mest med kamran hahhah. Nu har jag iaf badat och ska nog ta det lugnt ett tag.
Bonsua Amanda ;)

update a la france

Kategori: My Life

Är i frankrike nu och vi har faktist nätverk här så det blir nog några uppdateringar den här veckan, nästa vecka är det inte säkert. Jag bor iaf på ett franskt slott mitt ute på landet nära champagne. Har inte så mycket att göra här heller eftersom det regnar hela tiden men imorgon bär det av till Dijon. Hoppas på lite fika och shopping. Hörs imorgon då ;)

Kan inte mer än älska min klass!

Kategori: My Life

Kort sammanfattning:
Dagen började med att man blev akutväkt av pimpim och sen 10 minuter senare så kom Erika också hem till mig så gjorde vi oss iordning tillsammans. Sen på skolavslutningen så började jag böla som fan och kunde inte sluta. Mina betyg är jag ändå helt okej nöjd med, de slutade på 275, höjde mig alltså 25poäng :). Efter de så stack några av oss hem till mig och bakade scones som frukost/brunsh och sen klockan två så stack hela klassen till Calle där i badade och hade allmänt kul. Sen nu på kvällen så va jag, sara, erika, johanna, jacob och jocke hemma hos lukas. Grillade marshmallows, chillade och kollade på film. Har nästan precis kommit hem nu och ska packa det sista eftersom vi om typ 3 timmar åker till Luxemburg och sen vidare till Frankrike :D

Frankrike bitches

Kategori: Capturing the moment

På torsdag halv 5 åker jag till frankrike.
Egentligen skulle jag göra en helt ny design och det gick jättebra innan jag kom på att jag glömt hur man klipper ut och klistrar in i ps. Vill bara skryta med att jag sytt toppen själv också ;)

Imorgon är det skolavslutning :D

Kategori: My Life

Och av någon anledning så kan jag inte ladda upp bilder på bloggen :(

Pekka pimpim

Kategori: My Life

En dag var Pekka ute och gick i skogen och råkade stöta på Tuffa gänget.

- Ska du ha stryk!? frågade de.

- Ja svarade Pekka.

En stund senare vaknade Pekka upp på sjukhuset. En läkare kom in och förklarade för honom:

- Pekka, du måste lära dig att säga nej!

Nästa dag var Pekka åter ute och gick i skogen. Även nu råkade han stöta på tuffa gänget.

- Nå, Pekka! Har du fått nog med stryk!?

- Nej...

Somnade igår :O

Kategori: My Life

Skulle skrivit ett inlägg igårkväll men jag somnade redan åtta. Jag var iaf med Erika, Johanna och Jacob i stan igår och hade lite kul, köpte dock inget :( Sen när jag kom hem var jag så trött att jag bara somnade och sen vaknade jag ett på natten och var helt pigg, sen kunde jag inte somna igen så låg och kollade på gossip girl tills 5 hahha.
Idag ska jag iaf:
*Ta lite bilder till en ny bloggdesign
*Träna
*Fixa "hallonsaft" till imorgon
*Fixa naglarna
*Raka benen
*Komma fram till vad jag ska ha på mig imorgon

Stan nästa

Kategori: My Life

Nu drar jag in till stan med Erika, Johanna och Jacob. Ses ikväll :)

felsms.com

Kategori: My Life

Så jävla kul att sitta och läsa :D Själv skickar jag typ aldrig felsms, har bara gjort det en gång till tobbe och då skrev jag "hurfan ska vi göra med non ikväll?", inte jättekul :/
BTW mår mycke bättre nu efter en hel dag i sängen (tyvärr ensam ;) )

de vakraste sakerna i livet kan man inte köpa för pengar

Kategori: My Life

.

Min klass

Kategori: My Life

Jag kommer sakna er så jävla mycket. Det finns stunder då jag hatat er, det finns gånger då jag inte ville ha något med er att göra. Men nu när vi skiljs åt är allt sånnt glömt. Nu vill jag alltid vara med er. Jag har tusentals minnen med er som jag aldrig kommer att glömma. Det är ni som har gjort er till den personen jag är idag. Jag tror på er alla och jag tror också att det inte finns en ända av er som är helt torr under ögonen på onsdag. Jag älskar er alla och kommer aldrig glömma er!


Hej

Kategori: My Life

Jag mår piss.
Hejdå

Dagens/Gårdagens shopping

Kategori: My Style

Förlåt för dåliga bilder :O
Träningsryggsäck

Träningsstrumpor och vanliga strumpor

Vanligt linne

Träningsline

Röd kjol till Frankrike

Race Marine bag


nykter Lördagkväll

Kategori: My Life

Va ute ikväll med Erika, Johanna, Niklas och sen också bella. Vi satt bla på lernacken, sibbarp och Limhamn, var rätt mysigt faktist. Stack dock hem eftersom det blev kallat :S
Men onsdagen lär ju inte bli nykter ;)

I telefon med anton

Kategori: My Life

Lite shopping

Kategori: My Life

Är hemma nu, träningen gick sådär de var rätt seg. Men det var kul att Andy va där, saknar lite de äldre killarna. Blir alltid ensam i gymmet nu ju :O Efter träningen så cycklade jag in till stan med mamma där vi fikade på espresso house och sedan shoppade lite. Ska visa vad jag köpte sen.
Nu skulle jag egentligen träffa anton på MKK( malmö klätter klubb) men jag hoppade det, kommer inte orka ut ikväll annars. Jag vill verkligen ut ikväll är riktigt taggad :D

Inglorious bastards

Kategori: My Life

Hejhej sitter just nu och kollar på Inglorious Basterds som är en jävligt bra film, har ju inte sätt slutet än men än så länge är den riktigt bra :). Idag har inte hänt så mycket alls, jag har städat och tömt min dator hela dagen. Dagens glada nyhet är att jag fått avtalet från kanot syd, det är bara att skriva på nu. Det dåliga är att det som det ser ut nu inte finns någon som kan köra till SUC i västervik. Hoppas verkligen det blir av.
Imorgon är det iaf träning och efter det ska jag shoppa lite och fika i stan med mamma, länge sedan vi gjorde något bara hon och jag. Skulle verkligen behöva komma närmare min mamma. :)

Tack soffe!!!

Kategori: My Life

Tack soffe du är en ängel, nu slipper jag oroa mig för datorn ;) Kolla in hennes blogg HÄR och hennes tumblr HÄR. Nu ska den lämnas in på måndag istället men jag ska ändå lägga över ALLT OCH PACKA IN DEN idag. Så slipper jag samma sak på måndag. Nu ska här fortsättas städa rummet som jag lova mamma att jag skulle göra idag och sen ska jag fixa något att äta. Fast vi bytar nog ordning på det för jag är svinhungrig :D
saker som ska städas:

Golvet

Skrivbordet

Sminkbordet

och bokhyllan...

panik!!!

Kategori: My Life

Jag börjar få seriös panik. Min skoldator ska vara inlämnad om mindre än tio minuter och jag håller fortfarande på att ladda över bilder till denna datorn. Har hållt på med det i snart 3 timmar och det är hälften av alla bilder kvar :S

Förra fredagen med bella

Kategori: My Life

Nyflyttad till kontoret

Kategori: My Life

Min kudde luktar killparfym och övergott :O Vetefan hur bara, vem har snott min kudde? Kommer iaf sova gott inatt, flydde ner till kontoret också för att där va så många kryp. Bläää :(
Jaja skola imorgon, gonatt :*

huset är invaderat!!

Kategori: My Life

Tilde har två kompisar här hemma som bor på samma gata och nu är deras två storebröder från trean också här. Vad har hänt med mitt lugna(?) fina hus :( Jaja nog om det, idag ska jag träffa anton, prova mina nya springskor och sen har johanna lovat att hon ska göra något galet med mig ikv och det tänker jag inte glömma ;)
Får se om jag hinner blogga något mer idag annars får ni hålla er tills ikv :)

Jag blir galen!!!!

Kategori: My Life

Jag blir snart knäpp jag vill ut och göra något nuuuuuu!!!!! Bada på sibbarp, sticka till bo01, sticka till stan och äta mcflurry vad som helst :O Jag måste bara göra något, varför e alla så tråkiga :O

Veronica Maggio

Kategori: Music

söndag

Kategori: My Life

Vaknade runnt nio men ligger fortfarande och drar mig i sängen. Pallar helt enkelt inte gå upp. I eftermiddag ska jag ut och paddla k2 med pappa, funderar på att helt enkelt bara ligga o dra mig tills dess :)
Här kommer lite bilder från igår också



vi hade popcorn också sen, fan va feta vi är ;)

It´s called being fat

Kategori: My Life

Blev en mysig kväll hemma hos pimpim. Först badade vi i poolen och va helt galna, sen hällde vi upp typ 5 skålar chips, två dips, popcorn och godis. Jag mår så jävla illa just nu. Tror det togs lite bilder när vi badade med min kamra men medans jag lägger över bilderna så får ni leva me dessa två som jag snodde från pimpims blogg ;)
Så otroligt söta vi e ;) <3

Lördag

Kategori: My Life

Träningen imorse gick skitbra! Först körde vi hård löpning och efter det stack vi ut och paddla. Jag fick provpaddla Marias båt och enligt mig själv gick det riktigt bra, ramlade ju bara i tre gånger. Sist körde vi lite balans och då bytade jag till freelancern. Är jävligt nära på att stå upp i den nu :D
Efter träningen hämtade mamma,pappa och tilde mig så stack vi till löplabbet och fixade ett par bra springskor till mig, ska nog testa de på måndag :)
Nu har jag precis legat ute några timma i solen och gått in igen, det blev för varmt hahah.
Ikväll sticker jag hem till pimpim och grillar och badar :*

Årets tredje dopp i pool

Kategori: My Life

Har precis kommit hem från bella, vi badade i hennes pool, snackade och hade bara allmänt kul :D Nu ska jag nanna eftersom jag har morgonträning imorgon men puss på er :*

borta bäst, hemma helt okej

Kategori: My Life

Har haft så jävla kul med klassen. Ska ladda upp massa bilder sen efter jag sovit lite, har inte blivit mycke sömn de här dagarna ;) Ikväll blir det träning med ett handikappat finger. Fick en blyertspenna på fingret och ja det låter jävligt fånigt men nu har det fastnat en blyertsbit i såret, och det har blivit inflammerat. Pappa tror som klart som vanligt att den kommer ramla ut av sig själv, så nu ska jag bara låta det va två dagar till.
Update:Nu har mormor laggt om det, imorgon blir det vårdscentralen klockan 8 ;)
Så jävla mycket för typ världens minsta sår...