MissEfterbliwen

du lever bara en gång

2km simning

Kategori: Inspiration

Hade riktig ångest innan simningen i skolan idag och det blev inte bättre när jag fick reda på att det va 2km vi skulle simma... Men det gick faktist jättebra och nu i efterhand är jag riktigt nöjd :D. Tror jag va en av dem snabbaste i klassen, kanske tur att Linnea inte va där för då hade jag väl fått storstryk ;)
Nu är det bara att ladda om och sen blir det barnkalas ikväll och jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska klä ut mig till...

Det går bra nu!

Kategori: My Life

Trots en massa bråk med skånetrafiken den här veckan så går det riktigt bra! Härlig invigning på rullskidorna i måndags, boxning i tisdags som jag fortfarande har kramp i vaderna efter, ett bokstavligen talat spypaddelpass i onsdags, fint spegelblankt paddelpass till soluppgången imorse och nu ikväll ett spinningpass där det går ut på att må så dåligt som möjligt under 50min. 
Hade verkligen inte kunna begärt merfrån den här veckan och hur än helgen blir så har den vart lysande! Simning  , paddling och styrketräning (ev.rullskidor) är det som står kvar på schemat den här veckan. Det går bra nu!
 
 
 

Guldkant på dagens paddelpass!

Kategori: Citat by Amanda

Gjorde en riktigt elak trägning på Anton. Fastnade i Hannes roder med paddeln så pass hårt att jag inte kunde dra låss den utan fick släppa paddeln för att inte rammla i. Under en av de sista intervallerna kännde jag hur jag fick upp spya i munnen så hoppade över ett paddeltag för att spotta ut det och sen fortsätta, man vill ju inte tappa vågen! Allt detta gjorde att paddelpasset blev något av de roligaste på länge. Om morgonpasset imorgon bara blir hälften så bra så kommer min dag imorgon bli perfekt!

En liten uppdatering!

Kategori: My Life

Bara för att alla ska bli lite avundsjuka så har jag inte börjat skolan än ;). Börjar inte förrän 12.30! Lyxigt eller vad! Och sen slutar jag 14.20... Men iaf så ska jag direkt efter skolan till Swedbank stadion och ha möte med läraren för specialidrott, är riktigt taggad faktist ;). Trodde aldrig jag seriöst skulle få "paddling" som ett ämne i skolan...
Nu måste jag fortsätta tömma min skoldator och massa annat sånt tråkigt men vi hörs senare ;)

En vanlig tråkig uppdatering!

Kategori: My Life

Har precis suttit på skype med Sandra i en halvtimme. Saknar den tjejen grymt mycket! Hoppas verkligen hon kommer ner till Malmö på lägret ;). Hur som helst, imorgon är en ny dag, min andra vecka på Petri börjar faktist då! Än har jag inte ångrat mig iaf. :D
Hade så gärna velat åka tillbaka dit till Portugal! <3

KanotSyd läger i malmö 12-14/10 2012

Kategori: My Life

Segt till början men slutade riktigt bra ;). Vann musiktävlingen med Philip och Oscar och sen mångkampen (paddling, styrketräning och löpning) med Björn och Gustav. Sen bevisade jag än en gång för mig själv hur mycket snabbare jag blivit på vattnet och hur mycket jag kan! Underbart! Självklart gjorde maffiaspelen det lilla extra med ;)
Mina egna bilder kommer sen när jag fått över dem på datorn någon gång ;)

Hard work!

Kategori: Citat by Amanda

Hard work beats talent when the talent does´nt work! - från AG´s seminarie

Läger i malmö!

Kategori: My Life

Ska snart iväg på läger i malmö med kanot syd, dock är jag ensam från malmö.. Är iaf grymt otaggade :O, vilket är lite ovanligt eftersom jag alltid brukar va supertaggad? Jaja får väl tvinga mig själv att packa klart nu så jag kommer iväg. Kommer säkert bli jättekul ;)

Star for life!

Kategori: My Life

Fantastisk kväll igår! :D Kännslan är underbar att bara stå där och sjunga och dansa!

Att göra!

Kategori: My Life

Saker jag har gjort idag:
*Äta frukost
 
Saker jag borde gjort idag:
*Tvätta mina converse
*Börja packa inför helgen
*Städa
*Öva inför star for life
*Mycket mer som jag inte vill kommer ihåg nu.

Tisdagsboxning - fast utan stukad fot!

Kategori: My Life

Ja, ni såg rätt. En tisdag har gått utan att jag stukade foten :D. Boxningen gick bra även om det var jobbigare förra gången. Mer inriktad på explosivitet och reaktion den här gången, ni vet sånt som jag är riktigt urkass på...
Börjar iaf inte förrän 12.30 imorgon så funderar nästan på om jag kanske ska upp och gymma lite innan. Vågar mig fortfarande inte på att springa, vill att foten ska vara hel nu ett tag! :)
Imorgon kväll blir det paddling, aka ut och förfrysa på kanalen!

En Petriot!

Kategori: My Life

Så nu är jag äntligen en såndär petriot, papperna är inlämnade och jag har fått mitt skolkort. Firade det med en nostalgi subway med Fanny hahah, saknar tiden i ettan! Nu ska jag snart dra mig iväg och slå lite på en sandsäck och försöka låta bli att stuka foten!
Jag vill klättra igen! :O

Filmen som fick mig att gråta och skratta samtidigt!

Kategori: My Life

Fick den av Diana och tror jag sett den minst tre gånger redan och det kommer nog bli fler! Den får mig lite att inse att jag kommer sakna Bladins. En liten del av mitt hjärta kommer alltid finnas kvar där, minnen som aldrig kommer glömmas. Petri kommer aldrig bli perfekt eftersom jag lämnade kvar dig. Saknar dig redan min gayigaste vän! <3
I still got him!

Ingen sömn...

Kategori: My Life

Gick upp fem imorse. Varför? Tänkte att jag då kunde hinna till Bladins till 7 för att få mina papper underskrivna. Sen efter ett tag kom jag på att det ändå inte finns någon där 7 på morgonen som kan skriva under dem. Bra tänkt där ja, där försvann en timmes sömn.

Paddling och matte!

Kategori: My Life

Dagen började med ett svinkallt paddelpass som jag körde nästan själv :( splittrade 8*500m blev det. Efter det var jag trött så när jag kom hem så sov jag en stund och sen nu sitter jag här med matteboken. Börjar på en ny skola på måndag och självklart ska jag då börja med 2h matteprov kl.8. Ska fortsätta nu men kanske skriver något mer ikv om jag orkar/har tid.

Dagens pass!

Kategori: My Life

Har klarat av två träningspass idag ett paddelpass imorse som bestod av 1*200m, 3*100m och 4*50m i k2 med Hannes.L. Ser det som årets sista startpass för höll på att frysa ihjäl där ute på kanalen :). 
   Sen på eftermiddagden blev det gympass; 50chins, 100 armhävningar, 100 bänkdrag, 200 sit-ups, 100 ryggresningar! Självklart inte i rad då utan allt ska vara klart på 1h sen får man välja i vilken ordning och hur många rep per set själv :).
   Åkte aldrig hem mellan passen eftersom det inte känndes lönt så resten av dagen har jag i princip suttit på klubben och fört över bilder från min skoldator till min privata. Evighetsjobb...
Nästa år kommer ni att få se mig oftare och oftare på prispallen!

Spinning = dödens pass!

Kategori: My Life

Jag har ont... i rumpan... Är inte helt säkert om det är pågrund av sadeln eller träningsverk. Antagligen en blandning. Men spinning; jag trodde jag skulle spy, svimma och dö på stället samtidig! Hemskt, men känslan när
man kom hem, kunde lägga sig ner och vara nöjd. Då var det underbart!
Ingen spinning, bara den underbaraste sporten av alla!
 

En blivande petriot!

Kategori: My Life

Snart kommer jag börja på petri, antagligen redan på måndagen :D. Ska bara hitta någon på bladins som kan fylla i mina papper. Vilket man lugnt kan säga är lättare sagt än gjort...

Varför jag inte uppdaterat!

Kategori: My Life

I Tisdags stukade jag foten igen. I onsdags var jag hos sjukgymnasten och sen var det insparksfest. Idag har jag varit på morgonträning, pratat med syon på petri och bakat kanelbullar med Diana och Paow. Är helt död nu eftersom jag bara sovit tre timmar inatt så ska sova lite nu. Men ska uppdatera så fort jag vaknat eller kommit hem från träningen. Lovar!

Låt mitt hem va!

Kategori: My Life

http://www.sydsvenskan.se/sport/anlagd-brand-blir-kostsam/
Idioter...

AG79 och Födelsedagsfirande!

Kategori: My Life

Det var det dagen bestod av igår och jag kan lugnt säga att det levde upp till förväntningarna!
Först ett underbart paddelpass med Anders Gustafsson, OS-kanotistfemman och sen efter det höll han ett tal om vad som krävs för att bli bra på något. Han sa att jag paddlade bra :D, det kan jag leva på hela hösten/vintern! Efter det var det möte om säsongen som varit och om den kommande och vägen dit! Var riktigt kul att se bilder och statistik på hur alla förbättrats.
Direkt efter dagen på klubben stack  jag till Diana för att fira hennes födelsedag. Vi var några tjejer och vi hade riktigt kul ;)!
Bilder från Diana!