MissEfterbliwen

du lever bara en gång

Benhelg!

Kategori: My Life

Började Lördagmorgon med årets första mil i bokskogen. Inte lättaste stället att börja när det bara är uppför och nerförsbackar hela vägen... Tog inte tiden men trots att jag sprang vilse känns det ändå som jag höll helt okej tempo. 
På eftermiddagen fortsatte vi med massa utmaningar bl.a armhävning (persade 60st!), burpys, plankan, squats i alla former. Blev mycket ben och ett tag var jag osäker på hur jag skulle ta mig hem med tanke på att man typ inte kunde stå upp.
Idag fortsatte vi i gymmet och självklart var det då benböj, marklyft, frivändningar och chins + axelövningar, mage och smidighet.
Vem fan sa att kanotister aldrig tränar ben...
 

vårkännslor trots kylan?

Kategori: My Life

Är bara sådär allmänt lycklig idag utan någon speciell anledning. Men hur kan man inte va det när man börjar sagebrush med ett lugnt löppass, går in och persar på chins (7 St!) , äter lunch på ett mysigt cafe och dessutom får B på biologi provet. Tror inte något kan få mig på dåligt humör idag! :D tagga boxning!!!

Benhinneinflamation?

Kategori: My Life

Fysikprovet imorse gick helt okej, lite som väntat. Fick dock jätteont i magen efter halva så blev jobbigt i slutet och gick hem efter. Lite rädd att jag fått benhinneinflamation också då jag har haft ont i smalbenen sen löpningen igår, har ju sprungit tre gånger denna veckan i kyla på hårt underlag och dessutom kört en del hopp...
Avslutar med en bild som inte har med någonting alls att göra.

Friend with talent!

Kategori: Music

 

En ovanligt bra måndag!

Kategori: My Life

Kemi provet imorse gick bra och jag hade ingen svenska vilket gjorde att jag slutade en timme tidigare. Måndagar som brukar vara veckans jobbigaste dag! Istället för sånt jobbigt som att plugga har jag istället haft twilight-marathon med mig själv. Kom på att jag inte sett sista än ju ;)
Från Sevilla! Om mindre än tre veckor blir det Tjeckien med nästan samma gäng!

Tester!

Kategori: My Life

Körde tester på klubben idag. Började med 30sek och sen lite senare 4min all out. Bröt helt ihop på 4 minutaren, få gånger jag någonsin varit så genom trött. Chinsen gick åt helvete. På eftermiddagen körde vi max i bänkpress och ryggdrag vilket inte heller gick jättebra hahha...
Nu samlar jag energi för lite kemiplugg och försöker hitta ett sätt att ligga på som inte gör ont i ryggen, inte jättelätt :/