MissEfterbliwen

du lever bara en gång

Prag nästa

Kategori: My Life

Tänkte lägga upp ett inlägg innan idag men det hann jag inte :(. Imorse tränade jag och jag va inte hemma förrän tre halv fyra och sen dess har jag varit lite sådär halvseg. Nu har jag panikpackat och panikduschat. Om två minuter sätter jag mig i bilen till stationen och sen blir det prag med klassen. Blir alltså ingen uppdatering nu förrän på torsdag.
See ya bitches :*

Good-guy vs bad-guy

Kategori: My Life

Ligger i sängen nu och kollar på Beastly, ska snart sova då jag har morgonträning imorgon och igår blev det ju inte många timmars sömn :)
Lite ögongodis här ja höhö, nä men kan inte bestämma mig när jag gillar han mest. Som goodguy eller badguy? Han är ju jävligt snygg i det blonda men också så jääävla söt sen :O. Gillar han nog faktist mer på första bilden, hans personlighet skiljer igenom mer ju :)
Meningen att han skulle va ful, fan vad de misslyckades!?

Äppelmos beroende?

Kategori: My Life

Har helt bytt ut sylt mot äppelmos :O så mycket godare ju, speciellt sen på hösten när pappa gör egen fyfan va gott!!!
Sitter och äter pannkaka med äppelmos med ett glas mjölk <3

Snart läxfri!!!!!

Kategori: My Life

Idag har jag redovisat no:n, so:n och skrivit spanskprov. Nu ska jag bara ha lite muntligt i svenska med jocke också och sen är jag helt läxfri :D Måste göra detta jävligt bra eftersom jag nu har chans att höja mig till MVG i svenska ;). Hade jävligt kul med klassen igår också, ska skriva och lägga ut bilder sen när jag kommer hem. Ska bara ta det lugnt ikväll och gå och lägga mig tidigt :).
Update: Är hemma nu och svenskan gick ändå rätt bra :D Nu ska jag nog äta något, hörs lite senare igen ;)

Hope is what keeps us alive

Kategori: Citat by Amanda

.

Dålig uppdatering!

Kategori: My Life

Har varit superdåliguppdatering och kommer nog vara det fram till sommarlovet, och en bra bit in på det med tyvärr. Idag har jag iaf varit och tränat. Först ett varv i kanalen sen lite gym en halvtimme. Imorgon blir det träning efter skolan igen, på onsdag blir det först stan med pimpim och sen gymmet, på torsdag blir det löpning sen middag med klassen, på fredag blir det kanske gym och på lördag blir det paddling och sen åker jag till prag med klassen :). Snacka om full vecka liksom :O

Hemma igen :)

Kategori: My Life

Nu är jag hemma igen och för att ta en snabb beskrivning: Kanotsydare är lika bra kompisar som dem är paddlare, och dem är helt galna :D Jag fick inte med mig så många bilder men hoppas på lite fler sen. Och jag har badat! Jaja jag hinner/orkar inte skriva mer ikväll. Jag ska göra klart min svenska sen ska jag titta på mästarnas mästare och efter de ska jag lägga mig i min mysiga säng.
Imorgon blir det outrigger-paddling.
En sak till, mitt träningsschema har blivit sjuuuukt! Helst ska jag träna åtta pass i veckan :S De kommer jag dockaldrig hinna. Jag sattsar på sex, tycker det är jävligt mycke ändå :O

Taggad!

Kategori: My Life

Okej nu ska jag sova, har packat nästan allt. Resten tar jag imorgon. ;) Lovar jag kommer glömma något, men men, antingen så gör jag ett inlägg imorgon morron eller så får ni vänta tills på sönda kväll. Och jag e så JÄVLA NERVÖS!

Ännu en tävling!

Kategori:

Jag är med och tävlar om två bh:ar, puder och parfym HÄR!

The body shop

Kategori:

Jag är med och tävlar hos sofia om ett the body shop set. Ni hittar tävlingen här!

Sjuuuk

Kategori: My Life

Förlåt för dålig uppdatering men det har varit mycke den här veckan och det blir nog inte mindre nästa heller :S. Sen idag är jag sjuk också, som om jag har tid med det? Jag måste plugga och imorgon ska jag ju på mitt första kanot syd läger. Jag måste va frisk imorgon. Ska bara ligga en liten stund till i sängen sen får jag gå upp o plugga. Fan ta moppekurs, som om jag inte har tillräckligt att göra.

Victoria´s secret fashion show

Kategori: My Style

JAG VILL HA!!!!!

Måste ha en ny bikini!

Kategori: My Style

Bara ett problem... jag har inga pengar...

Messy hair and braid

Kategori: My Style

Så jäkla snyggt, ska försöka göra något sånt imorgon. Önska mig lycka till hahah ;)

Så jävla braaaaa

Kategori: Music

Förhandsbild på primavera

Kategori: Capturing the moment

Ska fixa bättre bild snart, jag lovar ;)

Två filmer jag väldigt gärna vill se nu

Kategori:

Moppe

Kategori: My Life

Har precis pluggat en jävla massa sidor moppekurs, och det är riktigt tråkigt :(. Klockan tre ska jag på den kursen igen, inte mycke roligare! Men en bra sak, jag har så mycket träningsverk att jag inte kan cyckla så jag blir körd in idag med ;). En dålig sak, min lillasyster har spelat popular heeeela dagen, jag håller på att få frispel på den låten!!!!!! :S

Ändrad åsikt!

Kategori: Music

Azerbaijans låt va faktist rätt fin ändå, lite mysig ju :) Faktist bättre än Sverige, Eric Saade kan ju inte sjunga!

Sverige på tredjeplats!

Kategori: Music

Tycker Eric Saades låt va rätt kass, fast han är ju snygg. Men man blir ju ändå jätteglad när det går bra för sverige, hoppade på att han skulle vinna :(. Vinnar låten var ju också dålig, lite äckligt smörig :O

JSRSMDMHDMXXMSMSMDFJDFDMT

Kategori:

TDJSJRSHXLUÖYTYKDRSSXFFKRSAFDYUTÖIFDYUKDTDSYHDFUYKFKUDCHMGFKUKYDRJSDYKFKYDKRXD,DDRD,TDDTDKDTJSESDDDKY
JAG VANN!!!!!!!
I PADDLING!!!!!!
ÖVER TOBBE O FREDDE O ALLA ANDRA!!!!!!
I 6H PADDLING!!!!
JAG PADDLADE 10 VARV(47 KILOMETER)!!!!
OCH JAG HAR FÅTT POKAL!!!!!!
och jag har ont i hela jävla kroppen så nu ska jag gå o dö i sängen!!!!

6h paddling

Kategori:

Nu har jag ätit frukost, klätt på mig, rakat mig under armarna, borstat tänderna och borstat håret. Nu ska jag bara packa träningskläder och matsäck sen blir jag körd till paddlingklubben ;). Sen paddlar jag, 9.00 till 15.00. Jag kommer va död efter hhahhah. Men bara så ni vet då så kommer det inget mer inlägg förrän efter 4-5 tiden. Ha de bra sålänge ;*

bella min bella...

Kategori: My Life

Die Welle

Kategori: My Life

Vi såg en film som klassen blev grymt inspirerad av, så vi klädde oss i vit shorta hahah :D Riktigt kul som vanligt med klassen ;) Ni borde förresten se filmen, den va riktigt bra!
Hade lockigt hår ända tills regnet kom :(
BÄSTA KLASSEN 2011

Gårdagens paddling

Kategori:

Drog med mig Pimpim till gårdagens träning, hon tog en massa bilder som jag tänker kräva av henne sen. Träning var dock sådär, gick segt eftersom vi inte delade gruppen :/
Men nu har jag anmält mig till lägret i Landskrona, blir nervös bara jag tänker på de :S Men nu kan jag inte ångra mig längre.
Snodde dessa från hennes blogg ;)

Vit shorta och jeans

Kategori: My Life

Har aldrig shorta, men idag är ju lite speciellt så så får man offra sig. Berättar mer om det sen ahhah

lite tävlingssugen

Kategori:

Vill bara tipsa om en tävling såhär två på natten ;) Du kan iaf vinna smoothisar och jag är grymt sugen på de nu till sommaren. Ni hittar tävlingen här alla smoothisugna ;)

för rädd för att sova

Kategori: My Life

Just nu hade jag verkligen behövt sova, men jag kan verkligen inte. Jag är rädd för jag vet inte vad, men rädd är jag. Känns som jag håller på att få tillbaka mina sömnproblem nu, har inte haft större problem med att sova på kanske ett halvår om inte mer. Men ja, jag lär väl va uppe länge inatt och va dödstrött imorgon. Vill verkligen sova egentligen! Innan hade jag alltid det här problemet, mer eller mindre. Jag hatar att sova själv. Ja, jag gillar att bo själv men sova? Det är ju liksom meningen att man ska ha en sängkompis :O. Nej men seriöst, vafan, någon som har tips?

Länge sen

Kategori: My Life

Hej igen det va länge sen. Egentligen har jag haft rätt mycke fritid de senaste dagarna, dock ingen energi alls. Där för jag inte bloggat. Men ska nog lägga mig och sova snart så jag får lite extra sömn idag :). Matten gick förresten överbra :D jag var helt nervös i onödan (tror jag iaf :S). Nu kan ni länga till imorron för imorron ska jag ut och paddla. Och gissa vem som kommer med mig? Pimpim :D Hon ska kolla på träningen och eventuellt prova på att paddla. Lite osäker på om det va okej eller inte, men hon borde ju iaf få sätta sig i båten :).
Yuo are my bitch, biatch <3

????????

Kategori: My Life

Kom precis på mig själv med att plocka bort hår från mina ben med en pincett i en halvtimme? Vad är det för fel på mig? Jag som skulle blogga, nu hinner jag ju inte de :S

Kanot Syd

Kategori:

Vet ni vad :D
IDAG HAR INBJUDAN TILL NÄSTA KANOT SYD LÄGER KOMMIT! :D
Ja jag är lite hyper ;). Nu ska jag bara kolla med mamma, pappa o tränare, förhoppningsvis kan jag va med på detta. Missade ju förra pga skidresan :/.
Men nu ska jag iväg o paddla, idag med mamma och pappa, så ses ikväll :D

Om du bara kunde försvinna ur mitt huvud för alltid...

Kategori: Citat by Amanda

.

Barnvakt på fredagskvällen

Kategori: My Life

Spirit

Kategori: My Life

Är hemma hos johanna nu. Tänkte blogga innan idag om träningen men det får nog bli sen när jag kommer hem ikväll. Just nu tittar jag på spirit, så gulligt :$  Kommer tilbaks sen för nu vill jag titta :D

Dagens pinsamaste

Kategori: My Life

Hade tre kronor för lite med mig när jag skulle betala på ica. Fick springa tillbaka och lämna tillbaka, hela affären sneade mig och jag såg ut som en tomat :S

Studiedag

Kategori: My Life

Har studiedag idag men är ändå inte helt ledig. Snart ska jag hem till min moster och fixa fotoprojektet sen ikväll ska jag laga mat och passa min lillasyster :)
Filmmyset igår, vi satt o kolla på harry potter 7 del 1 sen kollade jag o erika på tron. Eller kollade o kollade vi somnade efter typ 5 minuter båda två. Klockan tre hade vi iaf vaknat igen och då stack erika hem och jag gick o la mig :).

Påväg ut

Kategori: My Life

Petri var väl okej, men nu har jag bestämmt mig. Och det blir procivitas hahhah. Nu ska jag faktist vandra hem till johanna och sedan kommer väl även erika o bella. Hoppas på en mysig tjejkväll här ja ;)

Petri gymnasie

Kategori: My Life

Nu ska jag snart iväg till petri skolan på sånt infomöte. Sen ikväll ska man träffa tjejerna pusss ;*

Snart klar

Kategori: Capturing the moment

Har snart tagit alla bilder till mitt fotoprojekt, ser nu att jag måste ta om några bilder på min lillasyster bara. Men sen är första delen klar :D. På fredag ska jag hem till min moster så ska hon hjälpa mig klippa ihop bilderna också ;)

Dagens och blommigt

Kategori: My Style

Älskar redan conversen och jeansen :D


Dem söta klänningarna är pimpims, fick låna dem av henne till mitt bildprojekt. Behöver doch bara en :O Hhahah vet inte vilken jag ska ta !?

Regn och regn

Kategori: My Life

Blä vad jag hatar vädret idag :O. Jaja var ändå härligt att paddla, gick riktigt bra, känns som jag börjar få koll på tekniken. Fast sen trillade jag i... Tur att vi har en bastu på klubben som man kan sitta och värma sig i en timme ;D.
Nu ska jag somna till gossip girl som vanligt. Imorgon ska jag, efter skolan, springa, fota klart och, om jag hinner ,laga mat. Puss :*
Lite random bild hahhah ;)

Bilder från valborg

Kategori: My Life

Togs bara en bilde men här är den ;)
Jag, Erika och Niklas på bilden :)

Converse och Diesel

Kategori: My Style

Lyckades bränna 1700kr på de här :S Fast är skitnöjd ändå hahah ;D

Friluftsdag

Kategori: My Life

Hade sån friluftsdag med skolan idag på västra hamnen. Gick tipsrunda och spelade beach vollyboll och lite sånt. Sen efter det gick jag och shoppade själv, visar upp vad jag handlade sen.
Gjorde iaf världens sjukaste idag, jag bara tog en killes mailadress för jag tyckte han va lite halv söt :O. Jag menar så snygg va han inte ens, fast jag diggar hans ögon starkt. Sånna mörkbruna riktigt fina! Och jag menar vad är sexigare än en kille som spelar beachvollyboll ;) hahah jag är sjuk i huvudet, jag menar vafan ska jag med hans mailadress till xD

Modell?

Kategori: Capturing the moment

Jag har varit typ modell för mig själv idag :D Va faktist riktigt kul, ska kanske bli modell! (Eller nä kanske inte...)
Visar inte de riktiga bilderna förräns allt är klart men här är lite gott och blandat som jag fick med när jag provtog bilder.
Gullig bild på mig och syrran ;)

Kanske syrran som ska bli modell istället!

Failade lite med ljuset ja xD

La primavera

Kategori: My Life

Har fotat mig själv för fullt idag till ett bildprojekt :D Ska kolla på bilderna nu och se om det blev några bra ;)

David Guetta

Kategori: Music

Davis Guettas nya, vad tycks? Själv skulle jag klart kunna festa till den :D

Det är tur, och dessto mer jag tränar dessto mer tur har jag!

Kategori: Citat by Amanda

-Ingmar Stenmark

Så nu är jag på lite bättre humör

Kategori: My Life

Nej är på mycke bättre humör nu. Snackade både med Bella och Anton igår, år gott och blandat och somnade sedan gott(?) till gossip girl. Är heller inte bakfull eller något idag, tur de för klockan tre idag ska jag på moppelektion haahah ;D vi får se hur de går!