MissEfterbliwen

du lever bara en gång

31 Maj 2012

Kategori: My Life

Har varit en riktigt bra dag idag, den började med sovmorgon sen ett B i engelska 5, Sluta tidigt, hem och sova, få ett sms som bekräftar att jag ar jobb i sommar och sen ett superunderbart paddelpass. Måste säga att de två sista va bäst, två veckors jobb på kanotklubben med 115kr/h och paddlingen känns super. Börjar vara i riktigt bra form, superredo för nästa tävling i Varberg om två veckor.
Bilder från min första tävling vilken var i Varberg 2010. Hahah minnen det ;)

Livet!

Kategori: deep things

Vår film till svenskarbetet. Blev riktigt nöjd med den ;)

Grattis pappa!

Kategori: My Life

Har precis bakat överasknings kaka och ikväll blir det mys med familjen och fira pappa :). Vilken snäll dotter jag är ;)

Onsdag=träningsdag

Kategori: My Life

Först imorse var jag på klubben och gymmade vilket var helt underbart och sen efter skolan sprang jag hem, ca.7km. Känner mig faktist riktigt duktig även om löpningen gick sådär. Fick ont i knäet igen och nerven i foten kändes efter några kilometer. Men nej nästa mål är att milen ska under 45min så nu är det slarv ;).

Kan inte sova...

Kategori: My Life

Igår va sista gången jag sover på dagen...

Inga fåglar i falsterbo

Kategori: My Life

Dagen började med att jag försov mig sådär lagom så att jag vaknade när jag egentligen skulle tagit bussen. Bra jobbat där ja! Så mamma fick köra mig in till malmö och jag hann ta bussen till falsterbo precis. Väl i falsterbo så regnade det och det blåste och det var kallt och där fanns typ inga fåglar och sälarna var så lågnt ute att man knappt såg dem... Men det var ändå helt okej och efter spaningen var vi hemma hos Henrik och grillade och värmde oss. När vi kom tillbaka hem så hände det lite saker så jag hoppade över samhällen och träningen och stack direkt hem istället.

Går finfint

Kategori: My Life

Har kört ett riktigt bar paddelpass idag med Alexandra, är fortfarande helt trött i hela kroppen... Sen fick jag precis se filmen vi gjort till svenskan idag och den är helt fantastisk. Riktigt bra faktist :D. Det enda dåliga just nu är att det inte blev någon morgonlöpning imorse och det blir ingen imorgon heller :(. Tyvärr kan jag heller inte lägga upp bilder nu eftersom mitt internet har fått halvt frispel? See u soon

Tillbaka :D

Kategori: My Life

Så nu är jag tillbaka igen och hoppas att det nu håller också. Jag har haft fullt upp de senaste veckorna med massa skolarbeten ocg läger och tävlingar varje helg. Detta var min första lediga helg och jag har inte fått gjort någonting... Förra helgen var jag iaf i ängelholm och körde marathon och jag vann :D. Måste säga att jag hade rätt mycket tur men det var ändå grymt kul och jag körde bra, enligt mig själv då ;).
Nu måste jag sova, ska upp fem imorgon och ut och springa sen är det skola men skriver mer imorgon, hoppas ni saknat mig ;)
Från Ängelholm, känns sorgligt att det inte är något kanot syd läger förrän i höst nu :´(