MissEfterbliwen

du lever bara en gång

Myskväll med syrran!

Kategori: Inspiration

Eftersom mamma och pappa skulle på ölprovning idag så hade jag och syrran myskväll med godis, popcorn, vindruvor och Harry Potter 6. Nu ska jag nanna för jag är så trött att jag håller på att typ falla ihop. Imorgon blir det morgonträning! ;)
Lite inspiration!

Grovt!

Kategori: Capturing the moment

Inspark för ettorna!

Kategori: My Life

Började med den första morgonträningen 6.45. Underbart! Blev ett riktigt hårt paddelmaskinspass då jag trodde att jag skulle dö typ. Svetten bara rann ner och min puls låg i slutet på över 180 även i fart 2. Det var iaf härligt och vill väldigt gärna lägga till ett till morgonpass. Får se vad som passar sen i höst. :)
Efter skolan hade vi hand om ettornas insparkslekar. Det va faktist rätt kul att bara titta på och ösa ner alla och sig själv samtidigt med senap och mjöl. Lyckades va lagom smydig också och trampa fel ner i ett hål i marken med fel fot. Så nu har jag ont i den jävla foten igen...
Nu ska jag fortsätta tittaMake it or break it som är en serie om gymnaster typ. See ya! ;)
Diana vällte ut en flaska med sirap på golvet som vi skulle ha till insparken så sen va det bara att börja torka ;)

För er som har brist på tränigsinspiration

Kategori: Inspiration

https://www.fitocracy.com

Danska?

Kategori: random stuff

Jag älskar Köpenhamn och har ingenting emot danmark eller danskarna, men jag förstår verkligen inte danskan :(. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att lära mig eftersom jag just nu inte ens kan småprata med dem. Har försökt att lyssna lite på dansk musik men det enda jag vet är Rasmus Seebach... Hahah någon som har någon idé? :) Behöver inte lära mig prata vill bara förstå!

Sommarlovet 2012!

Kategori: Before I Die

Har ändå varit ett bra sommarlov! Mest kanot men vad ska man liksom annars göra på sommaren? ;)

Så alla vet hur jag spenderat min dag!

Kategori: My Life

Snart ska jag nog dra mig lite och se om jag kan få till någon slags "träning" utan att behöva gå, stå eller typ nudda något med min fot...

Tröstar mig med god choklad!

Kategori: My Life

Timbuktu vet!

Kategori: Music

Maj gad!

Kategori: My Style

Snälla bara ge mig byxorna till vänster1!

Vrickad fot...

Kategori: My Life

Smidig som alltid så lyckades jag vricka foten när jag gjorde step-ups på träningen. Men vänta nu vad gjorde jag senast jag vrickade foten? Jo, step-ups. Kommer bli jävligt förvånad om någon lyckas övertala mig igen. Men det är väl bara att bita ihop och hoppas hoppas att man kan få träna imorgon och titta på timbuktu som jag längtat efter hela veckan... Men ja vi får väl se hur det blir. Har just nu, trots två ipren, så ont att jag inte kan sova...
Lidköping och höstregattan är bara några veckor borta, min sista chans att visa vad jag går för. Har verkligen inte tid med skador nu.
 

nästa mål!

Kategori: Som en kanotist

Satt innan idag och tänkte på varför träningen är så omotiverad nu. Kom fram till att det är för att jag inte har något klart mål med paddlingen. Så här är mina nya mål!
1)springa milen på 45min
2) komma i a-final på höstregattan
3)komma med i nm nästa år
så nu jävlar ska här tränas! ;) började med boxning innan idag och ikväll blir det löpning!

Rix fm festivalen och Rebecca & Fiona

Kategori: My Life

Hade en grym kväll med tjejerna igår med bra musik, bra sällskap och bra dricka! Avslutades bra också med ett bad i havet klockan 6. Jag och Fanny var inte hemma hos mig förrän 8 och sen sov vi till 10.30 så man kan säga att jag är rätt trött just nu ;)
 
Planen för idag är att typ slöa/städa och sen vid fyratiden sticka hem till Diana som jag inte träffat på hela sommaren! Hade så gärna velat träna också men är fortfarande lite snurrig i skallen så får se om det blir något :/. Kanske tar typ 2km löpning ikv annars bara för att röra på mig lite. Lite sugen annars på att bara cyckla en mil :).
På bussen hem vid sju på morgonen. Slitna men glada! ;)
 

Ingen medalj :(

Kategori: My Life

Och hon va så nära! Sofia Paldanius körde ett grymt lopp i vilket fall som helst :).
Nu ska jag städa osv för idag kommer mamma och pappa hem!
Anders Gustafssons plan inför finalen!

ingen os-medalj för sverige

Kategori: Som en kanotist

Blev tyvärr ingen os-medalj i kanot idag :( två femteplatser... Nu hoppas vi på ett superlopp av paldanius imorgon!

Prometheus

Kategori: My Life

Var på bio igårkväll och såg prometheus och jag tyckte faktist den va rätt bra. Trailern gör att den verkar mycket läskigare än vad den är. Den handlar om några forskare som åker till en annan planet/måne för att leta effter "dem" som skapade oss. 
Imorse tränade jag och nu tittar jag på kanot-OS. Går riktigt bra även för damerna ju ;)
 

Hemma/Kanot-OS

Kategori: My Life

Kom hem mitt i natten igår. Även om hon från Danmark var överlägsen så är jag ändå nöjd med mina 3 silver i k1, 1 brons med killarna i lottad k4 (fick hoppa över eftersom jag var ensam anmäld till k4 i D18) och 1 femteplats med Hannes i k2. :)
   Nu sitter jag och kollar på kanot-OS som går. Mina tre favoriter bland herrarna är klart Anders Gustafsson, Renee Poulsen och Adam van Koeverden. Alla tre vann sina försök så jag är på bra humör ;). Hela kanot Sverige är nu spännda för att sen se Anders i semifinal!
   Jag är livrädd för att jag missar det eftersom jag ska in till Malmö och träffa saknade Azzi men man har ju iaf mobilen ;)
. 

söndag

Kategori: Som en kanotist

Körde k2 med hannes i morse och det gick riktigt bra. Vi var femma av ca30. Nu ska jag inte köra förren kl tre och då blir det 5000m :D

1000m och en 2:a plats

Kategori: Som en kanotist

Har kört mitt 1000m lopp nu och kom tvåa men det gick egentligen rätt dåligt. Om lite mer än en timme blir det iaf 500. Vi får hoppas att det går bättre ;)

tävlingsdag

Kategori: Som en kanotist

Jag är i bengtsfors nu och ska om 1min börja gå mot tävlingsplatsen. Blir 500m och 1000m idag, kanske även lottad k4 1000m vi får se ;). Önska mig lycka till!

in tha malmö

Kategori: My Life

Ska ta bussen hem nu med pimpim. Fick faktist köpt ovanligt mycke men nästan inget kul. Nu blir det planering inför helgen sen ikv blir det lite träning :)