MissEfterbliwen

du lever bara en gång

Tror jag dör av värmen!

Kategori: My Life

Men man ska ju inte klaga, blir det lika fint hela helgen så kan det ju inte bli tråkigt :D. Går runt i linne och jeansshorts och svettas ihjäl ändå, vad har hänt liksom? Var det inte nästan vinter nyss :O. Håller iaf på att packa hahah, duktig jag är, men har ju en till timme på mig innan jag måste va klar ;)
Badrumsgolvet är helt härligt, helt kallt!

It´s friday!

Kategori: My Life

Och jag slutade halv elva ;). Passade på att sova lite middag, hur skönt som helst om man har tid ju. Fast egentligen har jag inte alls tid för måste verkligen plugga, och i helgen så är det paddlingläger :D. Mamma kommer hem typ kvart i sex och kör mig dit. Men nej tillbaka till riksdagen och regeringen. Vi får se om ni hör något mer av mig ;)
Saknar min muffff <3

Bladins vs Petri i fotboll

Kategori: My Life

Slutade tyvärr 4-1 till Petri, så dåligt. Men det var ändå jättekul. Hela dagen idag har faktist varit helt underbar. Imorgon ska bli minst like bra hahah!
Bilder från dagens fotbollsmatch:




Jag sitter ensam kvar

Kategori: My Life

Ska sooova nu känner jag, nej men ska upp halv sex imorgon så känns som det är dags, blir lång dag också... Jaja efter skolan så blir det antingen träning eller ska jag se fotbollsmatchen bladins-petri. Vilket fall som helst så kommer det bli skitkul ;).
En bild på söta och grymt galna och roliga Diana ;D

You know you´re happy when you just can´t stop smiling!

Kategori: Citat by Amanda

.

Du är den sötaste jag vet

Kategori: My Life

Yeey börjar sent idag också :D igår hände precis ingenting spännande så kännde inte för att skriva, bara en helt vanlig rolig skoldag och sen rolig träning ;).
Idag kommer det väl bli likadant då så kanske inte blir något inlägg ikväll heller, vi får se jag kanske blir överraskad :D

Vad gör man en måndag natt när man har sovmorgon på tisdag?

Kategori: My Life

Jo man stannar uppe länge, tittar på bbt äter fil och flingor med russin och målar naglarna röda. Varför sova liksom?

bättre på att blogga?

Kategori: My Life

Skulle ju bli bättre på att blogga, oj vad duktig jag är på det! Nej men förrutom en helt vanlig skoldag med mycket plugg och skratt så har jag också äntligen fått min nya båt. Måste bara säga att jag absolut älskar den är så kär! Imorgon blir det ut en tur med den igen. ;)
Börjar inte förrän elva imorgon också så funderar nästan seriöst på att sticka hem till min pumpkin för att titta till henne, hon är typ dödssjuk. Vet dock inte om jag vågar för 1. pinsamt om hennes föräldrar är där 2.vill inte bli smittad och 3.vill ju inte väcka henne
Jaja nu ska jag titta vidare lite på the big bang theory och kanske ta lite nattmat senare eftersom jag är rätt hungrig känner jag.

...

Kategori: My Life

Nej vet ni vad på måndag blir det nya tag ordenkligt, nu ska jag sluta slarva!

Stjärnor, jag ser dem

Kategori: My Life

Förlåt för en extremt stressig vecka med extremt dåligt bloggande. Men mitt liv består just nu av  sova,träna,äta, plugga, äta, plugga, äta, träna,äta, plugga, sova. Så dels har jag i princip ingen tid alls över och dels så händer ju så lite intressant att skriva om.
Just nu befinner jag mig i Kungsör, kom hit igår och ska åka igen imorgon eftermiddag. Vi ska ha överraskningsfest för farfar ikväll som fyller 70 så ska försöka fota lite hahah ;). Innan dess så ska jag plugga lite och ta en löprunda, ni får önska mig lycka till så att jag kommer tillbaka igen med mitt lokalsinne...

Jag har en hemlighet som ingen annan vet

Kategori: My Life

Förlåt för att jag inte uppdaterat på länge igen men de senaste dagarna har jag inte haft någon ledig tid alls, va till och med tvungen att hoppa över träningen :( But now i´m back on track again! Idag är det skolkatalogsfotografering en massa lektioner och sen (saknade) träning.
Imorgon efter skolan bär det av till Kungsör på överaskningskalas för farfar så får väl packa ikväll också.
Jag och Tilde i tjockisen ;)

Njuter av en kort paus i pluggandet med b&j och big bang theory

Kategori: My Life

säg vad beror det på

Kategori: My Life

Blir nog inte mycket bloggande idag. Har smått panik så jag måste läsa minst 120 sidor till i min engelskabok idag, plus att jag har andra läxor. Så vi får se kanske blir det inte mer bloggande idag. Ledsen isåfall :(.

somliga går med trasiga skor

Kategori: My Life

Hejsan, bella har precis stuckit hem, vi kollade iaf på alfa and omega och åt ben&jerry och lite godis ;) rätt mysigt faktist tycker jag, börjar dessutom känna mig som stamkund på hemmakväll i limhamn. Nu har jag huvudverk så ska sova så får vi se vad som händer imorgon då.

Äppelkaka på g

Kategori: My Life

Morgonträning

Kategori: My Life

Alla måste ju bara älska morgonträning om man kommer upp. Klart bäst är ju om man gör det innan frukosten men kl10 på lördagar är väl helt okej det också så nu ska jag snart sticka in till malmö och paddla. Efter det blir det lite shopping av träningskläder(?) och sen i eftermiddag så ska jag göra äppelmos hahah, önska mig lycka till ;)
Måste man bara inte älska paddling!

Godnatt!

Kategori: My Life

och sov så sött! <3

Breaking Dawn

Kategori:

Är inget twilight fan men till och med jag måste se fram emot denna lite ;)

Replay skor

Kategori: My Style

Man måste bara älska replay skor. Föll för dessa i stan idag, väntar bara på mina oktoberpengar och sen är dem mina! Mycke snyggare i verkligheten än på bild också :)
Funderar bara lite vad jag ska ha dem till?

Ångrade mig hahah

Kategori: My Life

Har så svårt att komma på ett bra namn så det blir att behålla denna bloggen iaf ;) Idag har jag iaf varit i skolan och sen träffat bella och vi chillade lite i stan. Ska äta nu snart och sen blir det till hemmakväll med bella för film och något gott ;) Har förresten stukat foten igår på träningen också så för tillfället så haltar jag mest omkring :(

Funderar på ny blogg?

Kategori: My Life

Känns som jag behöver en fresh start eftersom jag vill börja blogga igen, tycker ju egentligen att det är jättekul :O Så ja nu ska jag komma på namn och försöka designa en ny blogg håll ut ;D

@pimpim

Kategori: My Life

Ligger i pimpims sängsoffa och kollar på typ världens konstigaste film. Jag sover här inatt också så vi hörs imorgon :)

Så var det fredag igen

Kategori: My Life

Bara jag som tycker att den här veckan har gått ovanligt fort? Känns som det var måndag nyss, iaf så har jag varit i skolan idag, wow ingen som trodde va! Efter det så stack jag in till stan med Diana, en tjej från min nya klass, i typ en timme. Jag köpte ett par jeans och sen gick vi och fikade :).
Sen stack jag och pimpim till hemmakväll och laddade för film mys med tre filmer och en maaaaassa godis. Nu är jag hemma lite så där lagom länge innan jag sticker hem till henne. Tänkte typ packa, blogga lite, plugga lite och titta på lite film ;).

Vinn valfritt märkesplagg

Kategori:

Tävla hos Alexandra här och vinn ett valfritt märkesplagg ;)

Yesterday

Kategori: My Life

Fick inte pluggat, och han inte med två träningar och köpte inga jeans. Vad fan gjorde jag hela dagen igår!? Köpte iförsig en bh och troser som jag är helt kär i redan och sen så tränade jag ju faktist och va riktigt social på klubben ;).
Idag så ligger det skola på schemat och efter det leta jeans igen och sen på kvällen så ska jag ha film-mys med pimpim. Någon gång därimellan så ska jag hinna packa också hahah lär bli spännande ;).
Ännu en random bild, denna från paddlingslägret i örebro ;D

dags att resa sig från sängen

Kategori: My Life

Har ju studiedag idag och jag visste att det skulle bli svårt att ta sig upp ur sängen, men såhär svår!? Jaja idag så borde jag hinna med två träningspass (kommer jag inte att göra), en massa pluggande (om jag får gjort något så ska jag nog va nöjd) och en shoppingrunda i stan (om jag pallar, men det skulle verkligen behövas).
Nej nu ska jag resa mig upp och kolla mitt hår, orkar inte duscha men vet inte om jag har något val :/

saknar vintern otroligt mycket!

Kategori: My Life

Tänk vad mysigt det är ändå med snön och allt och inte minst JULAFTON!

Inga bilder på denna datorn än

Kategori: My Life

Har ju fortfarande inga bilder på datorn än eftersom jag inte orkat ladda över dem :( Idag blir det iaf ännu en skoldag och efter den träning. Börjar få lite rutiner på det här ju ;).
Anledningen till att det inte blev något inlägg igår är för att jag bränt mig på högra handen så för att jag inte skulle böla hela kvällen tog jag e alvedon och gick och la mig halv tio. Ändå rätt skönt att vara helt utvilad och pigg nu morgonen :D
Ännu en random kanot bild, denna från lidköping ;)

Inspark och skolfoto

Kategori: My Life

Igår var jag på bladins inspark och det var ju faktist lite kul ;). Förrutom all ketchup, senap, hallonfluff, rå kyckling, olja, ättika, kattmat och marshmallows doppade i någon jävligt stark sås. Jag åt sex sånna små marshmallows och jag trodde jag skulle spy upp dem igen. Efter allt så känndes ett dopp i kanalen rätt självklart ;D. Tur som man har så var det ju precis brevid paddelklubben så direkt efter kunde jag bara gå och duscha oh basta :D.
Idag så är det skolfoto vilket jag inte är helt glad över eftersom jag fortfarande har röd vatten färg i ansiktet som vägrar gå bort :/ typ döda mig...
Och här kommer en slumpad gamal bild eftersom jag är på min nya skoldator!

Så var man hemma igen

Kategori: My Life

Helgen i verberg var fantastisk, jag har sprungit ute i bara nderkläder, jagat min mobil i flera timmar och ätit en äcklig gojsa. Självklart har jag paddlat också men det gick mindre bra så de behöver vi inte prata mer, riktigt härligt att träffa alla människor också, kommer att sakna dem :).
Imorgon så blir det skola igen och vi ska få våra skoldatorer och sen på kvällen så ska vi ha inspark. Känner på mig att det kommer bli riktigt kul :D

Kunde mått bättre...

Kategori: My Life

Igår va faktist rätt kul. Vi naturare(vissa av oss typ 8/22) började med förkrök i parken utanför skolan och sen efter det så drog vi vidare till gozzip och typ dansade och lite sånt ;) Jag var hemma typ kvart över tre, sådär lagom mysigt sen att gå upp 20 i 6. Jag mår illa och är trött, och snart är det skola :( Sen efter det så sticker jag direkt till varberg så vi ses nog inte förrän på söndag igen men ni får ha det så bra sålänge ;)

Inspark idag!

Kategori: My Life

Och jag är faktiskt riktigt taggad och är på så mycket bättre humör nu än igår, trots att jag gick upp 20 över fem i morse. Nu ska jag alldeles strax cykla till skolan men vi ses kanske sen när jag kommer hem i mellan. Om det inte tar för lång tid att välja kläder...