MissEfterbliwen

du lever bara en gång

Dubai

Kategori: My Life

Vet ni vad, jag åker till Dubai imorgon och när jag kommer hem då jävlar ska jag ta tag i skola, träning bloggen och vänner. Ska samla massor med inspiration i Dubai ;)
Efter Dubai blir det inget socker heller, på en månad! Slut på julgodiset!

Ingen motivation

Kategori: My Life

Har ingen motivation alls, inte till träning, skola eller bloggen. Hatar vintern, blir alltid helt deprimerad :(. Jakob Lund va här för ett tag sen, passade på att träffa honom nu när han är i malmö. Förresten så fyller jag 16 idag ju :O. Fast är faktist inte jättetaggad inför de heller...

julafton igår

Kategori: My Life

Och ja det var väl helt okej, fick lite presenter osv. Hahah så tråkig jag är men jag vet inte, tycker julafton känns lite som vilken annan dag som helst. :P Fick min nya mobil iaf, en samsung och jag är faktist ganska nöjd. Den är ändå bättre än min gamla och den är inte så jäkla stor som nästan alla smartphones är. Men nu ska jag fortsätta leka lite med den. Har inga som helst planer för idag så blir nog fler inlägg :)

Dagen före julafton

Kategori: My Life

Har varit rätt stressig dag, allt ska liksom göras innan imorgon. Jag har börjat städa mitt rum, pluggat spanska,  gjort äppelmos (helt själv!!!! nästan). På eftermiddagen så kom Azzi och Pimpim hit så snackade vi lite och bytte julklappar. Var faktiskt lite mysigt, tänkte inte öppna julklapparna förrän imorgon men kune inte hålla mig så jag öppnade dem idag och dem är jättefina :D, hoppas verkligen bara dem gillar mina julklappar nu också... Ikväll så kom mormor och morfar hit så åt vi grad lax och hemma gjorda knäckebröd till förrätt, till huvudrätt skinka potatis och rödkål och till efterrätt fruktsallad med fikon och granatäpple och sen sist lite julgodis ;). Va faktist gott och är riktigt mätt nu.
Imorgon så ska jag in till mkk 9 på morgonen, tur att pappa kör, så ska vi spela basket, maxa i gymmet och byta julklappar. Det är typ en tradition på klubben så även gamla tävlingspaddlare och sånt kommer. Efter det så åker jag med familjen till ängelholm och firar jul där, vi får se om jag hinner uppdatera något imorgon. Men i vilket fall som helst så får ni ha en RIKTIGT GOD JUL!!!!
Hälsningar din bästa killkompis Arsalan står det på den hahah :D så gulligt <3

22 december 2011

Kategori: My Life

Idag har jag faktist inte bara legat hemma hela dan, vid tre stack jag och Pimpim in till stan där hon köpte dem sista julklapparna för iår. Efter det stack vi till limhamn, köpte lite godis, och sen stack vi hem till henne och myste framför greveholm. Åt med hennes föräldrar och sen tittade igen. :)
Imorgon ska jag in till stan igen med pimpim occh träffa azzi. Vi ska äta, gå på stan och byta lite julklappar ;)

så söt nu vill jag också ha en kille :(

Kategori: My Life

The hobbit

Kategori: My Life

En gång sagan om ringen fan, alltid sagan om ringen fan! Jag längtar!

Travis Turner

Kategori: Ögongodis

Så fina ögon jag smälter <3

<3

Kategori: Ögongodis

Känner mig så där lagom förkyld, skönt att man har lov och inget sådär jätteviktigt att göra <3
Så snygga...

Slår in julklapparna!

Kategori: My Life

Har precis slagit in alla julklappar förrutom en, kom på att jag glömt den i mammas väska som hon såklart har med på jobb... Men jag är ändå världens bästa dotter, syster, kompis och paddlare ;) :D som köpt superfina julklappar!

De denaste dagarna...

Kategori: My Life

Lördag: Jag bakade lite julgodis och sen stack jag och jocke till Ica för godis och sen hem till pimpim. Hemma hos henne så pratade vi, skrattade och kollade lite halvt på harry potter 2 och spiderman(3?). Jag somnade iaf och sen stack jag och jocke hem igen typ 2 på natten :)
Söndag: Började med en tuff löprunda på klubben och sen gym. När jag kom hem så stack jag direkt till bella och där "pluggade vi fysik", fast mest satt vi och snackade och fastnade på varannan uppgift... Sen på kvällen kom iaf mormor och morfar hem till oss så vi åt lite god mat och sen gick jag och la mig tidigt.
Måndag:Sista skoldagen som började med ett fysikprov och sen ett f i biologi. På kvällen så stack jag och Fanny hem till Paulina då vi förkrökade och hade jävligt kul, vilket alla som har mig på facebook nog redan sett... Sen vid 11 stack vi till Bladins julfest och dansade och hade jävligt kul ända tills ett då jag började må dåligt och svimmade. Ringde pappa sen och stack hem före de andra.
Tisdag: Aka bakfylledagen. Mådde väl som jag förtjänade. Vi hade iaf avslutning i kyrkan, jag och paulina såg ut som två luffare, smink från gårdagen och hår som luktar sprit... Efter kyrkan så stack jag fanny paulina och diana till mcdonalds och åt lite lunch innan jag fanny och paulina körde lite bussluffning. Vi åkte ettan till skutstationen och sen till baka igen. När jag till slut kom hem så hann jag bara äta och packa ihop mina saker innan jag skulle tillbaka in och ha löp och styrketest. Kan säga att jag inte rekomenderar löptest med bakfylla... trodde jag skulle spy... Men är iaf hyfsat nöjd med resultaten, jag hade förbättrat mig på allt. Sen när vi skulle duscha blev det strömavbrott så vi tände en massa ljus och sen satte vi oss i den fortfarande liiite varma bastun och myste hahha ;)

Snööööö!

Kategori: My Life

Vilken kännsla det är att vakna, titta ut genom fönstret och se snö!! Nu känns det äntligen som jul!
Och nu snöar det igen :D

Lätt stressad

Kategori: My Life

Imorse stack jag och tränade, hoppade över paddlingen men gymmade ist. Sen in till stan med mamma och pappa och shoppa de sista julklapparna, direkt hem och göra julgodis, äta räkor och nu ska jag snart hem till pimpim med jocke. Så ja ska sticka nu om några minuter men vi hörs senare ;)

Bilder säger mer än 100 ord, min fredag!

Kategori: My Life

Orkar inte ikväll

Kategori: My Life

Är bara på almänt dåligt humör, är inte sur på någon eller ngt sånt. Men orkar inte blogga idag så ja, kanske skriver imorgon. Är iaf på lite bättre humör efter att ha sett film med hela familjen.

Klädkris!!!

Kategori: My Life

Kaosigt inlägg ja, men hae lite problem så ni får stå ut den här gången, första klänningen är förresten mer en plan B till avslutningen.
Har verkligen ingenting att ha på mig på bladins julfest på måndag :(. Har en massa reservklänningar men vill helst inte ha någon av dem, sen har jag inga bra skor till heller?!

15 december 2011

Kategori: My Life

Skrev ett långt inlägg innan idag men de bara försvann och orkar inte skriva om de. Orkar faktist inte blogga alls idag, är helt slut. Btw älskar att jag fått närvaro på spanskan fast jag inte va där HAHAHAHA min spansklärare är för söt ibland...

14 december

Kategori: My Life

Förlåt att jag inte uppdaterat på länge men det har inte hänt någonting, igår paddlade jag mitt lucia och fikade sen på klubben. Idag har jag haft 4h nationella prov i matte och sen 2,5h miljö debatt. När jag kom till klubben somnade jag och sen när jag skulle träna var jag helt seg :(. Imorgon ska iaf anton prova på i min klass, är lite nervös hahah. Om du läser detta anton eftersom du stalkar min blogg iblan, så avslöja inte allt för konstiga saker om mig till min klass...

Portugalläger!!!!!

Kategori: My Life

OMG OMG OMG har kanske nämnt innan att jag eventuellt ska åka på läger i portugall och såg att jag fått mail nu om att det är bekräftat :D 11dagar är jag borta så är borta hela påsklovet + en skolvecka. Ska se till att få ledigt av skolan också :). Men tänk nästan två veckor i portugall och en massa paddling!!!! Jag är så glad!!!!!
Erkänn att ni är lite avundsjuka ;)

Lucia

Kategori: My Life

Har precis vaknat och förlåt diana men jag orkade inte gå upp sex idag :( Ville faktist verkligen se er!! Men har så mycket att göra nu eftersom det tydligen är dresscode i skolan (?) och jag måste ta med mig till mitt eget luciatåg. Malmö kanot klubb, öresunds kanot förening och malmö rodd klubb ska ju paddla/ro ett lucia tåg mitt i malmö klockan 18.30-ca19.30. So be there om du har tid ;)
Nu ska jag ordna frukost och gå och sätta mig framför julkalendern innan jag börjar fixa med allt :)

Rörigt?

Kategori: My Life

Jag vet men håller på att fixa med bredden vilket betyder att alla gamla inlägg + headern ser jättekonstig ut.

70.Kolla hur många gånger man kan slicka på en klubba innan den tar slut

Kategori: Before I Die

Så duktiga jag och soffe är, vad kan man säga liksom ;D Men om ni vill veta så slickade jag 1223 gånger sen va den slut :) Min tunga va helt sträv flera dagar efter och det blev rätt drygt, rekomenderas inte...

Tror jag är kär

Kategori: Inspiration

Snö of Sweden <3 Nu vet jag var mina julklapps/födelsedags pengar kommer att gå...



12 december 2011

Kategori: My Life

Ja vad säger man, måndag... Började med att vänta en halvtimme på duschen imorse. Tydligen så vill alla duscha halv sju hemma hos mig. -.- Sen har det väl bara varit en vanlig måndag som ändå var hyfsat lugn och efter skolan stack jag till träningen och slötränade (om det nu ska räknas som träning?) i trekvart. Men med tanke på att min kropp fortfarande är helt slut efter helgen så var det väl okej :). Håller iaf på att plugga just nu och ja förlåt paulina ska bli bättre på att uppdatera så att du inte saknar min för mycke nu när du är sjuk :*

@maribo

Kategori: My Life

Min dator laddar snart ur så det blir snabb uppdatering. Har wi-fi här men ingen ledig tid. Vi tränar bokstavligen talet non-stop från 9-17, med lite paus för att äta lunch, byta om(ibland) och ta oss till platsen. Idag har vi hunnit med ett löppass, paddelmaskin, gym, spinning och gym igen. Förstår inte vad danskarna säger och ungdomarna säger verkligen ingenting även om jag försöker prata med dem :(. Jaja ni får veta mer när jag kommer hem imorgon.
Gonatt :*

9 december 2011

Kategori: My Life

Ja dagen började bra med lugn kemi, inställd biologi och långtråkig samhälle. Men vi slutade iaf en timme tidigare så alltid något :D. Efter skolan stack jag hem och åt pannkakor och resten av naturgodiset jag åt igår och sen skulle jag lägga mig och vila och självklart så somnar jag då. Vaknade inte förrän mamma kom hem vid fem och då pluggade jag, har faktist fått rätt mycke gjort idag :D och sen middag och sist ostbricka, pepparkakor med grönmögelost <3.
Som vanligt så kan jag ju inte börja packa i tid heller så jag har precis packat klart och nu ska jag sova, ska ju liksom upp 5.15 imorgon. Blir ingen uppdatering i helgen heller förrutom kanske sönda kväll, bros nog på hur sent jag kommer hem.
Saknar verkligen att kunna paddla varje dag, men i sommar kör vi igen och då satsar vi på två pass om dagen ;D

Åskan

Kategori: My Life

Har aldrig varit rädd för åskan men den här gången är jag seriöst rädd, hela huset skakade ju och nu kan jag inte somna om. Känner att det kommer bli jobbigt imorgon...

7 december 2011

Kategori: My Life

Har varit en hyfsat lugn skoldag idag, har liksom inte hänt något speciellt :). Stack till träningen efter skolan där vi spelade innebandy idag. Va faktist kul ;). Sen bastade vi länge efter och som vanligt följde alla små söta mig till bussen.
Har precis skrattat som fan till de här, kan se dem hur många gånger som helst och fortfarande skratta tills jag börjar gråta :D



57.Gå upp astidigt på morgonen för att bada i havet

Kategori: Before I Die

Jag gillar att vi gjorde det samma dag som vi konfirmerade oss, vi va liksom ute till två natten innan sen 7/8 på morgonen sticker vi till sibbarp och badar. Helt normalt ;)

55.Rulla mig i snö efter bastun

Kategori: Before I Die

Jepp, i bara handduk också, riktigt klyddigt va det men ändå kul. Tror jag gjorde det när jag basta med fredde och ludde på klubben förra vintern, kan ha varit med någon annan också :P

6 december 2011

Kategori: My Life

Hejsan har varit en kul dag idag som bestått av intervju och undersökning om ungdomar, ett A i matte, bärkrig på rasten, träning och ett nytt avsnitt av gossip girl :). Klarade nästan 5 chins idag också, jag är riktigt stolt. Har blivit så mycket starkare på bara någon månad :D Imorgon är det onsdag vilket betyder sovmorgon så det betyder att jag ska plugga lite till innan jag lägger mig ;)
Och har ni sett så mysigt dem gjort på klubben, sitter små tomtar i alla fönster :D
'

56.Bada fötterna i en fontän

Kategori: Before I Die

Klart jag och Sara valde fontänen MITT på gustav haahah. Som folk tittade på oss fast det va typ 11 på kvällen, någon fråga till och med om det var kallt hahah ;)

Godnatt! :)

Kategori: My Life

Godnatt alla ni söta människor där ute. Ska gå och lägga mig nu, var så trött att jag svimmade när jag reste mig upp. Måste göra någonting åt min planering så jag hinner med att sova hahah :O

mummmms

Kategori: My Life

Sitter och äter upp lördagens cheesecake, så gott :D Snart kommer pappa hem och hämtar mig och då ska vi in  till polisen och skaffa nytt pass :)
Bild från föra torsdan innan jag glömde mig kamera.

47.Vinna en paddeltävling

Kategori: Before I Die

Vann ju faktist 6h paddlingen i Malmö i våras, men det är ända paddeltävlingen jag vunnit än så länge :). Sen kom jag ju trea på SUC i lidköping i sommras också hahah.

Dance for your body

Kategori: My Life

Så igår ja, bella kom och vi stack till hemmakväll och hyrde insidious, låt den rätte komma in och big momma. Sen mötte vi momme på bussen och stack hem till bella för att hämta cider och kladdkaka :D Vid typ 1-tiden var vi hemma hos mig och då satte vi på insidious och handvispade grädde. Efter att vi sett tio minuter bestämmde vi oss för att vi faktist ville sova inatt och satte på big momma som jag somnade direkt till ;). Dem sov hemma hos mig med så drog upp dem tidigt imorse innan jag stack till träningen.
Var bara jag, anton och hannes på träningen men vi hade kul ändå. Efter träningen så åt vi och bastade. Kom hem för typ två timmar sen och har faktist pluggat lite och så :)

Så var det nästa

Kategori: My Life

Paulina och Diana har typ precis gått och nu kommer bella snart. Vi ska bara dricka lite x-cider och titta på skräckfilm :) Tror inte jag orkar något godis, är så mätt efter all mat att det känns som jag ska spy, men gott var det ;) HAde det iaf mysigt med Paulina och Diana när vi gick runt i bukeflo, tog bussen och stalkade snygga människor på facebook. Sånt vi brukar göra då alltså :)
En väldigt söt bild på soffe från igår ;), som jag saknar min kamra. Vill ha den nu!!!!

Lasagne och cheesecake

Kategori: My Life

Snart kommer Paulina och Diana hit och då blir det lite filmmys med lasagne och cheesecake som jag gjort, så duktig jag är ;). Men måste nog duka nu haaha känner mig lite stressad :P

44.Gå på marshmallow/deep

Kategori: Before I Die

Dock inte första gången men har inga bilder alls från första. Tycker egentligen inte det är jättekul heller men är väl dags att ge det en chans snart igen. Hade nog gått på nästa strandbaden om inte jag varit bortrest då :)

2 december 2011

Kategori: My Life

Dagen började med att jag försov mig vilket betyder springa till bussen, han iaf i tid :) Sen blev det skola och sen vid ett stack jag in till stan och mötte soffe där, vi kollade lite på julklappar och skor sen stack vi till baltiska hallen och kollade på skolinnebandyn. Bladins kom tyvärr sist men det va kul ändå, kände att jag behövde stötta willie och gustav lite ;) såg Linnea där också men ingen annan som jag kännde bra :).
Snart kommer soffe hit och då blir det film, godis och att kolla hur många gånger man kan slicka på en klubba innan den tar slut ;)

40.Prova att vaxa

Kategori: Before I Die

Provade en gång och det gjorde ont. Jag lever med min stubb istället :)

1 december 2011

Kategori: My Life

Köpte aldrig någon biljett, ska göra det imorgon istället :P Men stack iaf in till stan och köpte lite julklappar och två tröjor plus småsaker till mig själv haahah :) Har räknat ut att jag iaf har minst 5 julklappar kvar så ska inte vila än hahah ;)
Stack iaf till träningen sen efter optikern och tränade i drygt en timme innan jag stack hem. Nu ska jag läsa lite biologisidor som vi har till imorgon och sen blir det sängen för mig så natti natti ;)
Köpte lite fika från espressohouse påväg till optikern, en chailatte som jag drack upp direkt och en saffranssnäcka som jag käkade upp för typ 20min sen :D

31.Springa upp i en nedrullande trappa

Kategori: Before I Die

HAHAHAHAH det är lika kul som det låter, så om ni inte gjort det än... Prova!!!

väntar på spanskan

Kategori: My Life

och efter den så slutar jag, är verkligen jättedrygt. Har bara haft två lektioner idag och efter denna slutar jag så ändå skönt. Efter spanskan ska jag nog köpa biljetter till innebandyn på fredag om jag hittar någon att gå med annars skiter jag i det. Sen blir det optiker och sen träning :)