MissEfterbliwen

du lever bara en gång

När mycket händer har man mycket att skriva men ingen tid för att skriva det

Kategori: My Life

Som rubriken säger! Har hänt så grymt otroligt mycket. För att börja någonstans så gick tävlingen i Varberg riktigt bra, fick silver på båda mina lopp och på 5000m loppet var jag bara någon tiondels sekund ifrån guldet. Direkt efter tävlingarna åkte vi till örkelljunga för smläger. Lägret känndes riktigt bra och det gav också riktigt mycket. Sen ett stukat finger, två brännda fingrar och världens största förkylning också följde med får jag väl leva med.
Väl hemma var det ju typ midsommar så jag följde med Johanna till Höllviken och hade kul hela dagen/kvällen/natten. Stack hemmifrån halv elva och var hemma efter tre...
Igår var jag på klubben hela dagen och fick tränat två pass. Måste köra ordenkligt nu för snart är det ju sm och då jävlar ska det gå bra!
Idag nu snart ska jag tillbaka till klubben igen, ska dock bara köra ett pass och sen efter det ska jag in till stan med Johanna och Diana. Vet inte riktigt när jag kommer hem men vi får väl se ;).

A day on the beach!

Kategori: My Life

Kvällen slutade självklart inte där men har tyvärr inga bilder från fresten ;)

Kommer sakna er!

Kategori: My Life

Känns alltid tungt att säga hejdå när man vet att man kanske aldrig mer kommer att träffas igen!

Step up final dance

Kategori: My Life

Grymt nöjd även om jsg gör fel på typ allt...

15 Juni 2012

Kategori: My Life

Om 20min åker jag in till klubben och lite senare sen till tävlingen i Varberg. Har hunnit bli grymt nervös nu. Har lagt upp något tidsinställt och får se om jag hinner med något till eftersom jag direkt efter varberg åker på sm-läger så är jag inte hemma på en vecka nu. Men ni får ha det grymt bra nu när det är sommar och allt och hoppas alla är nöjda med sina betyg. ;)

7 sorger och 8 bedrövelser sen

Kategori: My Life

Sverige förlorade igår varför! :( Nu när jag äntligen faktist tittar på fotboll så går de och förlorar också. Jaja det var iaf ganska mysigt så ska försöka släppa det :).
Om en liten stund sticker jag till skolan för min sista skoldag, ska egentligen bara dansa och sen lämna tillbaka böcker. Efter skolan blir det nog en tur in till stan för att köpa en kläning och ev. skor till skolavslutningen imorgon. Tror jag hittat den rätta på Zara ;). Sen blir det träning som vanligt efter det!
Hur kunde dem...

FOTBOLLS EM

Kategori: My Life


Nu Nu taggar vi fotbolls EM. Frusen i soffan ikväll med pimpim och så hoppas vi på Sverige ikväll :D

@dianas!

Kategori: My Life

Har varit här ända sedan träningen slutat och övat på dansen, snackat och ätit persisk mat. Nu sitter jag och lyssnar på när hon spelar piano och sen ska vi titta på I am sam och gråta lite ;)

Älskar mina lärare!

Kategori: My Life

Jag var inte i skolan igår men ändå har jag fått närvaro på lektionerna. Helt underbart vilken koll de har ;)

Jag behöver sommarlov!

Kategori: My Life

Ville verkligen pynta skolan idag för treorna :(. Men nej självklart ska jag sova till halv elva. Bra jobbat Amanda! Hade verkligen behövt något att göra idag, har alldeles för mycket fritid. Ska nog iaf ut och ta en löprunda lite senare men när man tittar ut så tar det ju emot lite :/.
Behöver verkligen en massa att göra just nu! Ska ta fram min kalender och bara boka in så mycket jag kan!

7 Juni 2012

Kategori: My Life

Försov mig imorse och hade typ inga lektioner sen så det blev ingen skola för mig idag. Funderar seriöst också på om jag ska gå imorgon eftersom vi ändå bara ska smycka skolan för treornas student. Men ja vi får väl se vad jag känner för imorgon ;). Har ju mitt bilologiarbete att skriva också.

A i kemi :D

Kategori: My Life

Fick ett A i kursprovet vilket gör att jag nu slutar med även ett A i slutbetyg. Blev riktigt glad när jag såg mailet, har oroat mig lite eftersom kursprovet känndes bra men inte perfekt. Har alltså två A och två B satta. Känns ändå helt okej faktist :)

Sveriges nationaldag på go-kart banan

Kategori: My Life

Firade Sveriges nationaldag i dag på go-kart banan med lödde killarna. Sånt man får göra om man är duktig och springer lödde-milen två gånger ;). Det var iaf jättekul även om jag var typ sämst och fick tröstpris. Kan säga att jag ändå var den som förbättrade min tid bäst :D.
Är helt slut nu efter det och en halvtimmes backlöpning så ska nog gå och lägga mig och se en film. Är ju trots allt skola imorgon igen.

Bladins in the capital

Kategori: My Life

Har varit några helt fantastiska dagar i Stockholm. Dock med vädigt lite sömn och en del olyckliga händelser men med tusentals nya vänner och kännslan att ha kommit ännu lite närmare alla. Men nu ska jag inte skriva så mycket mer utan låter helt enkelt bilderna tala för sig själva ;)

2 Juni 2012

Kategori: My Life

Testerna imorse gick helt okej och efter fick jag reda på att jag ska köra mellan 13-16 sträckor på sm. Tänk skillnaden från förra året då jag körde tre :O. Det kommer iaf bli grymt kul! Fick också bekräftat om sommarjobbet så nu är det klart och sen att jag kunde få extraträningar i veckan vilket jag självklart sa ja till :).
Resten av dagen har jag sovit, skrivit klart mina samhällsuppsatser och är nu nästan även klar med kemin. Underbar kännsla. Har börjat småpacka lite också nu och sen ska jag fixa massa bra musik till min mobil så jag är förberedd på en 7 timmars lång bussresa till Stockholm.
Nostalgi eller vad, synd att inte skivan fungerar annars hade jag spelat direkt!

Grymt kul igår!

Kategori: My Life

Nu är man uppe igen ja och snart bär det av mot kanot klubben för lite besättningstester. Måste säga att det var grymt kul igår även om man va hemma mitt i natten. Ångrar absolut inte att jag åkte ;).
Innan jag springer iväg måste jagg bara säga lycka till till alla dem som tävlar i Hofors idag. Hade jättegärna varit där ;)

Summer?

Kategori: My Life

Kan ju inte precis påstå att det känns som sommar :(. Jaja det gick iaf riktigt bra på kursprovet i Kemi 1 :D Hoppas verkligen på ett A. Om mindre än en timme ska jag gå till bussen och möta upp Fanny. Sen ska vi åka ut till Ystad någonstans eftersom Agnes och Linda har en liten "hejdå fest" med klassen eftersom båda flyttar till tvåan. Egentligen har jag inte tid men kan ju inte missa det här så jag får sitta och plugga på tåget och bussen påväg dit och hem ;).
Har fått många otroliga minnen det här året med klassen. Känns hårt att fler lämnar den :(. Men önskar er all lycka och hoppas ni får det riktigt bra i Frankrike/Finland.