MissEfterbliwen

du lever bara en gång

Boxning och löpning hem i regnet!

Kategori: My Life

Boxningen gick segt hade ingen kraft och orkade ingenting så bestämmde mig för att springa hem så jag fick lite mer träning. Så jag sprang 7 kilometrarna hem i regnet, snabbt gick det inte men det känndes ganska bra. Va lite rädd att knäna inte skulle hålla men dem känndes knappt alls. 
En fin liten video så att ni som inte håller på med sport förstår vad ni missar ;)
Man kan inte bädda in filmen så klicka HÄR för att se den!

Boxning snart!

Kategori: My Life

Har knappt gjort något alls idag. Men någon sån dag måste man också ha på sommarlovet. Snart ska jag iaf iväg till klubben för lite boxning med Anton sen ska jag lägga mig tidigt ikv för att tagga ordenkligt inför morgondagens minst två pass ;)

Klättring på klippor!

Kategori: My Life

Precis det det blev idag och det var grymt kul men också svårt och ibland blev jag riktigt rädd. Speciellt när Andy drog ner ett klippblock och jag bara hörde det slå mot stenarna och trodde Andy ramlat ner dem 5 metrarna! Nej men ville verkligen inte därifrån och längtar tills nästa klättring när nu det blir ;).
Ni kan se jag och Elin längst uppe på bilden, efter att vi klättrat upp för den väggen va vi inte så sugna på att komma ner till dem andra igen.
 

påväg...

Kategori: My Life

Till var vet jag inte än men vi (mkk) sitter i bilen och har typ precis kört förbi ängelholm. Vi får väl se var vi hamnar ;)

Ömma ben och trött huvud

Kategori: My Life

Överaskningspasset idag var en 10-kamp med grenarna krabblöpning, jägarsits, canadensarpaddling, äggkastning, en typ av idioten, mindtest (kryssa för siffror i viss ordning), trixning med fotboll/pingisboll, plankan och avsluta med ett reaktionstest. Riktigt jobbigt var det, vann jägarsits, plankan och mindtestet. Har fint uppskrapade händer och lite ben också ;)
Nu ska jag fortsätta titta på OS sen ska jag sova så att jag är laddad för utflykten imorgon ;)

OS-invigning!

Kategori: My Life

Sitter och tittar på OS-invigningen med bellsis gulleplutt!

Tycker att alla som någon gång drömt om elitidrott borde se den här dokumentären!

Kategori: Inspiration

http://www.svt.se/sport/friidrott/svt-visar-dokumentar-om-medaljens-pris

inget mer jobb detta år!

Kategori: My Life

Så var detta årets sommarjobb avklarat. Kommer kännas underbart sen när jag får pengarna också :D.
Nu ska jag hem till mormor och äta sen ikv blir det os-invigning med tjejerna ;)

Godmorgon alla pigga och glada!

Kategori: My Life

Fast vet inte om jag själv är så pigg. Får nog bli en kopp kaffe när bellsis kommer tillbaka annars kommer jag aldrig iväg till jobbet idag. Men sista dagen idag och det gör mig så lycklig :D. Orkar inte med skitungarna just nu... 
Igår träffade jag bella, soffe och jp. Vi cycklade klockan tio till stranden och kom fram till att ingen ville bada så vi cycklade hem igen och gjorde chokladbollar, snackade och lyssnade på, för det mesta, grym musik. När soffe och jp stack vid 12-1 tiden stack jag och bella hem till Erika och ropade ut henne sen satte vi ossen stund på gatan och bara snackade tills hon blev trött och gick och la sig. Sen sov bella här inatt och nu är hon iväg och hämtar sin chihuauha, ursäkta stavningen, valp :D
 

En helt vanlig dag på MKK

Kategori: My Life

Så har man kommit igenom ännu en dag med tre träningspass + tre timmar kanotskola. Är helt slut nu men har bestämt mig för att träffa tjerna som man inte träffat på en halv evighet så det får det bli istället. Dessutom känner jag att jag måste träffa någon som inte är kanotist snart ;)                                                                                Som sagt en helt vanlig utflippad idé!
 
 

Jobb=Jobba på brännan

Kategori: My Life

Nu ska jag iväg och jobba på brännan. Nä jag ska faktist jobba! och jobba lite på brännan :). Slänger förhoppningsvis in ett inlägg från mobilen någon gång under dagen ;)

Värmebölja eller vad!

Kategori: My Life

Dog på löppasset idag, blev yr, mådde illa, huvudvärk och ja ni vet sånt typiskt inte bra. Fick iallafall gå tillbaka till klubben efter halva passet och vila lite sen körde vi igång med boxning och lite core istället. Vi kan ju inte vila ;). Ni ska bara se min sportbh bränna efter "löppasset". Sprang i bara sportbh och korta shorts och va ute i nästan 2 timmar, resten kan ni nog gissa er till...

Hur underbar är inte timbuktu

Kategori: My Life

Maraton SM och livet i almänhet

Kategori: My Life

En femte/sistaplats blev det på maraton sm. Men det visste jag redan när jag såg startlistan, kan säga att det var fel fem personer som körde. Men jag gjorde ändå ett hyfsat bra lopp fast jag fick köra 18km själv. Synd att det bara är de bästa som kör maraton sm, mycket roligare om startfältet är stort.
   Nu ska jag iaf dra ner till klubben igen för lite jobb (kanotskoleledare) och träning. :) seeya

Insåg precis hur mycket jag saknar er

Kategori: My Life

Även om jag inte träffat vissa på över ett år! Saknar er alla otroligt mycket och kommer aldrig glömma alla minnen!

mobilblogg

Kategori: My Life

Mobilbloggar för första gången! Sitter på bussen påväg hem just nu och eftersom det är så jobbigt att skriva på mobilen så lovar jag ett inlägg när jag kommer hem!

Detta är ju snart en paddelblogg...

Kategori: My Life

Och bara för det kommer änndu ett inlägg om paddling. Vi får ju inte bryta trenden.
Hände mycket på träningspasset imorse. Visste sen igår att mitt roder var lite snett men tänkte att det går ju snabbt att fixa, men där hade jag så fel. Efter ett tags småjusteringar vickar min tränar på rodret och då går hela roderlinan av! Då har roderplattan legat och skavt mot linerna varje gång jag svängt tills en av dem gick av. Kan inte beskriva hur glad jag är att det hände nu och inte mitt under marathon sm...
   Resten av passet känndes så bra som det kan kännas efter 15km lopp med två lyft och dessutom Alex båt. Va lite kul att prova pump iaf, har ju beställt det till min med.

Stressig vecka

Kategori: My Life

Förlåt har verkligen inte hunnit skriva något denna veckan. Jag har tränat som en galning två pass om dagen och tagit hand om kanotskole barnen mellan passen. Jag har kommit hem tio på kvällen och stuckit åtta på morgonen. Idag har jag dock ingen träning så då blir det lite mer lugnt. Ska bara in en sväng och avsluta detta årets första kanotskola och byta roderlinorna på lilla blå (min kajak) sen ska jag bara ta det massa lugnt och ladda inför morgondagens två tuffa pass!

Har ni sett korna?

Kategori: random stuff

Älskar nya blogg.se! :D

SM 2012

Kategori: Capturing the moment

Så var man hemma från SM och jag kan inte beskriva hur mycket jag saknar det och längtar till nästa år! Blev tyvärr ingen medaljplats för min del men jag är hyfsat nöjd med de flesta placeringarna ändå ;)